Wedtips Deinze - Club NXT

Wedstrijd: KMSK Deinze  - Club NXT
Datum: 21/02/2021 om 16:00
Tip: Deinze to win -1 European Handicap @ 2.20 op Bwin

Club Brugge is geteisterd door corona, en dat heeft gevolgen voor de beloftenploeg. Hun trainer reisde namelijk af naar Kiev voor de Europa League met enkele van zijn beloftenspelers. Weg rustige voorbereiding naar de wedstrijd tegen Deinze.

Corona-uitbraak

De volledige technische staff van Club Brugge, twee verdedigers én spelmakers Vanaken en Lang zijn out. Daardoor reisden Rik de Mil & co af naar Kiev. Hij nam maar liefst zeven beloftenspelers mee, om mogelijke problemen op te vangen. Of zij zullen spelen, is een andere vraag. Al zullen ze wel stand-by moeten staan om in te vallen. Maar als we terugkijken naar wanneer zo’n groot aantal Club NXT-spelers opgeroepen werden voor een Europese wedstrijd, dan vinden we de heenwedstrijd naar Zenit terug. Zo’n affiche lag op een soortgelijke locatie als Kiev, en bleek dus niet evident om te verwerken. De score bij Club NXT het weekend na die wedstrijd werd … 6-0!

Do or die

Voor Deinze is het do-or-die tijd. Ze kunnen het zich echt niet permitteren om de drie punten hier uit handen te geven. Ze kunnen namelijk nog steeds mikken op de tweede plaats, die een kans op promotie biedt. Seraing speelt tegen Union en zal dus waarschijnlijk geen punten sprokkelen. Een gehavend Club NXT, dat sowieso al de mindere ploeg is, zou een klare hap moeten zijn voor een gemotiveerd Deinze.

Conclusie

Deinze is gebrand om drie punten thuis te houden. De voorbereiding van Club NXT was allesbehalve optimaal, waar Deinze wel rustig kon voorbereiden naar deze wedstrijd. Klaar voor een duidelijke overwinning van Deinze? Ik alvast wel!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross