Dit zijn de resultaten van de Betman-Tippers in mei 2022

Mei is traditioneel de maand waarin een handvol seizoensweddenschappen aflopen. De positieve afwikkeling van heel wat van deze outrights lagen onder meer aan de basis van opnieuw een winstgevende maand.

De Betman-Tippers waren in mei goed voor 324 tips met gemiddelde odds van 2,57. Het resultaat hiervan is een winst van 43,20 units, waarmee de return on investment voor de maand mei uitkomt op 6,56%.

Moneytime tijdens de Madrileense derby

Het was Betmanbegins zelf die afgelopen maand het goede voorbeeld gaf. Hij tipte op 8 mei aan odds van 14 dat Yannick Carrasco het eerste doelpunt zou maken tijdens Atlético Madrid – Real Madrid. De Belgische flankaanvaller zou door de afwezigheid van Luis Suárez immers de strafschoppen voor zijn rekening nemen.

Even later voegde Betmanbegins met ‘Carrasco scoort als eerste voor Atlético Madrid’ aan odds van 9,50 een iets minder risicovolle variant van deze weddenschap toe. De Madrileense derby eindigde op 1-0 en het was uitgerekend Carrasco die met een penaltydoelpunt de match in een beslissende plooi legde. Zo kon de Betmanbegins community tot twee keer toe juichen en mochten alle volgers een totale winst van 21,50 units op hun ZEbet-account bijschrijven.

Van Italiaanse heuvelwegen tot het St. Mary's Stadium

Ook enkele andere tippers lieten zich opmerken. Zo wist Flip Tip correct in te schatten dat Bauke Mollema in de top drie zou eindigen tijdens de zevende etappe van de Giro (odds van 9,05). Julian en Robin wisten met Thijs Dallinga (odds van 6) en Adnan Januzaj (odds van 5,80) dan weer de juiste doelpuntenmakers te voorspellen tijdens respectievelijk Heracles Almelo – Excelsior en Real Sociedad – Cadiz.

Tot slot was één schot op doel van James Milner tijdens de verplaatsing van Liverpool naar Southampton ook nog goed voor 8 units winst. Dankzij Matthias werden er immers twee units ingezet aan odds van 5 voor een gekadreerde doelpoging van de 36-jarige middenvelder.

Betman Tippers Resultaten Van 1 Januari 2020 Tot En Met 31 Mei 2022

Een verschroeiende start

Sinds 1 januari 2020 staat de teller nu op 1340,91 units winst met een bijhorend rendement van 11,92%. In juni hebben we alvast een verschroeiende start genomen. Op het moment van schrijven zitten we aan 42,83 units winst met een rendement van 25,65%. Wil jij voortaan geen enkele wedtip van het Betman team missen? Voeg je dan volledig gratis toe aan ons Telegram kanaal of de Facebook groep.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross