Wedtips Frankrijk vs Zwitserland en Kroatië vs Spanje

Er staan twee interessante potjes op het programma. Het tot nu toe niet imponerende Spanje moet tegen Kroatië. Beide landen spelen nog niet groots, komt hier vanavond verandering in? Bij de andere wedstrijd komt de topfavoriet in actie. Frankrijk moet tegen Zwitserland. De winnaars van deze wedstrijden treffen elkaar in ieder geval tegen elkaar in de kwartfinale. 

Wedtips Frankrijk – Zwitserland

De bookmakers verwachten geen gemakkelijke wedstrijd voor de Fransen, maken zij hun favorietenrol waar? Ik verwacht dat Frankrijk deze wedstrijd naar zich toe zullen trekken. Ze hebben immers enorm veel kwaliteit rondlopen. De Zwitsers zijn met vier punten als één van de beste nummers 3 doorgegaan, echter was hun spel nog niet per sé goed. Frankrijk heeft meer ervaring en als het er op aankomt gewoon veel meer individuele klasse. Hier enkele interessante voetbalweddenschappen:

Zwitserland maakt minstens 13 overtredingen op Unibet @1,80: Bij Betsson wordt deze voetbalweddenschap ook aangeboden aan odds van 1,60. Zwitserland maakte tegen Turkije 14 overtredingen, tegen Italië 12 en tegen Wales 9. Ik verwacht dat de Zwitsers de nodige overtredingen nodig zullen hebben tegen de Fransen. Puur omdat het spel daar nog een stukje sneller gaat en er redelijk wat gecounterd zal worden door de Fransen.

Zwitserland +3 corners op William Hill @1,73: Als Frankrijk de eerste goal maakt, zal het wellicht veel gaan counteren. Zwitserland zal dan gaan pushen om te redden wat er te redden valt. Frankrijk haalde tot nu toe in de eerste drie wedstrijden maximaal drie corners. Zwitserland haalde er 8 tegen de Turken, 12 tegen Wales en tegen Italië bleef het steken op 2. Echter behaalde Italië er in die wedstrijd 3 en zou deze voetbalweddenschap winnend zijn geweest.

Frankrijk under 5,5 corners op Unibet @1,81: Zoals bovenstaand vermeld: Frankrijk heeft iedere wedstrijd maximaal 3 corners behaald. Zelfs toen het tegen Hongarije ging pushen toen het op achterstand kwam, kwam het tot 3 corners. Tegen Portugal nam het er zelfs maar één. Als Frankrijk weer snel voorkomt, zullen ze gaan counteren. Dit levert normaal gesproken niet veel corners op, wat deze voetbalweddenschap een redelijk grote kans van slagen geeft. Mocht je hier niet te veel risico willen nemen, plaats de voetbalweddenschap dan live vanaf het moment dat Frankrijk eventueel op voorsprong is gekomen.

Frankrijk under 53,5% balbezit op Betsson of Unibet @1,74 of 1,70: Frankrijk had alleen tegen de Hongaren meer balbezit. Echter stond het die wedstrijd grotendeels tegen een achterstand aan te kijken of stond het nog gelijk. Hierdoor had het meer de bal, omdat het ging pushen. Zowel Duitsland als Portugal hadden meer balbezit dan Frankrijk. Zwitserland behaalde 64%, 50% en 49% balbezit. Zelfs tegen Italië had het met 49% bijna de helft van het balbezit. Italië voetbalt meer en is dominanter dan Frankrijk, waardoor deze voetbalweddenschap redelijk makkelijk haalbaar lijkt. Enkel een vroege achterstand voor de Fransen zal vervelend zijn.

Frankrijk wint op Unibet @1,63: Misschien lage odds, maar voor meer risico kan je altijd een Europese handicap of Asian Handicap spelen. Weet je niet meer wat de Asian Handicap is? In onderstaande video legt Betman het je uit. Ik verwacht ‘gewoon’ een redelijk makkelijke overwinning voor de Fransen. Het team speelt al zo lang samen en weet wat er vanaf de kruisfinales gevraagd wordt. Het heeft meer ervaring en als het eropaan komt gewoon veel meer individuele klasse dan de Zwiters. 

Wedtips Kroatië – Spanje

Beide landen spelen tot dusver niet groots en moesten de laatste speelronde echt winnen om door te gaan. Beide landen wonnen ook, maar de vorm is niet zo goed als vooraf was verwacht.

Under 2,5 goals op Betsson @1,74: Beide landen zag in twee van de drie wedstrijden maximaal twee goals in haar poulewedstrijden. Aangezien de vorm van beide landen nog niet groots is en het vertrouwen niet per se aanwezig zal zijn, verwacht ik morgen een rustig begin van beide landen. Ook hebben beide landen niet veel scorend vermogen. Beiden missen een echte topspits. Er lopen geen Benzema, Kane of Mbappé’s rond bij beide landen.

Beide teams scoren – nee op Betfair @1,75: Eigenlijk een beetje dezelfde tip als bovenstaand. Echter spelen sommigen liever de beide scoren – nee dan under 2,5. Beide ploegen scoren zoals gezegd niet makkelijk en zien weinig goals in haar wedstrijden. Ik verwacht geen doelpuntenfestijn.

Spanje under 64,5% balbezit op Unibet of Betsson @1,85: Een ietwat verassende / risicovollere wedtip. Spanje behaalde tot dusver in iedere wedstrijd minstens 65% balbezit. Echter was de tegenstander toen een stuk minder en stond het in 2 wedstrijden tegen een gelijkspel aan te hikken. Tegen Slowakije ging het balbezit na de ruime voorsprong meteen wat achteruit en daalde het terug tot 66%. Kroatië behaalde 66,49 en 50% balbezit. Tegen de Engelsen, een ploeg die ook redelijk voetballend is, had het 50% de bal. Ik verwacht dat de Kroaten de bal niet zomaar aan Spanje zal geven en mocht Spanje op voorsprong komen zal de bal meer in het bezit komen van Kroatië. Enkel een vroege voorsprong van Kroatië zal veel roet in het eten gooien.

First half result – gelijkspel op Unibet @2,14: Bij Kroatië stond het in twee van de drie wedstrijden gelijk bij de rust. Bij Spanje bij één. Ik verwacht een zeer rustig begin van beide ploegen, vooral omdat het in de knock-out fase vaak enorm gevaarlijk is om vroeg tegen een achterstand aan te lopen. Portugal – België was hier een mooi voorbeeld van, alhoewel die goal nog wel redelijk laat viel. Om bij de rust gelijk te staan verwacht ik een 0-0 ruststand. Aangezien ik geen goal verwacht van beide ploegen is under 0,5 goals aan odds van 2,70 bij Unibet dus een zeer interessant alternatief. Al helemaal voor de risico nemende wedders.

Morata staat geen buitenspel op Unibet @2,40: Met deze voetbalweddenschap wordt de under 0,5 offsides bedoeld. Morata stond in drie wedstrijden één keer buitenspel. In twee wedstrijden was deze voetbalweddenschap dus winnend. Het voordeel aan deze sportweddenschap is de kans op een wissel. Morata is niet in grootse vorm. In twee van de drie wedstrijden speelde hij slechts 66 minuten. Deze voetbalweddenschap is gebaseerd op statistieken van Morata over de gehele wedstrijd. Mocht hij morgen weer niet in de wedstrijd zitten, of Spanje snel op voorsprong komen, is de kans op een wissel van Morata zeker aanwezig. Met Moreno zit er een prima invaller op de bank. Bovendien is Morata is niet de snelste in eventuele counters.

Over 3,5 cards op Betway @1,80: De belangen zijn morgen zeer groot. Beide ploegen zullen zich in staat achten om door te gaan naar de volgende ronde. De scheidsrechter is Cakir. Hij is één van de minder strenge scheidsrechters uit Turkije, maar kaarten trekken kan hij zeker. In de Champions leaque geeft hij gemiddeld 4,6 kaarten per wedstrijd. Kroatië zag in twee van de drie wedstrijden minstens 4 kaarten. Spanje ook. Jordi Alba pakte bijvoorbeeld tegen Slowakije met een 3-0 voorsprong nog een domme, onnodige gele kaart. De wedstrijd was al in de tas.

Wil je meer wedtips bekijken op deze wedstrijden. Bekijk dan de Betmanbegins Facebook groep!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross