Wedtips speelronde 3: Groep D

In groep D lijken Engeland en Tsjechië zich te gaan plaatsen voor de 1/8e finales. Schotland was zoals verwacht het zwakke broertje van de groep. De Schotten zullen nog alles geven in hun laatste wedstrijd. Indien Kroatië wint én een positiever doelpuntensaldo heeft dan Tsjechië of Engeland, kunnen ze zich alsnog plaatsen voor de volgende ronde!

Wedtips Tsjechië – Engeland

De Tsjechen en de Engelsen stonden in oktober al tegenover elkaar. In die wedstrijd wisten de Tsjechen verrassend genoeg met 2-1 te winnen van Engeland. Engeland liet bovendien nog geen super indruk na op dit EK. Tsjechië daarentegen verkeerd in goede vorm waarbij het vooral Patrik Schick mag bedanken die in bloedvorm verkeerd.

Tsjechië asian handicap +1 op Betsson @2,68: De Tsjechen zijn dit EK goed gestart. Normaliter plaatsen ze zich voor de volgende ronde. Bij winst of gelijkspel zijn zowel de Tsjechen als de Engelsen zeker van plaats in de 1/8e finales. Daarom denk ik dat beide ploegen zullen streven naar een gelijkspel met een klein voordeel voor de Engelsen omdat ze nog iets te bewijzen hebben.

Team dat als eerste wisselt – Engeland op Unibet @2,00: Tsjechië wisselt vaak heel laat, maar wel veel. Engeland daarentegen wisselt ook vrij laat, maar toch zie ik Gareth Southgate snel ingrijpen indien zijn spelers opnieuw niet presteren.

Over 1,5 keren buitenspel gefloten – Tsjechië op Unibet @1,85: Zowel Engeland als Tsjechië staan gemiddeld 2x buitenspel in hun laatste wedstrijden. Als we deze odds van 1,85 vergelijken met de odds die bijvoorbeeld Betsson (1,67) aanbiedt dan kan je besluiten dat Unibet hier mooie odds aanbiedt. In het onderstaande filmpje legden we al eerder uit hoe belangrijk het is om te vergelijken tussen bookmakers.

Wedtips Kroatië – Schotland

Schotland wist zich eindelijk nog eens te plaatsen voor een groot tornooi. Na het gelijkspel tegen aartsrivaal Engeland hopen de Schotten op meer. Zowel Kroatië als Schotland moeten winnen als ze zich alsnog willen plaatsen voor de volgende ronde. Bovendien dienen ze een beter doelpuntensaldo dan Engeland of Tsjechië te hebben.

Draw no bet – Kroatië op betFIRST @1,76: Kroatië moet winnen vanavond als ze zich nog willen plaatsen voor de volgende ronde. De finalist van het WK 2018 zal dus vanavond gas moeten geven.

Over 4,5 hoekschoppen – Kroatië op Unibet @1,68: Schotland gaf de voorbije wedstrijden gemakkelijk hoekschoppen weg. Zo gaven ze er 6 weg tegen Tsjechië en 6 tegen Engeland

Vaakst buitenspel – Kroatië op Unibet @2,10: Schotland stond in de voorbije 2 wedstrijden maar één keer buitspel. Kroatië stond tegen Engeland gemiddeld 2 keer buitenspel en tegen Tsjechië één keer.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross