Wedtips Club Brugge NXT - RWDM

Datum: 01-11-2020
Wedstrijd: Club Brugge NXT - RWDM
Uur: 16u00

Dit weekend staat een affiche in 1B Pro League op het programma waar niet het iedereen warm van krijgt, en net daarom is de kans groter dat bookmakers een foutje zullen maken.

Scorebordjournalistiek

Club NXT, de beloftenploeg van Club Brugge, treedt dit seizoen aan in de 1B Pro League. Deze situatie, waar een beloftenploeg op zo’n niveau uitkomt, is een nieuw gegeven in België. De spelers van Club NXT kunnen ook spelen voor de A-ploeg van Club Brugge. Dat kan interessante opportuniteiten even als sports bettor. Clement roept namelijk geen Club NXT-spelers op voor competitiewedstrijden, maar wel voor de doordeweekse Champions League. Zo gingen 9 spelers van Club NXT mee op verplaatsing naar het Russische Zenit St.-Petersburg vorige week. De voorbereiding naar hun match tegen Union St.-Gilloise, de titelkandidaat in 1B, werd stevig verstoord. Bookmakers hielden hier in eerste instantie onvoldoende rekening mee in hun odds. Eindverdict: 6-0.

Voor de match tegen Lazio werden geen belangrijke spelers uit de Club NXT-selectie weggeplukt. De trainingen en voorbereidingen voor dit weekend konden dus op normale wijze doorgaan. De vorige wedstrijd geeft dus geen representatief beeld voor de volgende wedstrijd.

Corona, een voordeel?

Spelers zien uitvallen door corona, dat wens je geen enkele ploeg toe. Maar omdat bookmakers geen ervaring hebben met dit type situaties kunnen er mooie opportuniteiten zijn voor ons als speler. Dat is momenteel zo bij RWDM, de tegenstander van Club NXT in hun volgende wedstrijd. Vier nieuwe positieve testen brengen het totaal bij RWDM op 22 (!). Woensdag trainden maar 16 van de 26 A-spelers mee. Door privacy-redenen worden op Social media de namen niet doorgegeven, maar de voorzitter liet verstaan dat enkele belangrijke schakels niet aanwezig zouden zijn. “Het is onmogelijk om een goede matchvoorbereiding te doen op deze manier” was zijn afsluitende zin. RWDM kan legaal gezien uitstel van de wedstrijd aanvragen, maar zal dit toch niet doen. Mogelijk omdat ze in de toekomst een te snelle opeenvolging van wedstrijden willen vermijden.

Samenvatting wedtips

Een belangrijke variabele in het algoritme dat de odds bepaalt, is de laatste wedstrijd, welke Club NXT verloor met 6-0. Deze informatie is minder relevant dan bookmakers denken. In tegenstelling tot de vorige wedstrijd beschikken ze tegen RWDM over de volledige kern (tot op datum van schrijven). Verder hebben ze er een ideale voorbereiding opzitten omdat de spelers geen Champions League verplichtingen hadden. RWDM daarentegen is zeer zwaar geteisterd door corona waardoor de sterkte van het team wellicht wordt overschat.

Wedtips

Club NXT draw no bet @ 2.20 op Betfair (2,15 op bwin)

Dubbele kans: Club Brugge NXT of gelijkspel @ 1,65 op bwin

Club NXT over 1,5 goals @ 2.25 op Betfair (2,20 op bwin)

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross