Bram & Max zorgen voor primeur met odds van 11,00 en 9,50

Bram & Max hebben afgelopen weekend nog maar eens bewezen dat ze uitstekende tippers zijn. Het duo is gespecialiseerd in niche wedmarkten en pakt geregeld uit met winstgevende voorspellingen op hoge odds. Zaterdag waren het Cristiano Ronaldo en Bram van Polen die de bookmaker rekening van onze community spekten.

Zaterdagmiddag, 13 uur. Een pushmelding van het Betmanbegins Telegram-kanaal. Bram & Max voorspellen dat Ronaldo tegen Arsenal scoort én een kaart pakt. In onderstaande afbeelding zie je zoals altijd de redenering achter deze weddenschap.

Screenshotronaldoscoortenkaart

Ronaldo over de rooie

Na ruim een half uur voetballen scoort Ronaldo de aansluitingstreffer in het Emirates Stadium, maar de Portugees houdt zijn shirt aan. Toch is er geen man overboord, aangezien er op dat moment nog 60 minuten op de klok staan. Uiteindelijk loopt een gefrustreerde Ronaldo in minuut 92 alsnog tegen een gele kaart aan na een fout op Takehiro Tomiyasu.

Betslipronaldokaartenscoort

’s Avonds staat er met RKC Waalwijk – PEC Zwolle een match op het programma die Bram & Max eveneens interesseert. De notering op doelpuntenmaker Bram van Polen staat immers al een tijdje te hoog bij enkele bookmakers.

“Een penaltydoelpunt van PEC Zwolle staat aan 7 gequoteerd, terwijl een goal van Bram van Polen aangeboden wordt aan odds van 9,50”, legt het tweetal uit. “Als je dan weet dat de 36-jarige centrale verdediger de strafschopnemer is bij de Blauwvingers, plaats je op lange termijn een winstgevende weddenschap.”

— BRAM & MAX

Op korte termijn kan er echter pech mee gemoeid zijn. “Zaterdag tipten we doelpuntenmaker Van Polen voor de achtste keer en trof hij voor het eerst raak. Het heeft dus even geduurd vooraleer we beloond werden.”

Consistentie is key

Al had de winst de voorbije maanden nog een stuk hoger kunnen oplopen. “Jammer genoeg hebben we Van Polen vanwege tijdgebrek niet elke wedstrijd getipt. Zowel in januari, februari als maart scoorde de verdediger immers eveneens. Dit toont nog maar eens aan hoe belangrijk het is om consistent te zijn bij het plaatsen van weddenschappen.”

Hoe dan ook was het een geweldig weekend voor Bram & Max en bij uitbreiding de hele Betmanbegins-community. Zo was het voor het eerst dat ons officieel tippersduo in één dag twee odds van dit kaliber binnenhaalde. “Een mooie primeur, al moeten we toegeven dat we bij de gele kaart van Ronaldo het geluk aan onze kant hadden”, besluit het duo dat er 18,50 units op vooruitgaat.

Al is er van geluk weinig sprake bij Bram & Max. Zo zitten beide heren aan een rendement van meer dan 30% op 421 tips. Op onze website kan je de resultaten van al onze officiële tippers bekijken.

Betslipbramvanpolen

Afsluiten doen we met een kanttekening. Zo is het je misschien opgevallen dat de weddenschap ‘Ronaldo scoort en krijgt een kaart’ voor €20 gespeeld werd en de tip ‘Bram van Polen scoort’ voor €35. Toch werden ze beide voor één unit getipt.

Het verschil in inzet valt simpelweg te verklaren doordat deze screenshots van twee verschillende spelers afkomstig zijn. De waarde van één unit is immers afhankelijk van je totaal beschikbare budget voor sportweddenschappen. Ben jij nog niet bekend met dit begrip? Betmanbegins legt je in deze YouTube video alles uit over bankroll management.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross