Wedtips Italië vs Belgie en Spanje vs Zwitserland

Twee razendspannende topaffiches op één dag, EURO 2020 gaat ons een prachtige vrijdagavond bezorgen. De kwartfinales worden afgetrapt door Spanje en Zwitserland om 18u. Daarna moeten België en Italië aan de bak om 21u.

Wedtips Spanje vs Zwitserland

Spanje heeft moeten zwoegen voor een plekje in de kwartfinales. Kroatië haalde een 1-3 achterstand op in de 92e minuut, maar bezweek in de verlengingen. De favoriet vooraf had dus 120 minuten nodig om een wedstrijd tegen Zwitserland af te dwingen. De Zwitsers kwamen na 15 minuten op voorsprong. Benzema keerde het tij, maar een dol slot bracht ons verlengingen. De cruciale penalty werd gemist door Mbappe, en zorgde er voor dat Zwitserland doorstootte naar de kwartfinales. Bekijk de wedtips voor de kraker Spanje vs Zwitserland:

Eerste helft over 4,5 corners – Betsson @ 2.22: Beide ploegen hebben heel wat technische, snelle spelers die voor gevaar zorgen. De kans op hoekschoppen is dus relatief groot. In de 1/8e finales van beide ploegen vielen voor rust 6 hoekschoppen. 1 unit.

Sarabia scoort – Betsson @ 4.70: Sarabia wordt in de basis verwacht. Deze tip komt van Lucas uit de Facebook groep. Sarabia haalt een xG van 0.49 per wedstrijd, en scoorde al tweemaal op dit EK. Met xG worden ‘expected goals’ bedoeld. Deze statistiek berekent hoeveel doelpunten een speler of ploeg zou moeten scoren op basis van de gecreërde kansen. 1 unit.

Morata over 1,5 schoten op doel – Pokerstars @ 2.45: Morata vond zijn vertrouwen terug en speelde sterk tegen Kroatië. De rol als target spits tussen Sarabia en Torres bleek goed uit te pakken. Morata zal ook tegen Zwitserland vaak in stelling gebracht worden om op doel te schieten. 1 unit

Eerste helft minder dan 1 Asian total – Unibet @ 1.81: Een doelpuntenfestijn zoals in de 1/8e finales moeten beide ploegen niet verwachten volgens mij. In deze fase van het EK zullen beiden vrij afwachtend van start gaan. De kans dat we met 0-0 gaan rusten, is relatief groot. De Asian line lijkt me hier het veiligst, want 1 doelpunt lijkt me écht het maximale. 2 units. Ben je niet vertrouwd met de Aziatische handicap. Bekijk de uitleg hieronder!

Wedtips Italië – België

Na een magistrale groepsfase wist Italië de autoritaire lijn niet door te trekken. In de reguliere speeltijd konden ze zich niet van Oostenrijk losmaken, integendeel zelfs. Oostenrijk zag in de 67e minuut de openingstreffer afgekeurd worden. In de verlengingen ging Italië wel furieus van start met een snelle 2-0 als gevolg, tot Kalajdžić de 2-1 prikte. Donnaruma hield er wel een wereldrecord aan over, na 1.168 minuten de netten schoon te houden. Bibberend haalden ze het laatste fluitsignaal.

Bibberen deden ook de Belgen. In een potige wedstrijd maakte Thorgan Hazard op slag van rust met een zwabberbal vanop 25 meter de 1-0. De hele tweede helft kwam Portugal opzetten, maar liefst 23 schoten tot gevolg. Tot scoren kwamen ze niet, waardoor België verderbekert. België moet zich wel zorgen maken om de blessures van Eden Hazard en De Bruyne. Martinez gaf aan dat het 50/50 is of ze klaar raken voor de kwartfinales.

Thorganhazardonlineweddenportugal

Bekijk hieronder de wedtips voor de wedstijd Italië vs Belgie.

Under 2 Asian total – Unibet @ 2.04: Zowel Italië als België toonden dat ze het gesloten kunnen houden achterin. Portugal kwam niet tot scoren, ondanks vele pogingen. Italië stond 1.168 minuten zonder tegendoelpunten tot Kalajdžić scoorde in de verlengingen. Geen van beiden zal op een achterstand willen botsen, en zal dus iets nadrukkelijker verdedigen dan normaal. 2 units.

Minder dan 8,5 hoekschoppen – Betsson @ 1.99: Wedstrijden van de Belgen zagen opmerkelijk weinig hoekschoppen dit EK, namelijk gemiddeld 5 per wedstrijd. Bij Italië waren dat er gemiddeld 7 per wedstrijd, al zit daar de openingswedstrijd in Rome in met 10 hoekschoppen. 1 unit.

Meer dan 3,5 kaarten – Betway @ 1.80: Dit zou wel eens heel spannend duel kunnen worden, met de nodige strijd. Het einddoel komt namelijk alsmaar dichterbij. De 1/8e finales van beide ploegen zagen alvast de nodige bitsige duels. 2 units.

Minstens één doelman wordt vervangen tijdens de wedstrijd - Unibet @ 10.00: Julian zorgde voor deze tip in de vorige wedstrijd van Italië. Toen koos Mancini echter om Donnaruma niet te wisselen. Italië was namelijk op geen enkel moment ‘veilig’ genoeg. België zou mogelijks het eindstation kunnen zijn op dit EK voor Italië, of alvast de laatste wedstrijd waar je je keeper durft te vervangen. Als Mancini zijn taak wil volbrengen om iedereen te laten spelen, zal hij Meret toch enkele minuten speeltijd moeten gunnen.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross