Professionele sportgokker voorspelt Feyenoord - Ajax

Zondagmiddag is het eindelijk weer zover! Om half 3 is de Kuip in Rotterdam het toneel van de Klassieker. De belangen van deze wedstrijd zijn enorm. Naast de rivaliteit tussen 010 en 020 is het qua stand ook nog eens super spannend. De teams staan in punten gelijk, de winnaar doet dus goede zaken in de titelstrijd.

Deze wedstrijd zou zomaar eens bepalend kunnen zijn in de strijd om het kampioenschap. Een mooi moment om het team van Betmanbegins te vragen om deze wedstrijd eens te analyseren! Betmanbegins is een professionele sportgokker die een community runt met uitstekende resultaten.

Sinds 1 januari 2020 haalde de community maar liefst een winst van 1047 units. Als je op iedere wedtip €10 had ingezet had je nu maar liefst €10.470 winst gehad! Het perfecte team dus om mee vooruit te blikken naar deze kraker. Ook jij kunt gratis deel uit maken van de community! Join nu de Facebook of Telegram groep!

Feyenoord op volle toeren

Sinds de aanstelling van trainer Arne Slot is Feyenoord weer de topclub die het hoort te zijn. In de meeste wedstrijden is de ploeg dominant en spelen ze prima. Na 16 wedstrijden staan ze op een 3e plek met 36 punten. Met name in de eigen Kuip is Feyenoord heer en meester. 7 van de 8 wedstrijden werden gewonnen, ook wisten ze maar liefst 24 keer te scoren. In de persconferentie gaf Slot aan dat hij graag zijn eigen speelstijl vast wilde houden. Feyenoord zal dus waarschijnlijk gewoon druk vooruit willen geven.

Tegen Ajax beschikt Slot over een vrijwel fitte selectie. Alleen achter de naam van Trauner staat echt een vraagteken. Een groot gemis voor Feyenoord is in ieder geval wel de lege Kuip, er zijn geen supporters welkom. Het Legioen is vaak een 12e man en zal dus flink gemist worden, vooral in zo’n wedstrijd.

Europees succes in Amsterdam

Dan Ajax. In Europa gaat het tot nu toe fantastisch. Met een recordaantal van 18 punten in de groepsfase wisten ze te overwinteren in de Champions League. In de Eredivisie gaat het iets minder. De ploeg staat 2e, ook met 36 punten. Ze scoorden al 49 keer en kregen slechts 4 goals tegen. Ondanks dat indrukwekkende doelsaldo verloren ze al 2 keer en speelden ze 3 keer gelijk. Vooral tegen teams die de bus parkeren hebben ze moeite om tot scoren te komen.

Mazraoui zal naar alle waarschijnlijkheid niet spelen. Voor hem in de plek zal Rensch starten, toch een niveautje minder dan Mazraoui. Ondanks dat zal Ajax vol vertrouwen naar Rotterdam afreizen. Er werd al 4 keer achter elkaar gewonnen van Feyenoord, waarvan 2 keer in de Kuip (0-3 en 0-3).

Hieronder bespreken we twee wedtips. Wil je meer gratis tips van ons professionele team ontvangen? Dat kan altijd via de Facebook of Telegram groep!

Interessante sportweddenschappen

Het beste hebben we voor het laatst bewaard, de wedtips! De sterke resultaten van de community beloven alvast veel moois. Het team van Betmanbegins heeft hun best gedaan om de beste wedtips uit te zoeken!

Wedtip: Haller scoort kopgoal @ 10.00 bij Toto


De eerste wedtip komt van Julian, een van de tippers van het Betmanbegins team. Haller scoorde in de Eredivisie en Champions League gecombineerd al 20 keer. 6 daarvan waren met zijn hoofd. Ongeveer 30% van zijn doelpunten worden dus gescoord met zijn hoofd. Dat is een percentage wat ook in vorige seizoenen gold voor Haller.

De bookmakers geven Haller een quotering van ongeveer 2.10 om te scoren. Dat is een kans van 47.5%. Als we dit percentage vermenigvuldigen met de kans op een kopgoal (30%) komen we uit op een kans van 14.25%. De kans op een kopgoal van Haller is dus ongeveer 14.25%. Wanneer we dat omrekenen naar een quotering komen we op 7.00 uit.

Toto geeft ons hier een quotering van 10.00, terwijl de ‘echte’ quotering ongeveer rond de 7.00 hoort te zijn. Dat betekent dat er ‘value’ is. Value ontstaat wanneer de quotering voor een weddenschap hoger is dan de daadwerkelijk kans op die weddenschap. Als sportwedder ben je continu op zoek naar zulke weddenschappen. Dat is dé manier om op de lange termijn winstgevend te kunnen zijn.

Wedtip: Meer dan 1.5 doelpunten in de 2e helft @ 1.72 bij Bet365


Deze sportweddenschap is winnend als er minimaal 2 keer gescoord wordt in de 2e helft. Zoals Slot al heeft aangegeven zal Feyenoord aanvallend willen spelen. Ook Ajax heeft van nature een aanvallende speelstijl. Een wedstrijd tussen twee van zulke teams levert vaak een open duel met veel kansen, en dus doelpunten op. Scoren kunnen beide teams in ieder geval als de beste!

Feyenoord heeft ook nog eens een zware midweekse bekerwedstrijd met verlenging achter de rug. Het zou dan ook zomaar kunnen gebeuren dat Ajax flink wat ruimte krijgt tegen het einde van de wedstrijd. Ruimte voor de aanvallers van Ajax staat meestal gelijk aan doelpunten. Daarnaast is de kans aanwezig dat een team vol op de aanval moet spelen in de slotfase. Een slotoffensief kan aan beide kanten makkelijk een doelpunt opleveren!

Wist je dat Bet365 een speciale promotie voor de Klassieker heeft? Als je voor de wedstrijd een weddenschap plaatst op Feyenoord – Ajax krijg je een gratis weddenschap die je tijdens de wedstrijd live kunt gebruiken.

Conclusie

De Klassieker belooft weer ongekend spannend te worden! Ajax lijkt gezien de kwaliteit van beide selecties de terechte favoriet. Maar zoals altijd is de Klassieker een wedstrijd apart. De uitslag kan alle kanten op, doelpunten hangen hier gezien de scorende vorm van beide teams wel in de lucht!

Wist je trouwens dat er ook andere wedstrijden worden voorspeld door de Betmanbegins community? Premier League, Eredivisie en zelfs de Australische A-League worden uitvoerig geanalyseerd door het Betmanbegins team. Wil jij dus meer gratis voorbeschouwingen en wedtips? Word dan nu lid van Betmanbegins via Telegram of Facebook. Zo mis je niets van deze fantastische community!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross