Is het wedden op kaarten en corners binnenkort weer mogelijk?

Sinds de regulering van de Nederlandse markt op 1 oktober zijn er sterke beperkingen wat betreft het type wedmarkten waarop we als speler kunnen inzetten. Er zijn restricties opgelegd om match fixing tegen te gaan. Het is heel terecht dat de integriteit van de sport, waar wij zo van houden, wordt beschermd. Maar helaas is er heel inconsistent opgetreden bij de keuzes welke wedmarkten al dan niet toegelaten zijn.

We gaven eerder al een interview voor Voetbalflitsen omtrent dit probleem. Als community met meer dan 15.000 volgers is het onze taak om de daad bij het woord te voegen en onze verantwoordelijkheid te nemen. Daarom hebben we de handen in elkaar geslagen met Oddsbeater, Casinonieuws en de Betstreet Boys. We hebben een brief gestuurd aan de Vaste commissie voor Justitie en Veiligheid van de Tweede Kamer met de vraag de beslissingen omtrent de toegelaten wedmarkten opnieuw te evalueren.

Het primaire doel is dat Nederlanders binnenkort weer kunnen wedden op kaarten en corners. In de grote competities is er voor dit soort weddenschappen een bijna onbestaand risico op match fixing. De overbetaalde vedettes hebben bij geen belang om in te gaan op deze illegale praktijken. Door deze wedmarkten toe te laten bij legale Nederlandse bookmakers vermijden we dat Nederlanders naar illegale partijen overstappen om op kaarten en corners te kunnen wedden.

Hieronder kan je de volledige brief bekijken die naar aanleiding van het aankomende debat is gestuurd naar de Tweede Kamer.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross