Doe eens zot! Voetbalgokker casht $45.000 tijdens Real – City

Die Meister. Die Besten. Les grandes équipes. The champiooooons! Zalig, de Champions League-hymne die weerklinkt terwijl je met een veel te grote zak chips in de zetel bent neergeploft voor een avondje topvoetbal. En dan moest het beste nieuws van de dag nog komen voor een wel heel gewaagde voetbalgokker.

Manchester City leek woensdagavond 89 minuten lang op weg naar de finale van het kampioenenbal. Sommige fans van Real Madrid hadden zelfs al de uitgang van Bernabéu opgezocht. En tóch waren er mensen die geloofden dat de ploeg van Carlo Ancelotti de hattrick aan ontsnappingspogingen compleet kon maken. Eerder in het toernooi had Real namelijk ook al de nodige meeval gekend tegen PSG en Chelsea.

Een poster van Rodrygo

Eén van die remontada believers was een man die net voor de extra tijd en bij een 0-1 tussenstand een inzet van $1.000 plaatste op een overwinning van Real Madrid. Bookmaker Caesars Sportsbook bood hem hiervoor odds van 45 aan.

Nauwelijks 15 seconden na het plaatsen van de weddenschap trapte Rodrygo de gelijkmaker tegen de touwen. Het zou toch niet opnieuw… Nog voor die gedachte effectief voorbijkwam, stond de 2-1 al op het scorebord. Opnieuw Rodrygo!

Zo verdiende deze gigantische gelukzak zomaar even $44.000 in amper twee minuten tijd. Wedden dat hij voortaan met een poster van Rodrygo boven zijn bed gaat slapen?

Winstgevende sportweddenschappen

Bij Betmanbegins raden wij het niet aan om dit soort crazy weddenschappen te plaatsen, maar het verhaal erachter is te leuk om het niet te delen. Wil jij echter wedden op voetbal en hierbij de op lange termijn winstgevende weddenschappen van onze officiële tippers volgen? Check dan zeker ons volledig gratis Telegram-kanaal.

Van zodra je een tip hebt gevonden die je wil spelen, kan het extra interessant zijn om gebruik te maken van de huidige aanbieding van Jacks. Bij deze bookmaker krijg je momenteel namelijk een free bet tot €50 bij je eerste storting. Véél succes!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross