Tennisser Musetti zorgt voor gemengde gevoelens in Betmanbegins community

Donderdagavond stonden Lorenzo Musetti en Maximilian Marterer tegenover elkaar op het ATP Challenger toernooi te Forlì. In aanloop naar deze wedstrijd was het onze tipper Robin die aantrekkelijke odds zag opduiken. Al kon jammer genoeg niet iedereen daarvan meeprofiteren.

Binnen het team van de Betman Tippers is Robin één van onze tenniskenners. Er verschijnen vandaag de dag dan ook heel wat tips over Roland Garros in onze community, maar ook minder bekende toernooien komen aan bod.

Odds van 1,72 tegenover 1,47

Zo voorspelde Robin een dag voor de wedstrijd effectief plaatsvond dat Musetti zou winnen van Marterer. De odds op een overwinning van de Italiaan stonden bij ZEbet op 1,72, terwijl andere bookmakers deze weddenschap voor gemiddeld 1,47 aanboden. Ongeacht de uitslag van de wedstrijd kregen we dus mooie value bij het plaatsen van deze voorspelling.

Onze Tipper Robin Voorspelde Dat Musetti Zou Winnen Van Marterer

Daags nadien was het even schrikken toen Musetti rampzalig aan zijn wedstrijd begon en meteen tegen een 0-3 achterstand aankeek. Resultaat: de eerste set ging met 3-6 naar Marterer en de weddenschap dat Musetti in straight sets  zou winnen – die eveneens getipt werd – kon al meteen naar de prullenbak verwezen worden.

In set 2 zag het er bij een 2-2 stand en drie breakkansen voor Marterer allesbehalve goed uit, maar onder impuls van een enthousiast thuispubliek rechtte de Italiaan de rug. Hij pakte de tweede set met 7-5 en stoomde door op dat elan naar een 6-2 winst in de allesbeslissende set.

Vreugde, maar ook teleurstelling

De Betmanbegins community kon zo een vreugdedansje doen, aangezien de weddenschap op winst voor Musetti door velen gevolgd werd. Daarnaast kregen Nederlanders die onze tip volgden hier ook ZEpoints voor. Als onderdeel van het loyaliteitsprogramma van ZEbet kunnen deze ingeruild worden voor free bets.

Helaas kregen we ook heel wat berichten binnen van teleurgestelde sportgokkers. Zij wilden eveneens ingaan op deze weddenschap, maar moesten last minute nog een account aanmaken bij ZEbet. Vanzelfsprekend is dit niet in één minuut geregeld, aangezien bookmakers bij wet verplicht zijn om eerst even na te gaan of je wel voldoet aan alle vereisten om te mogen wedden op sport.

Haast en spoed is zelden goed

Om die reden is het aan te raden om reeds vooraf een account aan te maken bij ZEbet. Zo ben je er zeker van dat je al onze tips meteen kan volgen. Het gebeurt immers maar zelden dat te hoge odds gedurende lange tijd op dezelfde hoogte blijven staan. Als je via deze link registreert, krijg je bovendien 50 euro aan free bets als Nederlander (enkel voor 24+).

Voor Belgen is zo’n bonus verboden, maar zij kunnen hier terecht om de winstgevende weddenschappen van onze tippers te volgen. Wie tot slot graag alle tennistips van Robin in de toekomst wil volgen, kan hiervoor terecht op zijn persoonlijke profiel op onze vernieuwde website.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross