Wedtips speelronde 3: Groep C

Ook voor Nederland, Noord-Macedonië, Oekraïne en Oostenrijk is dit de laatste wedstrijd van de groepsfase. Voor één, misschien zelfs twee landen van deze groep is het einde EK. De tips op de eerste twee speelronden uit groep C waren winstgevend: 2,15 units winst. Hopelijk kunnen we ook uit de laatste twee wedstrijden een positief rendement halen.

De twee wedstrijden die gepland staan, zijn Nederland vs Noord-Macedonië en Oekraïne vs Oostenrijk. Oekraïne en Oostenrijk zullen plek 2 en 3 verdelen. Noord-Macedonië zal gaan voetballen voor een mooie aftocht van het EK en Nederland zal vooral willen voetballen voor vormbehoud. De voetbalweddenschappen per wedstrijd op een rijtje:

Wedtips Nederland – Noord-Macedonië

Nederland is al groepswinnaar. Ze hoeven dus niet met hun volledige basiself te beginnen. De kans is groot dat een aantal spelers rust krijgen, waaronder mogelijk: De Roon, Weghorst, De Ligt en Blind. De beoogde opstelling valt niet te voorspellen aangezien het Nederlands elftal in veel vormen kan gaan voetballen. Komt Berghuis er eindelijk in? Starten we met Malen/De Jong in de spits? Begint Wijndal in de basis? De tips voor sportweddenschappen voor deze wedstrijd zijn als volgt:

Beide teams scoren niet & Over 1.5 goals bij Betsson @ 2.81: Noord-Macedonië wist te scoren tegen Oekraïne en Oostenrijk. Nederland incasseerde tegen Oekraïne twee hele knappe goals en tegen Oostenrijk hielden ze het doel schoon. Ik verwacht dat Nederland twee doelpunten maakt. Noord-Macedonië zie ik niet scoren. Defensief staat het te sterk bij Oranje, ook zonder Blind of De Ligt. 2 units

Alioski schiet minstens één keer bij Betsson @ 2.10: Alioski is linkerflankverdediger. Hij neemt de penalties bij Noord-Macedonië en schiet ook regelmatig op doel. Deze tip is twee keer eerder gegeven en was ook twee keer winnend. Ik verwacht dat Alioski wel weer een schot lost, mogelijk vanuit de tweede lijn.  1 unit

First team to 3 goals: Netherlands bij Pokerstarssports @2.35: Noord-Macedonië gaat zéker geen 3 goals maken. De odds voor 3 goals van Nederland is 2.25 bij bijvoorbeeld unibet. De odds voor over 2.5 total goals is 1.58. Ik verwacht eigenlijk niet dat Noord-Macedonië scoort. Oekraïne scoorde twee keer tegen Noord-Macedonië en Oostenrijk drie keer.

Minder dan 2.5 schoten op doel van Noord-Macedonië bij Unibet @2.25: Deze lijn haalde Noord-Macedonië wel tegen Oekraïne en niet tegen Oostenrijk. Nederland incasseerde 5 schoten op doel tegen Oekraïne, maar stelde orde op zaken tegen Oostenrijk: 0 op doel. Ik verwacht niet dat Noord-Macedonië veel gevaar kan stichten.

Bij het zoeken naar wedtips, is het heel belangrijk om odds te vergelijken. Bekijk volgende video als je meer informatie wilt waarom het zo belangrijk is.

Wedtips Oekraïne - Oostenrijk

 Bij Oekraïne en Oostenrijk verwachten de bookmakers een salonremise. De odds voor gelijkspel liggen slechts rond de 2,00! normaal is dat uiteraard aanzienlijk hoger. Maar zouden deze landen zich wel neerleggen bij een gelijkspel? En kun je eigenlijk 90 minuten lang ‘op gelijkspel spelen’? De sportweddenschappen voor deze wedstrijden zijn als volgt:

Beide teams scoren bij PaddyPower en Betfair @ 2.20. Deze odds zijn in mijn optiek vrij hoog. Defensief is het allemaal niet je-van-het bij beide landen en scoren kunnen ze beide prima. Ik verwacht niet dat men 90 minuten lang op een 0-0 salonremise kan spelen. Een 1-1 uitslag lijkt een iets aannemelijkere uitslag die ook zonder salonremise best kan vallen. 1 unit

Total shots over 16.5 bij Unibet @1.80: Deze lijn is vrij laag in mijn optiek. Oekraïne incasseerde 28 schoten en schoot zelf 25 keer. Oostenrijk incasseerde 21 schoten en schoot zelf 19 keer. Hoewel de salonremise verwacht wordt, zal er wat mij betreft eerst wel gevoetbald en geprobeerd worden. Hierbij zullen schoten gelost worden. 17 schoten (niet noodzakelijk on target) kunnen snel binnen zijn. 1 unit

Oostenrijk over 3.5 schoten op doel bij Unibet @2.30: Oostenrijk schoot tegen Nederland niet op doel, maar tegen Noord-Macedonië maar liefst 7 keer. Oekraïne incasseerde ook tegen Noord-Macedonië 5 schoten op doel, na de 7 op doel van Nederland. Ook hier geldt dezelfde onderbouwing als de vorige wedtip: de wedstrijd zal niet zomaar gespeeld zijn. 1 unit.

Over 2.5 cards bij Unibet @1.80: Beide landen hebben in principe een gelijkspel nodig om door te komen. Zoals eerder gesteld is het maar de vraag of deze wedstrijd eindigt in een salonremise. Oostenrijk pakte al 3 kaarten en Oekraïne pakte er 2. Scheidsrechter Cakir geeft meer dan 3 kaarten gemiddeld over zijn carrière. Als deze wedstrijd onverhoopt toch uitloopt in een vervelende wedstrijd, zijn 3 kaarten snel gegeven. 1 unit.

We mogen ons opmaken voor de laatste ronde van groep C. De punten en plekken zijn inmiddels aardig verdeeld. We moeten toch hopen op twee mooie wedstrijden waar met genot naar gekeken kan worden. Veel plezier gewenst in de laatste speelronde van groep C!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross