Wedtips speelronde 1: groep A

En dan is het zo ver. Het EK 2020 gaat na een jaar van ellende dan toch van start. Groep A (Italië, Turkije, Wales en Zwitserland) trappen af op vrijdag om 21:00 en zaterdag om 15:00. Klik op de links om te lezen hoe elk land zich kwalificeerde, belangrijkste spelers en mooie online wedtips. De eerste wedstrijden van het EK zijn: Turkije – Italië, en Wales – Zwitserland.


Wedtips Turkije – Italië

De ploegen die officieel de eerste bal doen rollen, zijn Turkije en Italië. Italië is volgens de bookmakers favoriet voor de groepswinst. Turkije daarentegen lijkt te moeten gaan knokken voor de tweede plek. Voor beide ploegen is dit een heel belangrijke wedstrijd. Ze zullen dan ook niet direct risico’s nemen. Italië is natuurlijk de favoriet op winst in deze wedstrijd. De vraag is alleen of de odds van 1.55 gerechtvaardigd zijn. Ik verwacht wel een overwinning van Italië, maar er zijn verscheidene voetbalweddenschappen die aantrekkelijker zijn deze wedstrijd. Een aantal sportweddenschappen op een rijtje:

Insigne over 1.5 dribbled completed op Unibet @ odd 2.10. De kleine handige Italiaan heeft gedurende het seizoen bij zijn club Napoli gemiddeld 1,9 dribbels voltooid. Ik verwacht dat Insigne zijn kwaliteiten vanuit een basisopstelling mag laten zien.

Italië over 60.5% balbezit op Betsson @ 1.70: Een mooie tip van Kjeld in de Betmanbegins Facebook groep Italië pakte gemiddeld 64% balbezit in de laatste 20 wedstrijden. In al deze 20 wedstrijden eindigden in een balbezit in het voordeel van de Italianen. Turkije pakte gemiddeld 39% balbezit in wedstrijden waar ze niet de favoriet waren. Italië zal de controle willen nemen en deze ook vasthouden.

Turkije over 12.5 fouls op Unibet @ 1.80: Turkije beging in de EK kwalificatie gemiddeld 13,3 overtredingen. In de WK-kwalificatie begingen ze gemiddeld zelfs 15,5 overtredingen. Turkije zal Italië uit hun spel moeten halen om de kans op succes te vergroten. Scheidsrechter Makkelie fluit deze wedstrijd. Hij floot in de Nations League, WK Kwalificatie en Champions League dit seizoen gemiddeld meer dan 24 keer per wedstrijd.

Italië most corners in both halves op William Hill @ 1.91: Via de #YourOdds bet-builderfunctie van WilliamHill is deze bet te maken. Italië is een echte cornerploeg en Turkije is dat niet. Italië had in de laatste wedstrijden op rij 4, 7, 1 en 12 corners meer dan de tegenstander. Turkije pakte zelfs tegen Moldavië minder corners (3 tegen 5). Ook tegen Azerbeidzjan pakte Turkije slechts 3 corners.

0 tot 1 minuut blessuretijd op Unibet @ 2,60: Lees in dit artikel de redenering achter deze voetbalweddenschap. In een groot aantal scenario’s kan deze sportweddenschap zeer winstgevend zijn. Online wedden op voetbal is zeer divers, en deze voetbalweddenschap mag zeker niet ontbreken in je lijst.

Italieonlinewedden

Wedtips Wales – Zwitserland

Het andere affiche in groep A is die van Wales tegen Zwitserland. Wales is volgens de bookmakers de gedoodverfde laatste van poule A. Zwitserland daarentegen lijkt te gaan strijden met Turkije om de tweede of derde plek. De Welshmen zullen realistisch zijn. Zij weten ook dat het tegen Italië moeilijk is om punten sprokkelen.

Om naar de volgende ronde te gaan, zal dit moeten gebeuren tegen Zwitserland en Turkije. Zwitserland daarentegen zal hetzelfde denken. De Zwitsers hebben een hele goede voorbereiding gedraaid en zijn 8 van de laatste 10 wedstrijden ongeslagen. Deze wedstrijd kent ook een aantal interessante voetbalweddenschappen:

Time of 1st goal – over 30’ op Betsson @ 2.05: Deze wedstrijd zal voor beiden meteen een hele belangrijke zijn. Ik verwacht een afwachtende eerste helft met weinig tot geen doelpunten. Op basis van data uit de laatste 3 EK’s blijkt dat slechts 16,9% van de doelpunten valt in het eerste half uur. Deze bet is natuurlijk fout bij een 0-0 stand,

Zwitserland -1.5 AH Corners op betFIRST @ 1,90: Wales is geen cornerploeg en Zwitserland daarentegen wel. Wales pakte in 5 van hun 5 laatste wedstrijden niet de meeste corners. Zwitserland pakte bijvoorbeeld tegen Finland, Litouwen, Liechtenstein en Bulgarije meer dan 1 corner meer. Een mooie basis voor deze voetbalweddenschap. Bekijk onderstaande video als je meer uitleg wil over een voetbalweddenschap op Asian Handicap.

0 tot 1 minuut blessuretijd op Unibet @ 2,60: Net zoals bij Turkije – Italië mag deze wedstrijd niet van je lijst met potentiële voetbalweddenschappen ontbreken. Wed je online bij elke eerste ronde van de groepsfase dan kun je maar zo meerdere units winst behalen.

We kunnen ons opmaken voor een hele interessante eerste speelronde, waarbij de belangen direct gigantisch zijn. Hopelijk worden we verwend. Veel plezier dit EK, en hopelijk kunnen we veel units winst maken op basis van deze sportweddenschappen.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross