The perfect way to start 2022

Het Betman Team gaf in 2020 en 2021 in totaal 3.256 tips. Bij deze tips behaalden we een rendement van 15,11% en maar liefst 1.113 units winst. De doelstelling van de community is om van 2022 een schitterend ‘wedjaar’  te maken, maar hoe zijn ze het nieuwe jaar gestart?

De behaalde cijfers in januari

De Betman-Tippers gaven in januari 370 tips. Uit deze tips wisten ze er 183 te winnen, 171 te verliezen en 16 voids. Uit deze statistieken blijkt dat er 65,21 units winst werden behaald. De weddenschappen werden gespeeld aan gemiddelde odds van 2,39.  

Betman – Team

The big winners

De voorbije maand was het Betman – Team weer goed voor een aantal winstgevende tips. In deze tips stonden enkele knappe weddenschappen. De wedtip van Matthias springt er bovenuit. Hij wist namelijk aan odds van 6,00 te voorspellen dat Fabinho meer dan 1 keer op doel ging schieten in de wedstrijd Liverpool vs Brentford. Ook Robin wist, als specialist van het Belgisch voetbal, te voorspellen dat Siebe Schrijvers ging scoren aan odds van 4,00. De bookmaker TOTO kreeg het ook te verduren, want Betman wist aan odds van 3,00 te voorspellen dat zowel Gerwyn Price als Michael Smith meer dan 16 keer een 180 gingen gooien in hun dartswedstrijd.

Betman Tippers

Het jaar werd zoals eerder vermeld ingezet met heel wat tips. De tipper die het meeste units winst maakte in januari was Flip Tip. Hij sloot januari af met 24,18 units winst. Zo voorspelde “Flippie” dat Dumfries minstens eenmaal op doel ging schieten in de wedstrijd Inter – Lazio aan odds van 2,50.

Ook julian boekte een mooie winst van 20,92 units. Vooral zijn tip in de wedstrijd Soedan vs Guinee-Bissau viel op. Hij wist aan odds van 3,5 te voorspellen dat er niet ging worden gescoord in deze wedstrijd. Maar ook in zijn vertrouwde Australische competitie wist Julian mooie odds van 3,00 te scoren!

Hieronder vind je een overzicht van de resultaten voor januari 2022 van al onze tippers. Wist je dat je op onze website de resultaten kan bekijken van elke tip die we sinds 1 januari 2020 hebben gegeven?

Resultsjanuaritips

Ledentopic

Betmanbegins organiseerde zoals gewoonlijk een ledentopic in januari. In de eerste maand van het nieuwe jaar werden heel wat tips gegeven. Richard was zoals gewoonlijk van de partij. Ook de voorbije maand liet hij de volgers weer meegenieten van zijn tips. Zo wist hij te voorspellen dat beide teams gingen scoren in de wedstrijd Estoril – Porto. Dit deed hij aan odds van 2,60. Richard heeft, naast Marten en Jayden, nu ook zijn eigen topic. Zo kan jij nog makkelijker tips van hen bekijken! Verder wisten Shivan Bissesar, Jarne De Vlieger  en Yannis De Cuyper ook enkele keren de bookmakers knap te verslaan!

Resultaten

De eerste maand van het nieuwe jaar was alvast veelbelovend. Hieronder kan je de statistieken per tipper zien sinds 1 januari 2020. Zoals je ziet, was de Betmanbegins-community de voorbije 2 jaar een groot succes. Er is binnen het Betman-team enorm veel amibitie om deze lijn door te trekken en zelfs te overtreffen.

Resultaten4Februari2022

Wil jij geen enkele wedtip van het Betman team missen? Join dan snel de Facebook groep of het Telegram kanaal. Geen zorgen, het is volledig gratis!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross