Dit zijn de resultaten van de Betman-Tippers in april 2022

Sinds 1 januari 2020 worden alle weddenschappen van onze officiële tippers nauwgezet en transparant bijgehouden. In totaal spreken we dus over 28 maanden waarin de teller op 1282 units winst staat. Het bijhorend rendement bedraagt +13,08%. Onderstaand de resultaten van de maand april in 2022.

De Betman-Tippers gaven afgelopen maand 361 tips met gemiddelde odds van 2,57. De totale winst bedroeg hierbij maar liefst 70,80 units. Een stuk hoger dan het gemiddelde van 45,79 units winst dat we tot dusver laten optekenen.

Resultatentotapril2022

Mooie hoge odds

De uitstekende resultaten in april zijn onder meer het gevolg van een handvol hoge quoteringen die waarheid werden. Zo voorspelde Robin dat Yira Sor in de Conference League zou scoren tegen Feyenoord aan odds van 7,50 en Betmanbegins wist aan een notering van 3,90 correct in te schatten dat Kevin De Bruyne de weg naar doel zou vinden tegen Liverpool.

Dé absolute winnaars van de maand april waren echter Bram & Max. Ons tippersduo wist drie zeer mooie odds binnen te halen. In eerste instantie dankzij 3+ schoten van Cyriel Dessers tegen Slavia Praag (4,23), daarna met behulp van een goal + kaart voor Cristiano Ronaldo tegen Arsenal (11) en tot slot viel ook het langverwachte doelpunt van Bram van Polen tegen RKC Waalwijk (9,50).

Op naar een mooie maand mei!

Wil jij geen enkele wedtip van het Betman team missen? Join dan snel de Facebook groep of het Telegram kanaal. Geen zorgen, het is volledig gratis!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross