Tippers Talk - Robin

Welkom bij het eerste interview in de rubriek Tippers Talk. In deze rubriek zullen we de Betman Tippers één voor één beter leren kennen. Starten doen we met de eerste tipper die Betmanbegins versterkte. Zoals Batman een een versterking aan het team had, heeft ook Betman die uiteraard. Het toeval wil dat beiden hun naam delen, namelijk Robin. Laten we erin vliegen!

Dag Robin, kan jij jezelf even kort voorstellen met je favoriete ploeg?

Uiteraard, mijn naam is dus Robin. Ik ben 23 jaar en woon in Belgisch Limburg. In tegenstelling tot mijn vrienden en mede- Limburgers ben ik geen fan van KRC Genk. Ik ben fanatiek supporter van Club Brugge. Je zou hiet niet verwachten, maar ik ben toch zeker niet de enige in Limburg die voor Club Brugge is.

Hoe ziet een doorsnee dag er voor jou uit?

Een doorsnee dag van mij begint met werken om 08.30u tot 18.00u als auto technieker. Dit van maandag tot vrijdag en soms ook in het weekend. In mijn vrije tijd voetbal ik zelf in competitieverband op zaterdagmiddag. Op zondag ga ik ergens met vrienden een wedstrijd bekijken. Ook ga ik natuurlijk graag op café iets drinken of naar een goed Deep house- of Technofestival.

Hoelang ben je al bezig met sportweddenschappen?

Ik ben al bezig met Sports Betting voor dat ik officieel 18 was, een beetje illegaal dus haha. Het begon met ‘’papiertjes’’ te maken in de krantenwinkel via Stanleybet of Scooore. Toen ik 18 was, begon ik online met sportweddenschappen te plaatsen en was ik er meer en meer mee bezig. De laatste twee jaar is de hobby wel veranderd in een iets meer intensieve bezigheid. De kick die je krijgt als je de bookmaker verslaat. Of als je een wedstrijd live aan het kijken bent en de winnende treffer valt in minuut 90. Dat is zo’n mooi gevoel. Daar doe ik het voor!

Hoe kwam jij in aanraking met de Betmanbegins-community? Je was namelijk de allereerste officiële tipper naast Betman zelf.

Dat klopt. In volle coronapandemie kwam ik destijds ‘via via’ terecht in de Telegram groep van Betmanbegins. Er werd toen veel getipt (en gewonnen uiteraard, knipoogt Robin) op de Modes of Darts. Dat was een darttoernooi van thuis uit. Ik begon toen zelf ook tips door te sturen en na een tijdje kreeg ik het voorstel om vast te tippen in de Telegram groep. Tot op vandaag doe ik dat nog elke dag met heel veel trots en plezier.

Op welke sporten focus jij je bij sportweddenschappen? Waar ligt jouw expertise?

 Mijn focus ligt voornamelijk op voetbal, zoals de meesten bij Betmanbegins. Het liefst wed ik op competities waar weinig informatie over is, en dus weinig mensen op inzetten. Denk bijvoorbeeld aan Oost-Europese competities, zoals de Roemeense hoogste klasse. Daarnaast passeren ook Noord-Afrika en Zuid-Amerika geregeld de revue bij mijn wedtips. Op dat soort competities valt de meeste winst te halen naar mijn mening.

Robintipperbetmanbegins

Wat was jouw hoogste ingelegde bedrag ooit?

 Hmm goeie vraag. Dat moet tijdens de Olympische spelen van 2016 geweest zijn. Ik had toen een weddenschap op een tenniswedstrijd tussen Goffin en Belucci geplaatst. Mijn inzet moet toen rond de 700 euro gelegen hebben.

Vind je jezelf een ‘lefgozer’ bij sportweddenschappen?

Of ik mezelf een lefgozer zou noemen, dat ben ik niet zeker. Maar Ik durf bijvoorbeeld wel op de underdogs te spelen. Bij de juiste en goede informatie liggen daar volgens mij wel af en toe mogelijkheden. Uiteraard pas ik dan wel mijn inzet aan. Hoe hoger de odds, des te hoger het risico uiteraard.

Op welke tip ben je het trotst die je gaf bij Betmanbegins? Heb je één wedtip die je maar niet kan vergeten?

 Haha, ja die heb ik! Dat was een tip uit het Roemeense voetbal. Toevallig, knipoogt Robin. “Voluntari to win” tegen Astra Giurgiu aan odds van 2,43. De spelers van Astra hadden op dat moment al enkele maanden geen loon gehad en weigerden te trainen. Ook waren er 3 spelers geschorst wegens het gebruik van doping. Daar bleken de bookmakers onvoldoende van op de hoogte te zijn. Het is soms ook gewoon erg moeilijk om betrouwbare info te krijgen uit dit soort competities. Daarom vind ik deze tips het leukste om te geven! Ik vind weddenschappen op onbekende competities in het algemeen de mooiste tips. Niemand verwacht ze, en als je ze dan uit de hoge hoed kan toveren … Zalig!

Je rendement is gedurende je hele tijd bij Betmanbegins al positief geweest. Zijn sportweddenschappen iets wat je full-time zou willen doen?

Het lijkt me zeker interessant om full time Sports Betting te doen. Op dit moment is dat inderdaad winstgevend voor mij, maar het brengt helaas nog niet genoeg op om het full time te doen. Ik combineer het momenteel dus nog als een extraatje naast mijn vaste baan. Wie weet wat de toekomst ons nog brengt!

Zo zit de eerste Tippers Talk er op. Bedankt Robin om tijd vrij te maken voor dit interview. In de 2e Tippers Talk zal niemand minder dan Flip Tip aan bod komen. Wij zijn alvast ontzettend benieuwd, hopelijk jullie ook!

Wil jij geen enkele tip missen van Robin & co? Check dan zeker de wedtips-pagina of Facebook-groep waar je iedere wedtip van hen meteen kan bekijken!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross