Blessurelast bij Liverpool zorgt voor magistrale bet van Matthias

De FA Cup heeft Liverpool al op zak, maar Jürgen Klopp en zijn manschappen zouden ook nog graag een nieuwe Premier League titel en Champions League eindoverwinning op hun palmares bijschrijven. Al zijn The Reds een beetje slachtoffer van hun eigen succes. Door de drukke kalender en een handvol blessures zijn ze namelijk genoodzaakt om te roteren. Voor Matthias hét signaal om te profiteren van de ongebruikelijke opstelling tegen Southampton. En wat bleek? Zijn neus voor value liet hem niet in de steek!

Trouwe volgers van de Betmanbegins community zullen mogelijk al gezien hebben dat bookmaker Circus nieuwe klanten beloont met freebets tot maar liefst €250. Voetbalgokkers die op dit aanbod zijn ingegaan, zullen zich dit ongetwijfeld niet beklaagd hebben…

Een rendement om van te smullen

In de maand mei gaven de Betman tippers tot dusver 15 Circus tips met een rendement van maar liefst 27,72%. De mooiste tip was die van Matthias. Onze voetbalkenner gaf dinsdagavond in aanloop naar Southampton – Liverpool aan dat James Milner een eventuele penalty voor zijn rekening zou nemen. De vaste strafschopnemer Mohamed Salah en de nummer twee op het elfmeterlijstje Fabinho werden vanwege blessures immers niet in de selectie opgenomen.

Argumentatie Van Matthias Over Milner 1 Shots On Goal

Een gekadreerd schot levert evenveel op als een doelpunt

Gezien de omstandigheden zag Matthias value in een weddenschap op één of meer schoten op doel van Milner. De 36-jarige middenvelder kon immers ook uit open spel op goal schieten en odds van 5 – nota bene exact dezelfde als voor een doelpunt – maakten de voorspelling er alleen maar beter op.

De ouderdomsdeken van Liverpool deed de rest. Na 29 minuten voetballen in het St. Mary’s Stadium knalde Milner een afstandsschot op de vuisten van Southampton-goalie Alex McCarthy. Winner winner chicken dinner!

Circus Winnende Weddenschap James Milner 1 Shots On Goal

Wil jij voortaan ook de weddenschappen van Matthias volgen? Rep je dan als de bliksem naar ons volledig gratis Telegram-kanaal en blijf zo op de hoogte van alle voorspellingen van onze winstgevende tippers.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross