Kaarten Leicester - Wolves

Datum: 08-11-2020
Wedstrijd: Leicester - Wolverhampton
Uur:
15u00
Auteur:
Betmanbegins

één van onze tippers in de Betmanbegins community, Bram & Max, plaatsten een tip op de wedstrijd Leicester - Wolverhampton. We zouden graag dieper in gaan op de argumentatie van deze tip. Dit principe kan je namelijk ook gebruiken om andere winstgevende tips te vinden.

Leicester most booking points

Bram & Max tipten dat Leicester meer booking points zullen hebben dan Wolverhampton. Booking points is een alternatief voor weddenschappen op aantal kaarten. Waarom hebben ze precies voor deze tip gekozen? Een eerste factor zijn de gele kaarten die ze in het verleden hebben gekregen. Leicester kreeg dit seizoen in de Premier League 17 kaarten, terwijl de Wolves er maar vier kregen. Een gigantisch verschil, maar er was nog een ander argument dat Bram & Max overtuigde van de kwaliteit van de weddenschap: Pinnacle!

Pinnacle

Pinnacle is een bookmaker die geen spelers van België of Nederland toelaat, maar toch is het een enorm belangrijke bookmaker. Van alle bookmakers heeft Pinnacle over het algemeen de meest nauwkeurige odds. Zo was er een studie die het resultaat van 397.935 wedstrijden vergeleek met de closing odds van Pinnacle. Closing odds zijn de odds die net voor de wedstrijd beschikbaar zijn. Het resultaat toonde een R2 aan van 99,7%.

"Pinnacle odds zijn in 99,7% van de gevallen nauwkeurig"

Indien je meer wil lezen over de redenen hiervoor, kan je het artikel over Pinnacle doornemen. Doordat de kans zeer groot is dat de Pinnacle odds nauwkeurig zijn, kunnen we concluderen dat je hoogstwaarschijnlijk winstgevend zal zijn als je consistent odds kan nemen die een stuk hoger zijn dan Pinnacle.

Terug naar de wedtip

Pinnacle biedt odds aan van 1,69 voor leicester die de meeste kaarten krijgt en odds van 2,09 voor de Wolves. Volgens Pinnacle is de kans groter dat Leicester meer groter pakt dan de Wolves. Bram & Max merkten op dat William Hill hier een andere mening over heeft. Zij denken namelijk dat de kans groter is dat de Wolves meer kaarten zullen hebben dan Leicester. Het feit dat de kans veel groter is dat Pinnacle gelijk heeft in samenspraak met statistieken over de kaarten die beide teams in het verleden hebben gekregen, heeft geleid tot de volgende tip:

Leicester meeste booking points @ 2,50

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross