Richard verbaast vriend en vijand met zijn darts-weddenschappen: “Mijn hoogste odds ooit”

Richard heeft donderdagavond een persoonlijk record neergezet. Een avondje Premier League darts bracht voor onze tipper een winst van maar liefst 33,65 units met zich mee. Een notering van 18 was de kers op de taart.

Als eigenaar van een dartcentrum is het natuurlijk niet zo gek dat Richard zich voornamelijk in dart weddenschappen gespecialiseerd heeft. Voor de kenners onder ons: op bovenstaande foto prijkt Richard in zijn jonge jaren naast het inmiddels overleden darticoon Andy Fordham. Hij gaat dus al lang mee in het wereldje en de Premier League darts is voor hem dan ook een vaste wekelijkse afspraak.

Revanchegevoelens

“Ik verwachtte gisteren vuurwerk omwille van twee redenen”, doet Richard zijn verhaal. “Enerzijds rekende ik op revanchegevoelens bij de spelers na de mindere prestaties van vorige week. Anderzijds anticipeerde ik op een avond met een hoog niveau omwille van de match-ups.”

Richard focuste zich voornamelijk op hoge checkouts, waardoor zelfs zijn weddenschap met een notering van 18 waarheid werd. “Bijna elke week tip ik een zogenaamd funbetje met één unit. Zo voorspelde ik deze keer dat alle acht Premier League spelers een uitgooi van 80 of meer zouden gooien in de kwartfinale.”

Een te hoge quotering

“Dit was dit jaar nog niet gebeurd, maar we waren er wel al een paar keer dichtbij. Zo was er al een avond waarin zeven van de acht Premier League spelers een checkout van 80+ lieten optekenen. Enkel Michael van Gerwen verzaakte toen. Een quotering van 18 leek me dan ook te hoog.”

Betsliprichard

En zo geschiedde in de AO Arena in Manchester. “Het was een geweldige avond. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor degenen die mijn tips volgden in de Betmanbegins Facebook-groep. Odds van 18 zijn mijn hoogste ooit en ook zeven van de andere acht weddenschappen kwamen uit”, besluit een nagenietende Richard.

Onderstaand de dart weddenschappen van Richard op donderdag 14 april 2022:

Resultatenrichard14April

Heb ook jij kunnen profiteren van deze 34,65 units winst?

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross