Wedtips Club NXT - RWDM

Wedstrijd: Club NXT - RWDM
Datum: 26/02/2020 om 20:00
Auteur: Rumba
Tip: RWDM wint @ 1.75 Unibet

Corona teistert nog steeds de A-ploeg van Club Brugge. Vorige week gingen de jongens van NXT met 4-0 de boot in, wat wordt ’t deze week?

Corona-uitbraak

Vorige week startte Club NXT met een ploeg waar de gemiddelde leeftijd 17,8 jaar was. Ontzettend jong voor professioneel voetbal, maar het doorschuiven van spelers naar de A-ploeg was cruciaal. Daar zitten ze namelijk met heel wat positieve gevallen. Ook deze week verwachten we hetzelfde scenario, aangezien Club Brugge midweeks Europees speelt, en aankomend weekend de Slag om Vlaanderen betwist tegen Gent. Coach Rik de Mil zal dus niet op de bank zitten bij Club NXT, en heel wat spelers zullen niet geselecteerd worden tegen RWDM. Zij hebben namelijk andere verplichtingen.

Do or die

Voor RWDM is het een ideale kans om nog mee te strijden voor promotie. Puntenverlies tegen de rode lantaarn zou het einde van hun promotiestrijd betekenen. De tweede plek ligt nog binnen hun bereik, en die biedt kansen op promotie. Het is dus duidelijk ‘do-or-die’ voor een gemotiveerd Molenbeek.

Conclusie

Bij het plaatsen van sportweddenschappen is het belangrijk om er vroeg bij te zijn. Vorige week boden bookmakers te hoge opening odds aan, en dat lijkt hier weer het geval te zijn. RWDM, klaar voor een overwinning?

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross