Dit zijn de resultaten van de Betman-Tippers in juli 2022

Juli was een maand waarin tips op voetbal (90), wielrennen (41) en tennis (32) centraal stonden. Onze Betman Tippers zetten zoals altijd hun beste beentje voor, maar het dubbeltje viel net iets te vaak de verkeerde kant op. Wees je er echter van bewust dat de geluksfactor op korte termijn een serieuze impact heeft. Op lange termijn kunnen we deze evenwel afvlakken.

In juli werden er 202 tips gegeven met gemiddelde odds van 2,65. Er viel een beperkt verlies van 9,71 units te noteren, wat overeenstemt met een return on investment van -2,44%. De teller van de totale winst sinds 1 januari 2020 staat nu op 1297,07 units.

Betman Tippers Resultaten In Juli 2022 1

De hoogste odds

In de zoektocht naar value maken onze tippers geen onderscheid tussen lage en hoge odds. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat er geregeld erg aantrekkelijke noteringen passeren in het Telegram kanaal en de Facebook groep van onze Betman Tippers.

Vorige maand mochten zowel Flip Tip, Bram & Max, Robin als Hannes een vreugdesprong maken toen hun voorspelling met een hoge quotering werkelijkheid werd. Zo wist Flip Tip aan odds van 3,20 correct in te schatten dat Sparta aan de rust op voorsprong zou staan in de oefenpot tegen Willem II. Een erg mooie weddenschap als je een blik werpt op onderstaande argumentatie.

Flip Tip Voorspelde Correct Dat Sparta Aan De Rust Zou Leiden Tegen Willem Ii

Bram & Max wisten op hun beurt een mooie analyse te maken over de oefenwedstrijd tussen Heracles Almelo en NEC Nijmegen. Ook hier gaven de opstellingen van beide teams de doorslag om effectief een weddenschap te plaatsen. De voorspelde overwinning van NEC leverde met een notering van 2,95 en een inzet van 2 units een fraaie winst op voor ons tippersduo en al hun trouwe volgers.

Odds vergelijken zorgt voor een hoger rendement

De derde in het rijtje is onze Robin. Als kenner van het Belgische voetbal zag hij dat bet365 de quotering voor “Ferran Jutglà scoort” aan 2,62 een stuk hoger had gezet dan de 1,97 van concurrerende bookmakers. Het vergelijken van odds tussen de verschillende aanbieders van sportweddenschappen leverde op, want na nauwelijks 7 minuten voetballen stond de Spaanse spits van Club Brugge al op het scorebord in Eupen. Via de handige tool van Oddsbeater kan je in één oogopslag de hoogste odds terugvinden.

Tot slot deed ook Hannes een duit in het zakje. Onze wielerkenner volgde de Tour de France op de voet en zag dat de bookmakers er in de zestiende etappe een verschillende visie op nahielden wat betreft de head-to-head confrontatie tussen Nick Schultz en Patrick Konrad. Na de nodige research koos Hannes voor een inzet op de Australiër aan odds van 2,60 en dat zorgde voor een beloning van 3,20 units winst.

Resultaten per maand

Zoals door jullie gevraagd, bieden wij ook deze maand een transparant overzicht van de resultaten op maandbasis in 2022.

Januari 2022+65,21 units
Februari 2022+4,52 units
Maart 2022-41,03 units
April 2022+66,80 units
Mei 2022+62,30 units
Juni 2022+9,74 units
Juli 2022-9,71 units

Met de start van de Eredivisie en bij uitbreiding een handvol Europese voetbalcompetities zullen onze Betman Tippers er alles aan doen om de komende maanden zo goed mogelijke resultaten neer te zetten.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross