Wedtips Beerschot – Antwerp

Wedstrijd: Beerschot – Royal Antwerp
Datum: 7/02/2021 om 13u30
Tip: Under 2,5 goals @ 2,05 op betFIRST

De Antwerpse derby, de ploeg van ’t stad, de eer staat op het spel. Iedereen verwacht spektakel, maar er ligt een spelbreker op de loer.

Sneeuwval

Er wordt namelijk zondag een pak sneeuw verwacht in België. De Pro League besliste alvast om alle wedstrijden in 1B uit te stellen. In 1A worden de wedstrijden niet uitgesteld, en dat leidde bij vorige sneeuwval tot vreemde beelden. Het voetballen op een sneeuwmat is haast onmogelijk, op mooi voetbal hoeven we dus niet te rekenen. Lange ballen en stilstaande fases zullen centraal staan.

Derby

Eerder dit jaar eindigde de derby met 3-2, een waar spektakelstuk. Beide ploegen staan ook vaak garant voor hoge scores, al is het recent een pak minder. Daar zijn voor beide ploegen duidelijke redenen voor: het vertrek van Losada laat haar sporen na bij Beerschot, en het uitvallen van Mbokani verzwakt ook de aanval bij Antwerp significant. Voor doelpunten is het bij Antwerp vooral kijken naar Lamkel Ze. Dat hij niet goed in de groep ligt, is een understatement. Zijn goals komen dan ook vaak uit individuele acties tot stand, en dat is niet voor de hand liggend op een besneeuwd veld.

Stilstaande fases

Om verder te gaan op de weersomstandigheden, is het belangrijk om op te merken dat beide ploegen ontzettend weinig doelpunten tegen krijgen op stilstaande fase. Samen met de problemen bij beide ploegen, is dat dan ook de reden om voor onder 2,5 doelpunten te kiezen in deze derby.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross