Tippers Talk - Flip Tip

Nadat Robin de nieuwe reeks ‘Tippers Talk’ op gang trapte, is het nu de beurt aan Flip Tip. Flip was een van de eerste Facebook Tippers. Hij zorgt nagenoeg dagelijks voor wedtips die onze leden kunnen meespelen. Hoog tijd om Flip Tip beter te leren kennen!  

Dag Flip Tip, kan jij jezelf even voorstellen aan de lezers?

Hallo allemaal, ik ben Flip. Ik ben 22 jaar en woon in een klein dorpje in de buurt van Zwolle. Ik studeer binnenkort af van m’n opleiding Accountancy. Naast het studeren ben ik een echt feestbeest. Mijn weekends zitten vol met drankjes, op stap gaan etc. Ieder jaar ga ik met vrienden op reis naar het zuiden van Europa. Ook probeer ik de wedstrijden van het mooie Ajax mee te pakken in de Johan Cruijf arena, wanneer corona het toelaat uiteraard.

Hoelang ben je al bezig met Sports Betting?

Sinds m’n 18e verjaardag plaats ik al sportweddenschappen. Helaas waren dat toen lange waslijsten met bets die zelden tot nooit goed gingen. Toen ik merkte dat zoiets niet werkte, schakdel ik over naar 3- of 4-fold weddenschappen. Over het hele weekend combineerde ik verschillende wedtips in zo’n combinatieweddenschap. Dat ging al iets beter, maar na een jaartje ben ik vooral singles gaan spelen. Met units en bankrollmanagement toe te voegen aan mijn speelstijl, voelde ik alles makkelijker gaan. Hoe fout het eigenlijk ook is, moet ik toch toegeven dat ik nog wel eens 3foldjes maak. Ik vind het entertainment op zaterdag- of zondagavond wel leuk met zo’n bets, puur voor de fun dan.

Waar ligt jouw expertise of focus qua sporten?

Ik focus mij vooral op het voetbal. Vrijwel alle competities weet ik wel aardig wat van, thuis hebben we ook alle pakketten van Ziggo en ESPN waardoor ik vrijwel iedere topcompetitie van Europa kan zien. Naast voetbal heb ik ook wel aardig wat kennis van het wielrennen. De Giro, Tour de France en Vuelta mogen niet ontbreken op m’n agenda!

Hoe pak jij verantwoord wedden aan?

Oprecht, verantwoord wedden leerde ik door Betmanbegins. Hij helpt me met praktische tips en tricks om het wedden verantwoord te houden. Verder vind ik dat ik verantwoord met m’n geld om kan gaan en zou ik nooit onverantwoorde stakes inzetten op een weddenschap. Hoe interessant de wedstrijd ook is, soms kan je een weddenschap beter links laten liggen. Dat heb ik toch echt wel in me.

Hoe zie je de toekomst van ‘wedden op sport’ er volgens jou uit?

Pittige vraag, deze vind ik best lastig om à la minute te beantwoorden. In Nederland komt er per 1 oktober een strengere wet- en regelgeving omtrent het wedden. Dat er vanaf 1 oktober bepaalde wedmarkten niet meer aangeboden mogen worden, vind ik echt zonde.

Fliptip

Wat was jouw beste tip? Is er één tip die je maar niet kan vergeten?

Niet voetbal, maar wielrennen zal hier m’n beste tip zijn. Ik zou voor één van mijn twee tips in de afgelopen Vuelta kiezen. Mader die het jongerenklassement tijdens de voorlaatste etappe nog wist te bemachtigen was toch wel erg lekker. De odds voor die wedtip waren 8.00! Ook de tip van Jakobsen die het puntenklassement zou winnen, was erg knap van mezelf. Het voelt zo geniaal om de bookmakers te slim af te zijn. Het nieuws was al wel een kwartier bekend, maar toch was dit bij de bookmaker nog niet verrekend in de odds. Ze gaven nog steeds 2.55 terwijl anderen de sportweddenschap offline gehaald hadden, of 1.40 aanboden.

Wat is jouw ultieme raad voor een startende wedder?

Dit gaat heel simpel klinker, maar het is zo belangrijk: speel enkel met geld wat je kan missen. Minstens even belangrijk is om bij 5 verloren wedtips op rij niet te hoeven stoppen, maar om bij 5 winnende op rij niet overmoedig te worden. Hou je vast aan je bankrollmanagement, dat is het allerbelangrijkste.

Wat zijn de belangrijkste dingen die je geleerd hebt tijdens je tijd als Tipper bij Betmanbegins?

De belangrijkste is toch wel het spelen van singles. Combinatieweddenschappen worden vrijwel altijd afgestraft. Hoe makkelijk een overwinning van een ploeg ook lijkt, een vroege rode kaart en een penalty tegen kunnen roet in het eten gooien.

Ook het vergelijken van de verschillende odds tussen bookmakers is iets wat ik leerde bij Betmanbegins.Het is soms echt bizar hoeveel value er op bepaalde weddenschappen te vinden is door bij andere bookmakers te vergelijken.

Zou je mensen aanraden lid te worden van Betmanbegins?

Ja, écht enorm. Als tipper klinkt dit natuurlijk wel erg makkelijk om te zeggen, maar het is op de lange termijn echt winstgevend om deel uit te maken van deze community. Wel moet je aardig wat tijd hebben, vind ik. Tegenwoordig dalen de odds vaak heel snel nadat er een tip gegeven is. Als je dan de wedtip meespeelt tegen lagere odds zal jouw rendement een stuk lager zijn dan, misschien wel negatief. Ondanks dat je dus dezelfde wedtips speelt, maken de odds een enorm verschil. Verder is er ook gewoon bewezen dat de tippers de laatste 2 jaren mooie winsten hebben geboekt. Daar kan je niet omheen.

 

Bedankt Flip om tijd vrij te maken voor dit interview. Wil jij geen enkele tip missen van één van onze Tippers? Check dan zeker de wedtips-pagina of de Betmanbegins Facebook-groep waar je iedere openstaande wedtip van hen meteen kan bekijken!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross