Update januari Betmanbegins

Transparantie staat hoog in het vaandel bij Betmanbegins. Daarom delen we graag een korte update over het reilen en zeilen van onze community.  

Update wedtips

We trappen af met onze tips. Hier komen jullie tenslotte (ook) voor en we snappen heel goed dat er gepresteerd moet worden. Of we dat afgelopen maand deden? Lees snel verder.

In Januari 2022 pakten we 65,21 units winst en daarmee kwam het totale aantal units winst − we rekenen vanaf 1 januari 2020 − neer op maar liefst 1183,06. Meer informatie over de resultaten in januari 2022 vind je in dit artikel. Daarnaast delen we de resultaten van iedere tip die we sinds 1 januari 2020 met jullie deelden.

Indrukwekkende resultaten, al schrijven we het zelf. Jullie begrijpen dat oprechte trots overheerst en dat we erg gemotiveerd zijn om op dezelfde winstgevende voet verder te gaan. We benadrukken graag dat deze prestaties onmogelijk zijn zonder het fantastische Betman-team. Reden te meer om, net als vorig jaar, een teamuitje te organiseren. Vergeef je het ons als je in een weekendje in mei minder tips ziet verschijnen? Besef vooral dat het voor iedereen beter is dat we geen tips delen, want wellicht kijken we iets te diep in het glaasje in het voorjaar.  

We noemden de transparantie en dat betekent dat we minder goed nieuws ook delen. Dutchman gaf 270 tips in onze community, maar het rendement was negatief: -5,18 procent. De Nederlandse wet schrijft voor dat er op de lagere Nederlandse divisies niet gewed mag worden en dit zijn nu precies de competities waarin hij normaal gesproken uitblinkt. Hierdoor hebben we besloten dat hij niet langer tips deelt in de community. De alreeds gegeven tips van Dutchman zullen telkens worden inbegrepen als we resultaten delen. Niet getreurd, want Dutchman blijft onderdeel van het team en hij zal hij onze community blijven ondersteunen op vlak van artikelen.

In onze Facebook-groep was tot voor kort enkel ruimte voor officiële tippers. Momenteel posten drie leden − Richard, Marten en Jayden − tips in een eigen topic. Binnen enkele weken evalueren we de tips van de mannen en vanzelfsprekend zijn we ook benieuwd in hoeverre de community de tips waardeert.

Als de feedback positief is, is het mogelijk dat andere leden óók een eigen topic krijgen. De resultaten van de tips worden niet verrekend als we resultaten delen − of ze nu positief of negatief uitpakken.

Vernieuwde website

Ja, je leest het goed. We zijn heel hard aan het werk om de website te verbeteren. Reken niet alleen op een snellere website, maar ook op real-time zichtbare resultaten van onze wedtips. Zo zetten we nog een flinke stap richting meer transparantie.

Nieuwe Nederlandse bookmakers

Momenteel hebben Nederlanders de mogelijkheid om legaal op sport te wedden bij zes bookmakers. We verwachten dat er in februari nog minimaal twee aanbieders de markt betreden. Zo heeft de Kansspelauthoriteit op 7 februari nog bekend gemaakt dat Casino de Spa een licentie krijgt. Wed je als Nederlander bij een bookmaker zonder licentie van de Kansspelautoriteit (Ksa)? Laat je tegoeden dan zo snel mogelijk uitbetalen. De Ksa heeft op 27 januari namelijk aangegeven dat ze op korte termijn “handhavend zullen optreden” tegen illegaal opererende bookmakers. Dit kan ertoe leiden dat de illegale aanbieders van kansspelen de Nederlandse markt (tijdelijk) verlaten. Door te spelen bij een bookmaker zonder licentie ben je niet beschermd door de wet- en regelgeving van de autoriteiten en is er geen garantie dat je je geld terugkrijgt.

Meer studies

We hebben een verschrikkelijk bekwaam team en in de toekomst zullen we een beroep doen op hun kennis en ervaring. Zij zullen analyses, studies en onderzoeken uitvoeren. De uitkomsten zullen jullie helpen. Heb je een onderwerp in gedachte dat interessant kan zijn voor onze community? Stuur ons dan snel een berichtje via Telegram, Instagram, Twitter of Facebook!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross