Tippers Talk - Bram & Max

De vijfde Tippers Talk is een knaleditie! Het is namelijk tijd om het befaamde duo Bram & Max beter te leren kennen. Zij haalden heel wat media-aandacht met hun tip op een doelpunt van Neves aan odds 46! In deze Tippers Talk leren we de mens achter die geniale tip iets beter kennen.

Dag Bram en Max. Kunnen jullie zich even voorstellen aan de lezers?

Hallo allemaal. Ik ben Max, 20 jaar oud en woon in een dorp in Zaanstad. Mijn hobby's zijn voetbal, tennis, gamen en schoenen doorverkopen. Verder ben ik op zaterdagavond vaak op een feestje of in de club te vinden. Mijn dagen zitten dus vrij goed gevuld, want tippen bij Betmanbegins komt daar nog eens bij. Ik zit op dit moment in het 2de jaar van mijn studie: Finance & Control.

En ik ben Bram, 20 jaar en woon in hetzelfde dorp als Max. Dit jaar ben ik begonnen aan het 2de jaar van mijn studie werktuigbouwkunde. Dingen die ik nog graag doe naast wedden op sport zijn voetballen en voetbal kijken, gamen en een biertje drinken met vrienden.

Hoelang zijn jullie al bezig met sportweddenschappen?

Wij gokken eigenlijk al sinds 2017 met kleine bedragen op één vaste bookmaker, gewoon voor de lol dus. Toen wij rond april 2020 de community van Betmanbegins tegenkwamen werden we erg nieuwsgierig. Plots kwamen we erachter dat er ook een winstgevende kant aan gokken zit. We begonnen de tips te volgen en besteedden veel aandacht aan zijn redeneringen. Hierdoor vonden wij na een tijdje ook zelf winstgevende weddenschappen. Vervolgens vroeg Betmanbegins in augustus 2020 of wij interesse hadden om wedtips te geven in het Betmanbegins Telegram kanaal en de Facebook groep. Wij voelden ons vereerd en hebben sindsdien al meer dan 250 tips gegeven met een mooi rendement.

Op welke sporten ligt jullie focus of expertise?

Onze expertise ligt eigenlijk enkel op voetbal, omdat we hier veruit het meeste verstand van hebben. Voetbal is ook de grootste sport binnen het wedden op sport in Nederland. Toen er een tijdje geen voetbal was heeft Bram zich ook gericht op e-sport. Wanneer het voetbal weer terug was na de corona-stop, is hij hiermee gestopt. Onze focus ligt dus uitsluitend op voetbal.

Bramenmaxtippersbetmanbegins1

Hoe pakken jullie verantwoord wedden aan?

We wedden verantwoord door onder andere met vaste units te spelen. We updaten het bedrag van één unit alleen als onze bankroll gegroeid is. Daarnaast spelen wij elke weddenschap samen, waardoor we het altijd eens moeten zijn over de weddenschap en dus niet gehaast veel geld inzetten. Dat onderling overleg is heel handig omdat je telkens meer dan één mening hebt over een sportweddenschap.

Hoe ziet de toekomst van wedden op sport er volgens jullie uit?

Als Nederlanders hopen we dat we binnenkort weer bij veel bookmakers kunnen spelen, omdat er momenteel weinig value te vinden is bij de officiële bookmakers. Hopelijk komen de kaarten en corners ook weer terug voor Nederlanders. Daar lag vaak heel wat value. Ontzettend jammer dat we daar dus momenteel niet op kunnen wedden. Verder hopen we natuurlijk dat het makkelijker wordt om limieten van bookmakers te omzeilen of te verminderen. Dat laatste zal waarschijnlijk een utopie blijven, maar we blijven er op hopen.  

Wat was jullie beste tip? Dat moet toch haast de tip op Neves scoort zijn?

Ja, uiteraard is dat de wedtip “Neves scoort binnen het 16-metergebied” aan odds van 46 met 4 units. Waarschijnlijk hadden de meeste deze bet wel verwacht en daar kunnen we ook niet omheen. Doordat Jimenez geblesseerd was verwachtten we dat Neves de penalty’s zou nemen voor Wolves. Dit werd bevestigd bij de eerste keer dat we hem tipten doordat hij de bal pakte om een penalty te nemen.

Die keer verloren we helaas de wedtip, want de penalty werd teruggedraaid door de VAR. Uiteindelijk was de winnende tip al de vijfde wedstrijd op rij dat we deze tip gaven. Het mooiste momentel is wanneer de redenering van een bet precies uitkomt, en al helemaal bij zo’n hoge odd. Dat heet men de toekomst voorspellen 😉

Bramenmaxbetmanbegins

Wat is jullie ultieme raad voor een startende speler?

Speel alleen weddenschappen waarvan je 99% zeker weet dat de weddenschap winstgevend is op lange termijn. Om te leren welke weddenschappen winstgevend zijn, raden we aan de Betting Bible te lezen en goed de tips van het Betmanbegins team te bekijken. Daar kan je écht al veel van leren. Daarnaast raden we het af om combinatie weddenschappen te spelen. Natuurlijk moet een kleine funbet met een paar euro op zijn tijd kunnen, maar als je echt winstgevend wil zijn moet je van de combi’s afblijven.

Wat zijn de belangrijkste dingen die jullie geleerd hebben tijdens jullie tijd als Tipper bij Betmanbegins?

Wij hebben uiteraard erg veel trucjes geleerd over de verschillende manieren van value zoeken op elke wedmarkt. Elke wedmarkt is namelijk heel verschillende op vlak van winstmarge etc. Daarnaast hebben we geleerd hoe belangrijk het is om odds te vergelijken tussen de bookmakers. Een verschil van 0.10 lijkt niet veel, maar als dat met de helft van je geplaatste weddenschappen het geval is, loop je erg veel geld mis.

Zouden jullie mensen aanraden lid te worden van Betmanbegins en waarom?

We zouden mensen zeker aanraden om lid te worden van Betmanbegins. Vooral de mensen die meer willen leren op het gebied van sports betting. Doordat we veel verschillende tippers hebben, kan je als volger op elk gebied tips en tricks leren. Daarnaast kan je ook door enkel de tips te volgen mooie winsten behalen. Dat bewijst het rendement van ons team keer op keer.

 

Bedankt Bram & Max om tijd vrij te maken voor dit interview. Wil jij geen enkele tip missen van één van onze Tippers? Check dan zeker de wedtips-pagina , Betmanbegins Facebook-groep of Telegram groep waar je iedere wedtip van al onze tippers meteen kan bekijken!

 

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross