Betmanbegins mag felicitaties in ontvangst nemen na ongebruikelijke weddenschap: “Legend”

Betmanbegins heeft nog maar eens bewezen dat hij alle ins en outs van de wondere wereld van het sportgokken als geen ander kent. Zo leverde zijn twee meest recente weddenschappen maar liefst 21,50 units winst op. De Betmanbegins-community kon zijn geluk niet op.

Zondagavond heeft de oprichter en eigenaar van Betmanbegins het weekend in stijl afgesloten. Een halfuurtje voor de aftrap van Atlético Madrid – Real Madrid voorspelde hij dat Yannick Carrasco het eerste doelpunt zou scoren tijdens de Madrileense derby.

Suarez op de bank

“Carrasco nam de laatste penalty voor Atlético voor zijn rekening bij afwezigheid van Luis Suarez. Bij andere bookmakers staan de odds voor deze weddenschap maximaal op 11”, aldus de argumentatie van Betmanbegins.

Tipcarrasco1

Dit toont meteen ook het belang aan van een account te hebben bij alle legale bookmakers. Zonder een account op ZEbet was deze weddenschap immers niet mogelijk geweest aan een quotering van 14. Heb jij nog geen account bij ZEbet? Klik dan hier en krijg na registratie 50 euro aan free bets cadeau.

Een lucratieve elfmeter

Even later tipte Betmanbegins met “Carrasco scoort als eerste voor Atlético Madrid” een gelijkaardige weddenschap aan odds van 9,50, weliswaar met minder risico. Het spreekt dan ook voor zich dat de Betmanbegins community een gat in de lucht sprong toen Carrasco het enige doelpunt van de wedstrijd voor zijn rekening nam.

Niet toevallig gebeurde dat – net zoals reeds voor de aftrap voorspeld – met behulp van een strafschop. De gelukwensen voor onze officiële tipper waren dan ook talrijk aanwezig in onze Telegram groep. Een bloemlezing.

Commentaartipcarrasco

De meeste recreatieve sportgokkers zetten nooit in op de wedmarkt “Eerste doelpuntenmaker” of “Eerste doelpuntenmaker voor ploeg X”. Toch kan het in uitzonderlijke gevallen een goed idee zijn om wel degelijk gebruik te maken van deze ongebruikelijke wedmarkt. In dit artikel legt Betmanbegins je uit waarom.

Andere artikelen
Ondernemingsnummer: BE0696633610
Copyright @ 2021 BetmanBegins. All rights reserved.
cross