App met professionele wedtips duikt op in top 12 van gratis sport apps

Betmanbegins is een professioneel team van tippers die jou van gratis wedtips voorzien. Sinds de start op 1 januari 2020 staat de teller op een rendement van ruim 12%. Graag kondigen we met enige trots aan dat onze gloednieuwe Betmanbegins app vanaf nu beschikbaar op zowel iOS als Android.

De Betman tippers bewijzen al 33 maanden lang dat ze als geen ander weten hoe ze geslaagde weddenschappen moeten plaatsen. Al onze volgers kunnen deze tips volledig kosteloos imiteren. De ene doet dat het liefst via Telegram, de ander via Facebook of Twitter. De genoemde social media platformen hebben echter elk hun eigen tekortkomingen. Met de lancering van onze eigen app bieden we hier een pasklaar antwoord op.

Volg de tippers en sporten die jij wil

De voornaamste troef van onze applicatie is dat je deze helemaal naar eigen wens kan instellen. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om enkel een pushmelding te ontvangen bij de tips van Bram & Max, Robin en Matthias. Daarnaast kan je aangeven van welke sporten je notificaties wil krijgen. Misschien ben jij wel helemaal verzot op voetbal en darts, maar heb je geen enkele interesse in voorspellingen op andere sporten? Geen probleem! In een handomdraai stel je de meldingen van zowel je favoriete tippers als sporten in.

Krijg Een Notificatie Als Je Favoriete Tipper Een Tip Geeft

Transparante statistieken

Wie Betmanbegins kent, weet dat we transparantie hoog in het vaandel dragen. Al onze duizenden tips tot dusver werden één voor één nauwgezet bijgehouden en dat zorgt ervoor dat we al deze data op een overzichtelijke manier aan jou kunnen presenteren. Zo kan je in de statistieken filteren op datum, tipper, land, sport en bookmaker. Het spreekt voor zich dat de mogelijkheden hier werkelijk eindeloos zijn.

Bekijk Resultaten Van Duizenden Wedtips

Resultaten per tipper

Wil je onze tippers en hun resultaten graag eerst wat beter leren kennen? Dan navigeer je in ons menu simpelweg naar het tabje ‘team’. Hier krijg je in één oogopslag het aantal tips, het aantal units winst en het rendement van elk van onze tippers te zien. Met een simpele klik op de tipper naar keuze bekom je een nog gedetailleerder beeld van zijn resultaten. Daarnaast kom je hier te weten in welke wedmarkten en sporten de tipper in kwestie gespecialiseerd is. En tot slot stellen we ook graag de mens achter de tipper aan je voor.

Leer Ons Professioneel Team Van Tippers Kennen

Beloond door Apple

Omdat de Betmanbegins app bij lancering zo massaal gedownload werd, klom hij in de categorie "top gratis sport apps" op tot de 12e plaats in de Apple Store.

De Betmanbegins App Kreeg Een Plekje Tussen De Top Gratis Sport Apps Van Apple

Volledig Gratis

Waar wacht je nog op? Rep je als de bliksem naar de Google Play Store (Android) of App Store (iOS) en download geheel gratis en zonder enige verplichting onze spiksplinternieuwe applicatie! Wedden dat je er geen spijt van zult krijgen?

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross