21-jarige wordt topkandidaat trainer

21 jaar oud, geen ervaring en toch gelinkt als coach aan je favoriete ploeg door een bookmaker. How bizarre? Het overkwam de Schotse Ross Nicholson.

Bij Aberdeen zijn ze op zoek naar een nieuwe trainer, en de bookmakers spelen er volop op in. Het aanbieden van odds wie de volgende manager wordt, hoort er helemaal bij. Eddie Howe, Martin O'Neill, en Ross Nicholson preikten bovenaan. Die laatste zal bij niet veel mensen een belletje doen rinkelen, en toch zagen een bookmaker hem als één van de topkandidaten.

Hoezo werd Nicholson dan topkandidaat, denk je waarschijnlijk? Vrienden van Ross hadden namelijk een fake Wikipedia-pagina aangemaakt voor hem, en vervolgens odds aangevraagd bij een bookmaker. Nicholson werd van gewone twintigjarige gebombardeerd tot heuse topcoach. Ross leek plots een topkandidaat met jarenlange ervaring. In realiteit was het ervaring in Football Manager in plaats van het echte leven. Little did they know, en de bookmaker ging in op de aanvraag, en baseerde hun odds op … de wikipedia-pagina van zijn vrienden! Eindresultaat: derde favoriet met odds van 8.00!

Ross Nicholson zit alvast nog steeds te wachten op een telefoontje van grote baas Dave Cormack. Of dat ervan komt, valt te betwijfelen. Klaar om één van jouw vrienden trainer te zien worden in de Eredivisie of de Jupiler Pro League?

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross