Professionele sportgokker voorspelt Ajax - Rangers

Woensdagavond omstreeks 18u45 wappert de vlag van de Champions League bal op de middenstip van de Johan Cruijff ArenA. Begeleid door de hymne van het kampioenenbal is het elke keer opnieuw een moment om kippenvel van te krijgen. Maar wat is nu de objectieve kansverhouding in de wedstrijd tussen Ajax en Rangers? En hoeveel procent kans hebben de Ajacieden om de knock-outfase of zelfs een verdere fase van de Champions League te bereiken?

Betmanbegins is een professionele sportgokker die als geen ander voetbalwedstrijden kan analyseren. “Er wordt wel eens gezegd dat Nederlandse voetballiefhebbers hun eigen club overschatten, maar in feite kan je heel eenvoudig nagaan wat de correcte kansverhoudingen zijn”, legt Betmanbegins uit.

“Neem nu Ajax – Rangers, waar de odds op het moment van schrijven 1,47 voor een overwinning van Ajax bedragen, 5,10 voor een gelijkspel en 6,75 voor een zege van Rangers. Heel simplistisch uitgelegd kan je de genoemde noteringen delen door 100 om de procentuele kansen te bekomen. In dit geval heeft Ajax 68% kans om te winnen, is er bijna 20% kans op een gelijkspel en moet Rangers het doen met zo’n 15% kans op een driepunter.”

Ajax Rangers Odds

De aandachtige rekenwonders merken ongetwijfeld op dat de som van de percentages niet exact 100% is. Dat komt omdat bookmakers een winstmarge op elke weddenschap in rekening brengen. In dit geval bedraagt die ongeveer 3%.

Tegen Rangers is Ajax dus overduidelijk favoriet, maar dat weerhoudt Unibet niet om uit te pakken met een waanzinnige actie. Zo krijg je maar liefst 50 (!) keer je inzet uitbetaald als Ajax wint van Rangers. Elke Nederlander die in juli, augustus of september 2022 nog niet heeft gespeeld bij Unibet en ouder is dan 24, komt in aanmerking voor deze promotie.

Hoe pak ik 50x mijn inzet?

  1. Ga naar Unibet via deze link
  2. Klik op de gele button 'SPEEL NU!'
  3. Vul je geboortedatum in en klik op 'BEVESTIGEN'
  4. Als je ouder dan 24 jaar bent, is de optie 'Ajax wint - boost x 50' geselecteerd
  5. Scroll naar beneden en klik op 'IK WIL DIT AANBOD'
  6. Registreer bij Unibet en doe een storting
  7. Navigeer naar de wedstrijd Ajax - Rangers en zet in op Ajax
  8. De odds boost en de resulterende extra winsten worden direct weergegeven op het wedformulier
  9. Sluit je weddenschap af

Maar hoe zit het dan met de toernooikansen van Alfred Schreuder en zijn manschappen? “Volgens de bookmakers bestaat er weinig twijfel over wie met de eerste plaats aan de haal zal gaan", verduidelijkt Betmanbegins. "Liverpool heeft 80% kans om groep A winnend af te sluiten. Vervolgens is het aan Ajax en Napoli om de strijd met elkaar aan te gaan voor de tweede plek. Volgens Unibet hebben de Amsterdammers zo’n 56% kans om zich te kwalificeren voor de knock-outfase.”

Kwalificeert Ajax Zich Voor De Knock Outfase Van De Champions League

Het eventuele vervolg van het toernooi is omwille van de loting moeilijk in te schatten op dit moment, maar dat houdt bookmakers niet tegen om nu al odds aan te bieden. “Unibet geeft Ajax 43% kans om in de achtste finales uitgeschakeld te worden. Daarna gaat het in snelle vaart steil naar beneden met de toernooikansen van Ajax. Er is 7% kans op een kwartfinale, 2,44% kans op een halve finale, 1,23% kans op de finale en 0,99% kans op eindwinst.”

Toernooikansen Van Ajax In De Champions League

Tot slot nemen we ook de doelpuntenmakers onder de loep. Wie zal in de Champions League het vaakst de netten doen trillen voor Ajax? “Bergwijn is hier met 36% kans de favoriet. Niet onlogisch gezien het feit dat hij al 6 keer raak wist te treffen in 5 competitiematchen. Brobbey (29%) en Tadic (27%) vervolledigen de top drie. De overige genoemde namen maken heel wat minder kans”, besluit Betmanbegins.

Wie Scoort Het Meeste Goals Voor Ajax In De Champions League

Heb jij zelf geen kaas gegeten van sportweddenschappen, maar wil je wel de op lange termijn succesvolle wedtips van Betmanbegins en zijn team opvolgen? Word dan lid van de Telegram-groep of volg de tips via de wedtips pagina op onze website. Sinds 1 januari 2020 behaalde het Betman-team een rendement van 10,76%.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross