Wedtips Deinze - Club NXT

Datum: 27-11-2020
Wedstrijd: Deinze - Club Brugge NXT
Uur:
20u00

Het is altijd mooi om jeugd te zien meereizen op een Champions League verplaatsing. Maar als je drie van je vier sterke pionnen achterin ziet meereizen, dan heb je als trainer toch wat kopzorgen.

Achterhoede

Club Brugge speelt dinsdag een belangrijke CL-wedstrijd in Dortmund. Voor deze match zit Clement met een kleine puzzeloefening achterin, nu Sobol met COVID-19 uitvalt en Ricca met een blessure kampt. Hij speelde dit weekend een driemansverdediging uit, maar neemt nu wel 3 spelers uit CLUB NXT mee naar Dortmund.

Of de jonge spelers zullen starten, is vrij onzeker. Echter heeft zo'n verplaatsing toch wel een impact, de laatste keer dat heel wat spelers meereisden met Club Brugge in de CL, verloren de beloften het weekend daarna met 6-0.

Verstoring van routine

Geen rustige trainingsweek naar een belangrijke wedstrijd dus. Deinze is een tegenstander die wisselvallige resultaten moet voorleggen, maar wel telkens vrij goed voetbal op de mat bracht. Het speelde in hun laatste confrontatie met Club NXT 1-1, na een goal van NXT in de 91e minuut. Dat Deinze op eigen veld uit is op een reactie, is een understatement.

Wat met deze informatie?

De wedmarkten zijn momenteel nog niet beschikbaar. Als we deze inzichten over de achterhoede van NXT in ons achterhoofd houden, kunnen er interessante noteringen liggen bij het openen van de quoteringen. Deinze to win of Deinze over 1,5 teamgoals zijn twee weddenschappen die we zeker in de gaten kunnen houden.

Het kan belangrijk zijn om er snel bij te zijn van zodra de wedmarkten openen. De eerste odds die bookmakers beschikbaar stellen worden vooral bepaald aan de hand van algoritmes. De kans bestaat dat de algoritmes onvoldoende rekening houden met de verzwakte verdediging van Club Brugge NXT. Als de odds langer online staan, worden de odds ook aangepast aan de hand van de wedpatronen van andere spelers. Doordat andere spelers deze mogelijk onnauwkeurige odds zien, kunnen de interessante odds snel verdwijnen.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross