Twee Unibet-spelers winnen zonder het zelf te beseffen €50.000

De Rode Duivels hebben afgelopen woensdag hun eerste WK-wedstrijd met 1-0 gewonnen. Ondanks de mindere prestatie tegen Canada was er na afloop vreugde vanwege de welgekomen driepunter en leidersplaats in groep F. Voor twee Belgische spelers bij Unibet werd het echter een wedstrijd om nooít meer te vergeten. Al wisten ze dat aanvankelijk zelf niet…

Tijdens het WK in Qatar kan elke Belgische speler gratis meedoen aan het Gouden Doelpunt. Bij elke wedstrijd van de Rode Duivels wordt er €100.000 uitgereikt aan de speler(s) die met succes de naam van de eerste doelpuntenmaker, de minuut van de eerste goal en de eindscore kunnen voorspellen.

(lees verder onder de afbeelding)

Het Gouden Doelpunt Bij Unibet

Na afloop van België – Canada bleek dat twee spelers €50.000 op hun rekening mochten bijschrijven. Unibet nam de telefoon en belde de winnaars ’s ochtends op. Zowel Theo* als Sophie* bleken totaal niet op de hoogte van het feit dat ze het Gouden Doelpunt gewonnen hadden. Ze waren immers allebei compleet vergeten welke minuut ze gekozen hadden voor het eerste doelpunt.

Het hoeft dan ook niet te verbazen dat beide spelers zeer emotioneel reageerden. Wat een manier om je donderdag mee te starten! Terwijl Theo* niet kon stoppen met lachen, was Sophie* totaal verbouwereerd. Hoe zou je zelf reageren? Nooit nog zullen beide spelers België – Canada, Michy Batshuayi en zijn knappe goal in minuut 44 vergeten.

De Bruyne vs Batshuayi

Opvallend: ongeveer 30% van de Belgische Unibet-spelers zag Kevin De Bruyne het eerste doelpunt voor zijn rekening nemen tegen de Canadezen. Theo* en Sophie* lieten de draaischijf van Manchester City echter links liggen en kozen resoluut voor Batsman. “Voor mij was het de enige logische keuze”, klonk het aan de andere kant van de telefoonlijn.

De onverwachte €50.000 kan voor beide winnaars een mooie bijdrage zijn voor de aankoop van een woning, een wereldreis of dienst doen als erfenis voor de kinderen. Maar ook jij mag nog dromen van een serieuze smak geld op je rekening. De volgende ronde van de gratis predictor staat immers reeds online bij Unibet. Wie opent de score in België – Marokko, in welke minuut en wat wordt de eindstand? Vergeet niet dat je gratis voorspelling vóór de aftrap van komende zondag om 14 uur ingediend moet zijn.

* De namen van de winnaars werden aangepast

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross