Wedtips speelronde 3: Groep F

Het zover: de poule des doods nadert haar ontknoping. Met Portugal op 3 punten en de zware tegenstander die het treft, zal dit wel eens een verassende avond kunnen worden. Duitsland weet wat het te doen staat, winnen. Bij een overwinning is Duitsland verzekert van een plek in de volgende ronde.

Portugal – Frankrijk

De affiche van de avond wordt gespeeld in Hongarije. De op dit moment nummer 1 en 3 staan een zware wedstrijd te wachten. Vooraf waren dit misschien wel 2 van de grote favorieten, maar wie weet ligt Portugal er vanavond wel uit. Hier wat interessante voetbalweddenschappen op een rijtje:

Gelijkspel op Unibet @3,05: Op zich zouden beide ploegen hier mee kunnen leven. Frankrijk is in dit geval zeker door. Het wordt naar alle waarschijnlijkheid dan wel 2e. De Portugezen zouden hier een stuk blijer mee zijn. In de poule des doods, na een redelijk kansloze 4-2 nederlaag tegen de Duitsers, toch een prima prestatie. Aangezien beide ploegen hier mee zouden kunnen leven, ligt een salonremise misschien wel in de lijn van de verwachtingen. Vooral als het laat in de 2e helft gelijk staat, zie ik deze wedstrijd in een gelijkspel eindigen.

Frankrijk – most offsides op Unibet @2,20: Frankrijk stond in beide wedstrijden vaker buitenspel dan hun tegenstander. Met de snelheid van Mbappé is dit een logische verklaring. Ook zal Frankrijk in het begin, verwacht ik, afwachtend spelen en loeren op de counter. Met de snelle spelers die voorin rondlopen is het gevaar om in buitenspelpositie rond te lopen altijd aanwezig.

Pepe krijgt een kaart op Unibet @3,75 Zoals in de team review van Portugal al aangegeven, is Pepe niet vies van een overtreding. Dit EK heeft hij nog geen kaart ontvangen. Een eventuele gele kaart zal geen gevolgen hebben voor het missen van een eventuele volgende ronde. De scheidsrechter is morgen Mateu Lahoz. Een Spaanse scheidsrechter die de ‘smerige Pepe’ vast nog wel zal herkennen van zijn Real Madrid tijd. Dat samen met de belangen die er deze wedstrijd zijn, kan het wel eens een gele kaart voor de 38-jarige verdediger opleveren.

Ronaldo scoort op Unibet @3,10: Bij vele andere bookmakers ligt een goal van de Portugese superster tussen de 2,25 en 2,80. Ronaldo presteert het beste onder druk: dat laat hij dit EK maar weer eens zien. Na 2 wedstrijden staat de teller op 3 goals. Deze wedstrijd heeft Portugal haar sterspeler misschien wel het hardste nodig. Ronaldo lijkt in vorm, neemt de penalty’s en zal zich maar al te graag willen bewijzen voor zijn land. Odds van 3,10 voor de huidige topscorer van het EK lijken te hoog.

Duitsland – Hongarije

Naast de spannende kraker die in deze poule wordt gespeeld, wordt er bijna vergeten dat in München ook nog wordt gevoetbald. Hier enkele interessante voetbalsportweddenschappen:

Duitsland -2 Asian Handicap op Betsson @1,90: De Hongaren zijn het thuisvoordeel, wat ze tegen Portugal en Frankrijk hadden, kwijt. Ik verwacht dat de knappe prestaties die het hierdoor leverde, zullen stoppen. Het kwaliteitsverschil zal duidelijker zichtbaar worden nu. Ik verwacht een redelijk makkelijke overwinning voor de Duitsers, die na de 4 goals tegen Portugal het gevoel van scoren weer helemaal terug hebben. Mocht je niet weten hoe Asian Handicap ook al weer in elkaar steekt, kijk dan zeker deze video waar Betman het uitlegt!

Hongarije over 11,5 overtredingen op Unibet @1,72: Zoals uitgelegd in de team review, heeft Hongarije veel spelers hebben uit de eigen competitie. Ze zullen moeite hebben om het snelle spel van de Duitsers te volgen. Tegen Frankrijk werd dit duidelijk zichtbaar: 17 overtredingen. De scheidsrechter morgen is de redelijk strenge Karsev. Hij floot Italië – Zwitserland en hij floot de Zwitsers die wedstrijd 12 keer terug, ik schat dat de Hongaren de rol van de Zwitsers morgen zullen hebben: het achter de bal aanlopen.

Beide teams scoren niet op Betsson @1,82: De Hongaren wisten tegen Portugal niet te scoren. Tegen de Fransen wel. Duitsland incasseerde beide wedstrijden een doelpunt, maar toch verwacht ik dat de Hongaren dit morgen niet weer op de mat kunnen leggen. De pijp zal aardig leeg zijn en het thuisvoordeel is zoals eerder aangegeven weg. Ook kan Duitsland zich absoluut geen puntverlies permitteren. Met geluk kan het zelfs nog eerste worden in de poule. Zonder de Hongaarse fans erachter, verwacht ik dat de Hongaren weinig in te brengen hebben tegen de Duitsers en het net niet zullen vinden.

Hongarije under 6,5 schoten op Betsson @1,82: Eigenlijk een beetje dezelfde argumentatie als bovenstaand. Duitsland zal de wedstrijd controleren en ik verwacht dat de Hongaren weinig in te brengen hebben. Ook haalde de Hongaren deze lijn in beide wedstrijden niet. In de wedstrijd tegen zowel Portugal als Frankrijk kwam Hongarije slechts tot 5 schoten. Ik verwacht dat ze morgen dit dus sowieso niet zullen halen.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross