Wedtips Wales vs Denemarken & Italië vs Oostenrijk

De groepsfase is voorbij, de punten zijn verdeeld, en de 8e finales kunnen beginnen. De allereerste wedstrijd is mogelijk ook de meest verrassende affiche. De nummer 2 van groep A tegen de nummer 2 van groep B, Wales tegen Denemarken.

In de voorbeschouwing van Wales werd verwacht dat de Welshmen niet sterk genoeg zouden zijn voor Italië, Zwitserland en Turkije. Toch is Wales als tweede geëndigd boven Zwitserland en Turkije. Denemarken maakte in de laatste wedstrijd de verwachtingen van de bookmakers waar. Samen met België stootten ze door naar de achtste finales. Mede door de gebeurtenissen rond Christian Eriksen is het overleven van de groepsfase flink gevierd. Voor veel voetballiefhebbers moet het een verlichting zijn geweest dat de Denen nog door wisten te stoten ten koste van mindere voetballanden Finland en Rusland.

Wedtips Wales - Denemarken

De volgende voetbalweddenschappen voor de wedstrijd Wales – Denemarken zijn interessant:

Half time resultaat: 0-0 bij Unibet @ 2.40: Een wedstrijd zoals deze verdient natuurlijk een sensationale uitslag. Het tegenovergestelde zal waarschijnlijk waar zijn. Van de 9 doelpunten in de wedstrijden van Denemarken, vielen er slechts twee goals voor rust. Bij de wedstrijden van Wales vielen er 2 van de 5 doelpunten voor rust. Ik verwacht een afwachtende wedstrijd. 1 unit.

Pierre-emile Hojbjerg 1+ total shots outside the box bij Pokerstarssports @ 2.65: Gemiddeld haalt Hojbjerg 1 schot buiten de zestien per wedstrijd. Hier tellen ook geblokkeerde schoten en schoten die naast gaan. Ik verwacht dat Wales defensief zal spelen en Denemarken zal dwingen tot afstandschoten. Hojbjerg wil af en toe ook nog wel eens aanleggen voor een vrije trap. 1 unit

Denemarken over 1.5 corners in both halves bij WilliamHill @ 1.60: Enkel tegen België was deze voetbalweddenschap niet winnend voor Denemarken. In de drie wedstrijden die Wales speelde kregen ze elke helft 2 corners tegen. In totaal kreeg Wales 29 corners tegen in 3 wedstrijd. Denemarken kreeg 18 corners in de drie wedstrijden die ze gespeeld hebben. 2 units.

Denemarkenonlineweddeneuro2020

Wedtips Italië vs Oostenrijk

Naast het mooie affiche tussen Wales en Denemarken staat er zaterdag nog een interessante wedstrijd op het programma. Italië neemt het op tegen Oostenrijk, een burenonderonsje. Italië werd zoals verwacht eerste in groep A. Ze scoorden 7 keer en incasseerden 0 doelpunten, een knappe prestatie. Oostenrijk werd tweede in groep C en gaat samen met Nederland en Oekraïne door naar de 8e finales. Oostenrijk scoorde 4 doelpunten in groep C, waarvan 3 tegen Noord-Macedonië. Daarnaast incasseerden de Oostenrijkers 3 doelpunten.

Italië en Oostenrijk zijn aan de zwaarste kant van het speelschema beland. Ze zitten aan de kant van Portugal, België, Frankrijk, Zwitserland, Kroatië en Spanje. Oostenrijk kan zich opmaken voor een hele zware wedstrijd tegen de ploeg in vorm, Italië. De verwachtingen in voetbalweddenschappen voor deze wedstrijd zijn als volgt:

Italië wint en houdt de nul bij Betsson @ 2.4 (verhoogde noteringen): Italië won drie keer to nil. Oostenrijk verloor tegen Nederland zonder zelf te scoren. De ploeg van Italië bulkt van het talent wat samen gelijmd is met passie. Ik verwacht dat Italië met 2-0 of 3-0 van Oostenrijk wint. De Oostenrijkers hebben niet genoeg slagkracht om Italië tegen te houden. De odds bij Pinnacle voor deze bet is slechts 2.16. 2 units.

Italië -1 asian handicap bij Betsson @1.87: Italië zal, zoals zojuist gesteld, ‘gewoon’ winnen van Oostenrijk. Ik verwacht dat Italië met 2 doelpunten verschil kan winnen. Echter, deze -1 asian handicap geeft iets meer zekerheid. De odds bij pinnacle voor deze bet is op het moment van schrijven iets lager dan 1.87. 2 units.

Time of 2nd Home Goal - over 50 minutes bij Betsson @ 2.83: Italië zal volgens de bookmakers winnen. De kans op over 1.5 teamgoals voor Italië is volgens bookmakers groter dan under 1.5. Italië scoorde de tweede goal in de twee wedstrijden met de A-kern op het veld. Italië is altijd dominant, maar scoort niet per se makkelijk. Net als bij Nederland-Oostenrijk is de kans groot dat Oostenrijk pas in de tweede helft zwicht voor de kwaliteiten van Italië. 1 unit.

Minstens één doelman wordt vervangen tijdens de wedstrijd bij Unibet @ 12.00: Deze Unibet wedtip werd op donderdagmiddag 24 juni in de Betmanbegins Facebook groep al gegeven aan een odd van 34(!). In principe zal Mancini gaan wisselen als Italië met 2 goals voorstaat. De odds dat Italië met twee goals verschil wint (-1 handicap) is 2.60. Dit is natuurlijk een aanname, maar het is zeker een leuke voetbalweddenschap om in de gaten te houden gezien de kans dat Italië vrij gemakkelijk wint. 0.5 units.

Hopelijk worden we gigantisch verwend door de vier ploegen die zaterdag de achtste finales aftrappen. De bookmakers verwachten dat Italië en Denemarken vrij gemakkelijk door zullen stoten. Wie weet wat voor verrassingen ons te wachten staan.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross