Wedtips Union St. Gilloise - Club NXT

De autoritaire leider tegen de kansloze rode lantaarn. Hun laatste wedstrijd eindigde op een verdiende 6-0 voor Union, maar zondag liggen de omstandigheden wellicht anders.

Bekervoetbal

Er stond donderdag een kraker tegen Anderlecht op het programma voor Union. Union ging kansloos met 0-5 de boot in tegen Anderlecht, en ligt dus uit de beker. Tegen Club NXT komen ze tegen de zwakste leerling van 1B en is er dus een wel een goed moment voor rotatie. Dat Mazzu zal roteren, lijkt ook een logisch gevolg van de drukke kalender voor Union.

Vorige wedstrijd

Voor zij die de artikels volgen, zal de 6-0 wedstrijd niet onbekend zijn. Club NXT zag toen heel wat spelers meereizen naar Zenit met de A-ploeg en speelde dus met een (nog) zwakker elftal. De zware cijfers waren meer dan terecht, maar toen ook heel logisch. Het is dus een slecht vergelijkingspunt voor deze wedstrijd, waar de rollen op dat vlak omgedraaid zijn. Club Brugge kan op al hun vaste spelers rekenen, en ook de nieuwe transfer Perez lijkt inzetbaar.

Conclusie

Dat Union de sterkste ploeg is in dit duel, is overduidelijk. Dat Union deze wedstrijd scoort, is niet meer dan logisch. Toch zijn er dus ook factoren die mogelijks de kansen van Club NXT onderwaarderen.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross