Wedtips speelronde 3: Groep A

En dan is het alweer zondag de 20e. De derde speelronde van groep A belooft weer veel moois. De eerste twee speelronden hebben ons al een paar mooie wedstrijden gegeven. Hopelijk wordt dit doorgezet in alweer de laatste ronde van de groepsfase.

Italië heeft laten zien dat ze één van de kanshebbers op de titel kunnen zijn. Wales en Zwitserland lijken door te gaan naar de volgende ronde en Turkije is de grote verliezer van deze groepsfase. De Turken hebben twee keer kansloos verloren. In totaal heeft deze groep ons 5,55 units winst opgeleverd, zie dit artikel en dit artikel voor de tips uit de eerste twee speelronden. Italië speelt mogelijk hun laatste thuiswedstrijd tegen Wales. Daarnaast vecht Turkije voor hun laatste kans om nog een ronde verder te komen. De voetbalweddenschappen per wedstrijd op een rijtje:

wedtips Italië – Wales

Italië is nog geen groepswinnaar. Als ze verliezen van Wales, wordt Wales de verrassende groepswinnaar. Italië zal deze wedstrijd dus zeker niet voor lief nemen. We kunnen weer een gemotiveerd Italië verwachten, maar ook Wales zal alles op alles zetten voor de punten. De tips voor voetbalweddenschappen zijn als volgt:

Over 8.5 corners bij Betfair @1.75: Italië pakte tegen Zwitserland 3 corners, en tegen Turkije 8. Echter, Wales heeft in hun wedstrijden tegen Turkije en Zwitserland in totaal 33 corners gezien. Ik verwacht dat Italië een aanzienlijk aantal corners kan pakken, maar ook wales zal er een stuk of 3 kunnen binnenhalen. Deze odds is bij Pinnacle 1.74 op het moment van schrijven. 1 unit.

Ciro Immobile scoort bij Betfair @2.40: Immobile doet mee om de topscorers titel van dit EK. Hij heeft inmiddels al 2 doelpunten gemaakt en zal ook tegen Wales zijn doelpuntje mee willen pakken. Ciro sticht elke wedstrijd veel gevaar en wist ook in de competitie voor Lazio veel goals te maken: 20 in 35 wedstrijden. 1 unit.

Home team 2nd goal after 50:00 bij Betsson @2.83: Deze voetbalweddenschap was al twee keer winnend bij Italië. Ik verwacht niet dat Italië twee vroege goals kan maken. De bookmakers achten de kans groter dat Italië wel twee goals maakt dan niet. De kans dat ze de tweede goal na de 50e minuut maken is aanzienlijk. 1 unit.

Italië -1 asian handicap bij betFIRST @1.88: Italië zal deze wedstrijd willen winnen. Vooral voor het publiek dat hun in de eerste twee wedstrijden flink heeft gesteund. Ik reken op een overwinning van 2 doelpunten, maar voor de zekerheid nemen we een -1 Asian Handicap. Deze voetbalweddenschap is void bij een overwinning met 1 goal verschil voor Italië. 2 units. Wil je meer uitleg over hoe de Asian handicap werkt. Bekijk dan volgende video.

Wedtips Zwitserland – Turkije

En dan Zwitserland-Turkije. Beide ploegen kunnen een overwinning goed gebruiken. Deze wedstrijd bepaalt wie er derde wordt in groep A. We kunnen ons opmaken voor een pot vol met strijd. Als Turkije wint, maken ze kans om door te gaan dit EK. Als Zwitserland wint, is het vrijwel zeker dat zij naar de volgende ronde gaan. De tips voor voetbalweddenschappen zijn als volgt:

Beide teams over 0.5 cards en over 3.5 cards total bij WilliamHill @1.95: Beide ploegen pakten al 4 kaarten in 2 wedstrijden. Ik verwacht dat er veel overtredingen gemaakt worden met de nodige kaarten als gevolg. Dit is natuurlijk wel een do-or-die wedstrijd. De scheidsrechter van vandaag, Vincic, geeft over zijn carrière gemiddeld 4.45 kaarten. 2 units

Beide teams over 1.5 cards bij WilliamHill @2.75: Zoals net uitgelegd, beide ploegen pakten al 4 kaarten in 2 wedstrijden. Mede door de scheidsrechter, de grote belangen en de geschiedenis van beide ploegen kan verwacht worden dat deze lijn van kaarten pakken doorgezet wordt. Een wedstrijd met zulke belangen verdient heel veel passie en strijd. 1 unit.

Time of 2nd goal over 50 minutes bij Betsson @2.46: De kans dat er 2 goals vallen in de eerste helft is kleiner dan de kans dat er 1 goal valt volgens de bookmakers. De odds voor over 0.5 goals in de eerste helft ligt rond de 1.5 De odd voor over 0.5 goals in de tweede helft ligt rond de 1.2. Ik verwacht zeker twee goals in deze wedstrijd. De kans is zeer aannemelijk dat de tweede goal pas na de 50e minuut valt, en de odds hiervoor zijn zeer mooi. Tijdens dit EK is deze voetbalweddenschap vaak binnengekomen, zo ook in alle 4 de gespeelde wedstrijden in groep A tot nu toe. 1 unit.

Hopelijk worden we weer verwend met de derde speelronde in deze groep. Italië zal samen met Wales doorgaan naar de volgende ronde. Het is de vraag wie er -mogelijk- met hen mee doorgaat: Turkije of Zwitserland. We gaan het zien, zondag 20 juni om 18:00.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross