Wedtips UEFA WK Kwalificatie

Na een turbulente week rond de nieuwe wet kansspelen op afstand voor de Nederlandse spelers, worden we verwend met interlandvoetbal. Voor onze Belgische vrienden is er op donderdag de Rode Duivels in de halve finale van de Nations League. Voor iedereen met een Oranje hart is het uitkijken naar de WK Kwalificatiewedstrijden!  

Kwalificatiewedstrijden voor het WK zijn niet altijd even boeiend als neutrale kijker. Topfavorieten tegen voetbaldwergen zijn niet meteen de affiches waar je van droomt. Toch zien we vaak verrassingen of spectaculaire wedstrijden voorbijkomen. In dit artikel bekijken we interessante wedtips voor de WK Kwalificaties.

Wedtips

Wedtip: Nederland wint – 1 unit @ 3.00: We trappen het artikel af met een wedstrijd in de Letse hoofdstad, Riga. Het Nederlands elftal reist af naar de Baltische Staten op zoek naar drie punten. De laatste wedstrijd tussen Nederland en Letland eindigde in 2-0 voor Nederland. Ondanks die relatief lage score kregen we een waar schouwspel te zien. 35 schoten en 16 hoekschoppen zorgden voor eenrichtingsvoetbal richting Lets doel. Het is waarschijnlijk niet de vraag óf, maar juist met hoeveel doelpunten verschil Nederland weet te winnen tegen Letland.

Deze wedtip zijn ‘boosted odds’ met een maximale inzet van €10. Enkel Nederlandse spelers kunnen inzetten op deze sportweddenschap.

Wedtip: Turkije Asian handicap 0 - 2 units @ 1.60: De Turken hebben wat recht te zetten na de 6-1 blamage tegen Nederland. Ze treffen rechtstreekse concurrent Noorwegen op een ideaal moment. De Noren kunnen namelijk niet rekenen op hun goudhaantje Haaland. Een spierblessure houdt de Noorse topschutter aan de kant.

In maart won Turkije met 0-3 van Noorwegen. Een vol Ülker Stadyumu in Istanbul is de ideale setting om zo’n scenario te herhalen. Turkije kan af en toe wel eens raar uit de hoek komen, waardoor we ons indekken voor een mogelijk gelijkspel

Deze weddenschap is gelijk aan ‘Turkije wint, ongeldig bij gelijkspel’. Vind jij de Asian handicap soms nog ingewikkeld? Lees dan hier de uitleg over Asian handicap of bekijk de video hieronder voor een volledige uitleg:

Wedtip: Timo Werner scoort – 1 unit @2.00: Timo Werner maakte dit weekend zijn eerste competitiedoelpunt van het seizoen. De Duitse spits is bij Chelsea allesbehalve de doelpuntenmachine van weleer. Maar: bij de Duitse selectie weet hij het net wel vlot te vinden. In zijn laatste 13 wedstrijden was Werner goed voor acht doelpunten.

Dat zijn natuurlijk mooie cijfers voor de speler die vaak kritiek te verwerken krijgt van de Chelsea-aanhang. De bookmakers verwachten in deze wedstrijd minimaal 3 goals van de Duitsers. Werner wordt als spits verwacht tegen Roemenië, wat hem een goeie kans moet geven op een doelpunt.

Timowernerwedtips

Wedtip: Denemarken -2.5 handicap – 2 units @ 2.08:  Denemarken is momenteel erg goed in vorm. Zo wonnen ze 10 van hun laatste 14 wedstrijden. Het laatste onderlinge duel tegen Moldavië eindigde in een 8-0 overwinning. De Denen zullen vertrouwen putten uit hun uitmuntende prestatie op het EK afgelopen zomer. Ik verwacht dat Denemarken dit weekend wederom met meer dan twee doelpunten verschil weet te winnen. Het niveauverschil is hier gewoon te groot tussen beide ploegen.

Wedtip: Polen wint -5.5 asian handicap – 2 units @ 2.02: San Marino is één van de dwergstaten in Europa. Het is dan ook niet gek dat Polen hier ruim de favoriet is bij de bookmakers. Ik verwacht dat Polen in eigen huis aan deze verwachting gaat voldoen. In september speelden deze twee landen nog tegen elkaar. Hoewel San Marino knap wist te scoren, werd het alsnog een ruime 1-7 overwinning voor Polen.

Wedtip: Zweden en Denemarken scoren samen meer dan 3.5 doelpunten - 2 units @1.65:  De bookmakers verwachten dat Zweden tweemaal weet te scoren en Denemarken driemaal. In principe hebben we voor beide ploegen slechts twee doelpunten nodig. Echter mogen de doelpunten ook anders verdeeld zijn. Om deze bet te winnen kan bijvoorbeeld ook Zweden eenmaal scoren en Denemarken driemaal. Elke combinatie die leidt tot 4 doelpunten van Zweden en Denemarken is hier winnend. Hierdoor ligt er voldoende value om deze sportweddenschap te plaatsen.

Zoek jij nog meer interessante wedtips om te wedden op voetbal? In onze Facebook community vind je heel wat wedtips voor interlandvoetbal, maar ook voor de Nations League en competitievoetbal! Neem dus zeker een kijkje, zodat je niets hoeft te missen!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross