Welkom, Dutchman

Na Robin, Bram & Max en Tennisman stellen we heel graag onze vierde tipper op het Betmanbegins platform aan jullie voor: Dutchman! Laat ons even kennis maken…

Wie is Dutchman?

Het is onmogelijk om bookmakers te verslaan op alle sporten of competities. Maar door te focussen op slechts enkele competities is het makkelijker om bookmakers te slim af te zijn. Bookmakers hebben namelijk de tijd niet om zoveel aandacht te besteden aan de competities waar iemand volledig op focust. En deze strategie heeft Dutchman zeer goed begrepen! Hij heeft zich jarenlang, meerdere uren per dag, volledig toegelegd op de Nederlandse competities. Dit gaat van de Eredivisie tot de 2e divisie en zelfs de jeugdteams.

Wat zijn de resultaten?

Tijdens de laatste twee jaar heeft Dutchman ongeveer 2.500 weddenschappen geplaatst. Hij behaalde zeer mooie resultaten: een rendement van 12,7% en een win rate van 52,7%. Dit betekent dat er per 100 euro inzet een winst van €12,7 wordt verwacht, op lange termijn. Een positief rendement uit het verleden is geen garantie voor toekomstige winsten, maar het is uiteraard wel een zeer goede indicator. Houd er ook rekening mee dat dit een rendement over twee jaar is. Uiteraard kan Dutchman, en geen enkele tipper, een positief rendement op korte termijn garanderen.

Een rendement van 12,7% is uitstekend, maar dit is een gemiddelde van alle weddenschappen. In het verleden behaalde Dutchman een hoger rendement op de minder bekende divisies en een iets lager (maar nog steeds positief) rendement op de Eredivisie. Dit is ook logisch. Bookmakers besteden minder aandacht aan het nauwkeurig inschatten van de odds op lagere divisies. Een foutje in de odds op wedstrijden van lagere divisies leidt namelijk tot beperkte financiële verliezen voor bookmakers omdat weinigen erop inzetten. Foute odds op de Eredivisie zou veel grotere verliezen met zich kunnen meebrengen.

Veel succes

Wij hebben alvast zeer veel vertrouwen in Dutchman en we zijn overtuigd dat hij spoedig ook jullie zal overtuigen van zijn indrukwekkende kennis van het Nederlandse voetbal.

Welkom bij het Betmanbegins team, Dutchman!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross