Wedtips speelronde 2: Groep F

Vanmiddag en vanavond zijn er wederom twee wedstrijden in poule F. Door de drie grootmachten staat er opnieuw een topper op het programma, om 18:00 trappen Portugal en Duitsland af. Een wedstrijd die door de Duitsers absoluut niet verloren mag worden. Frankrijk treft het ‘lelijke eendje’ uit de groep: Hongarije. Voor Frankrijk is dat een mooie kans om aan haar doelsaldo te werken.

Wedtips Hongarije – Frankrijk

Frankrijk / Frankrijk (halftime / full time) op Betway @1,85: Zoals in de team review omtrent Frankrijk te lezen was, is Frankrijk een elftal met wereldsterren. Tegen Duitsland werd er al met 1-0 gewonnen. Het stond deze wedstrijd bij de rust al voor en loerde op de counter. Hongarije hield in het begin knap stand tegen Portugal, maar uiteindelijk werd het alsnog 3-0. Ik verwacht dat Frankrijk met de vele klasse die het voorin heeft rondlopen, dat het sneller zal scoren dan Portugal.

Mbappé scoort op Unibet @2,23: In het vorige artikel tipte ik Mbappé ook al als doelpuntenmaker. Hij scoorde, maar helaas werd de goal afgekeurd wegens buitenspel. Mbappé is dé ster voorin. Met zijn snelheid bewees hij al meerdere malen dat hij een enorm wapen in huis heeft. Mocht Frankrijk inderdaad snel op voorsprong komen, zal er heel veel ruimte achter de laatste linie komen te liggen voor Mbappé.

1’ Added time – 1st half op Betsson @2,35: Betsson biedt steeds nog een aardige odds aan voor 1 minuut blessuretijd. Zoals Julian en ik in het volgende artikel al aangaven: is dit vaak het geval. Ik heb van beide ploegen de 1e wedstrijd live gekeken. Bij Frankrijk is de bal veel aan de grond. De Hongaren kunnen wel tegen een stootje en gaan niet ‘irritant’ tijd rekken. Tegen Portugal kreeg het in de 1e helft de nodige tikken te verduren, maar stond het steeds snel weer op.

Most offsides: Frankrijk op Unibet @1,80: Tegen Duitsland stond Frankrijk al 5 keer buitenspel. Hiervan waren er 4 in de 2e helft. Vanaf het moment dat de Fransen voorkomen, wordt de countermachine geopend. In de counters staan de Fransen zeer vaak buitenspel. Met de snelheid van o.a. Mbappé is dit logisch. Zoals ik aangaf: ik verwacht een snelle voorsprong van de Fransen, waarna het counteren en de buitenspelvallen kunnen beginnen.

Ronaldohongarijeportugalonlinewedden

Wedtips Portugal – Duitsland

Door Duitsland mag deze wedstrijd absoluut niet verloren worden. Het blijft dan steken op 0 punten. Het heeft dan nog de wedstrijd tegen de Hongaren, waar het zeer waarschijnlijk wel van zal winnen, maar het kan dan maximaal op 3 punten eindigen. Vermoedelijk zijn er enkele ploegen met 4 punten die als nummer 3 dan beter zijn dan de Duitsers. Portugal vindt deze wedstrijd lekker, het kan loeren op de counter en is denk ik tevreden met een gelijkspel. Hier enkele interessante voetbalweddenschappen:

Draw op Betsson @3,45: Ik verwacht dat beide ploegen op zich wel genoegen nemen met een gelijkspel. De Duitsers moeten daarna gewoon winnen van de Hongaren. Terwijl Portugal een enorme stap zet richting de volgende ronde. Ook liggen beide ploegen qua niveau en kwaliteit dichtbij elkaar, waardoor een gelijkspel redelijk voor de hand ligt. Deze odds is dan ook te mooi om te laten liggen.

Duitsland over 4,5 corners op Unibet @1,96: Zoals Jelke al aangaf in zijn tip zal Duitsland alles op alles zetten om deze wedstrijd te winnen. Tegen de Fransen behaalde het deze line al en van de Portugezen verwacht ik een soortgelijke speelstijl: loerend op de counter en de Duitsers het spel laten maken.

Duitsland over 55,5% balbezit op Unibet en Betsson @1,95: Zoals gezegd verwacht ik dat Portugal het spel zal laten maken door de Duitsers. De Portugezen vinden het wel prima aan het begin. De Fransen deden dit ook en daar kwamen de Duitsers tot een balbezitpercentage van 62%. In mijn ogen ligt deze line dan ook veel te laag, of staan de odds veelt e hoog.

Bruno Fernandes schiet op goal op Unibet @1,90: Tegen Hongarije schoot Fernandes al 1 keer op goal. Ondanks dat ik een niet te aanvallend Portugal verwacht, durf ik deze voetbalweddenschap zeker te spelen. Fernandes schiet namelijk uit alle hoeken en standen. Geregeld produceert hij hiermee een flinke afzwaaier, maar de bal gaat ook vaak genoeg op goal. Odds van bijna 2 voor slechts 1 schot op doel is dan ook zeer aantrekkelijk om te spelen.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross