Feyenoord-gekte bereikt ongekende hoogten: deze zotte promoties vliegen ons om de oren

Woensdagavond staat Rotterdam samen met een groot deel van Nederland in vuur en vlam. Feyenoord neemt het om 21 uur namelijk op tegen AS Roma in de finale van de Conference League. Na een ongekend seizoen met prachtige overwinningen in binnen- en buitenland, staan de Rotterdammers voor het eerst sinds 2002 weer in de finale van een Europees toernooi. Ook in bookmakerland leeft de ‘jongste’ Cup van Europa enorm en dat zorgt voor heel wat mooie opportuniteiten.

VIP Tickets

Eerst en vooral mogen we bij Betmanbegins maar liefst 16 VIP tickets voor de Jack’s Dutch Darts Championship. Antwoord simpelweg op enkele meerkeuzevragen over AS Roma – Feyenoord en wie weet vertoef jij komend weekend met een hapje en een drankje op enkele meters van de beste darters ter wereld. Michael van Gerwen, Gerwyn Price, Peter Wright en Dimitri van den Bergh tekenen alvast present, nu jij nog! Deelnemen is volledig gratis en kan hier.

Terug over naar het voetbal, waar je werkelijk aan alles voelt dat er iets speciaals staat te gebeuren. Dé grote vraag hierbij is of Arne Slot in staat is om José Mourinho te overklassen. De voortekenen zijn alvast positief…

Tiny & Lau

In Rotterdam had je ooit de geweldige combinatie tussen Tiny en Lau. Ondanks de vele onrust en hectiek tussen de twee, hielden ze van elkaar en was het een bijzondere en mooie relatie. Iets dat we eigenlijk ook kunnen zeggen van de combinatie Feyenoord en finales. Het is hier en daar wel eens onrustig, maar Feyenoord heeft de drie eerdere gespeelde finales van Europees toernooien allemaal gewonnen.

In 1970 versloegen de Rotterdammers Celtic in de finale van de Europacup I en vier jaar later wisten ze Tottenham Hotspur opzij te zetten in de UEFA Cup finale. Maar dé wedstrijd die bij velen van ons in het geheugen gegrift staat, is natuurlijk die tegen het Borussia Dortmund van Jan Koller en Jens Lehmann. Na waanzinnig veel spanning in de eigen Kuip wist Feyenoord, aan de hand van Pi-Air, de wedstrijd uiteindelijk met 3-2 te winnen. Conclusie? Drie finales en drie keer was het Feyenoord dat de beker in de lucht mocht steken.

Super odds

Denk jij dat we vanavond opnieuw zo’n scenario krijgen? Dan kan je ervoor kiezen om te profiteren van notering 10 voor een eindzege van Feyenoord. Opgelet: deze super odds welkomstbonus van Circus is enkel vandaag geldig voor nieuwe klanten die minstens 24 jaar oud zijn. De maximuminzet bedraagt €5 en de maximale uitbetaling bedraagt bijgevolg €50 in cash.

As Roma Feyenoord Super Odds

Als we dit feitje over de finales nog even doortrekken naar de nationale bekerfinales, dan blijkt dat Feyenoord hierin de laatste jaren ook fantastisch presteert. In de laatste 19 jaar wist Feyenoord alle bekerfinales, die over één wedstrijd gingen, te winnen. De laatste nederlaag dateert alweer uit 2003, toen FC Utrecht een maatje te groot was in De Kuip.

Een gouden combinatie

Met een goalgetter als Cyriel Dessers in de rangen staan de sterren ook in aanvallend opzicht gunstig. Spitsen van Feyenoord en finales zijn immers al vaker een gouden combinatie gebleken. Zo scoorde Ove Kindvall de winnende in 1970, stond aanvaller Peter Ressel in 1974 op het scorebord en liet Pierre van Hooijdonk in 2002 De Kuip op zijn grondvesten trillen. Hoe mooi zou het zijn als daar straks een vervolg aan gebreid kan worden en heel Rotterdam vannacht in de fontein bij het Hofplein staat te springen?

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross