Wedtips speelronde 2: Groep C

Het EK gaat in een razend tempo door en ronde 2 van het toernooi is inmiddels al weer in volle gang. Na een zeer interessante wending in groep A, waar Turkije het EK dreigt te moeten verlaten, hopen we op nog meer sensatie in groep C.

In groep C waren de eerste wedstrijden Oostenrijk – Noord-Macedonië en Nederland-Oekraïne. Hoewel het leek alsof Nederland het moeilijk had, vond ik ze vrij goed spelen. De wedtips die gegeven werden voor speelronde 2 in groep B leverden bij inzet van 1 unit per tip een winst op van 0,65 units. In de tweede ronde staan er weer twee interessante wedstrijden op het menu: Oekraïne – Noord-Macedonië en Nederland-Oostenrijk. De voetbalweddenschappen per wedstrijd op een rijtje:

Wedtips Oekraïne – Noord Macedonië

Oekraïne wist niet te winnen van Nederland. Dat is natuurlijk geen schande, want ze scoorden namelijk wel twee keer. Noord-Macedonië beleefde daarentegen een avond van plezier en teleurstelling. Goran Pandev, met zijn 37 jaar en 320+ dagen, scoorde het allereerste doelpunt van Noord-Macedonië ooit. Hij kon echter niet voorkomen dat de Noord-Macedoniërs met 3-1 ten onder ging. Het team leverde strijd, maar kon niet echt tot kansen komen. Deze wedstrijd is voor beiden een zeer belangrijke wedstrijd. Om de situatie nog enigszins in de hand te houden moet er gewonnen worden. Hierbij hebben we een aantal interessante voetbalweddenschappen gevonden:

Beide teams scoren bij WilliamHill @2.00: Noord-Macedonië maakte gebruik van de kansen die er lagen. Ik schat de defensie van Oostenrijk, met wereldster Alaba in het centrum, nog iets hoger in dan de defensie van Oekraïne. Oekraïne is normaalgesproken een beter voetballand dan Noord-Macedonië. Ik verwacht dat de Oekraïners wel een doelpunt weten te maken. 1 unit.

Over 3.5 kaarten bij Betway @2.30: Oekraïne zag in de wedstrijd met Nederland slechts één kaart. Noord-Macedonië kreeg er 2. Vandaag zijn de belangen nog net iets groter, het lijkt erop dat de derde plek tussen deze twee landen verdeeld moet worden. Ik verwacht passie en strijd zoals we vaker zien in Oost-Europese onderonsjes. Hiernaast hebben we ook nog een Argentijnse scheidsrechter die de wedstrijd begeleidt: hij geeft over zijn carrière gemiddeld meer dan 5 kaarten. 1 unit.

Ezdzhan Alioski schiet één keer bij Betsson @ 1.75. Alioski is een linkervleugelverdediger aan de kant van Oekraïne. Hij komt vaak mee op en sticht veel dreiging. Oekraïne speelt met 4 achterin. Ik verwacht dat er op de vleugels wat ruimte komt, en dat Alioski een schot kan lossen. Deze bet was vorige wedstrijd ook winnend. 1 unit.

Nederlandonlineweddeneuro2020

Wedtips Nederland – Oostenrijk

Oostenrijk won in een matige wedstrijd van Noord-Macedonië. De uitlating van Arnautovic na het scoren van de 3-1 was dan ook het hoogtepunt van de wedstrijd. Nederland speelde daarnaast eigenlijk een vrij goede wedstrijd. Een 3-2 overwinning op Oekraïne brengt de Nederlanders naar een tweede plek in de poule. Hoewel de Oranje Leeuwen goed voetbal speelden, werd er wel twee keer geïncasseerd. Tegen Oostenrijk zal de defensieve organisatie beter moeten zijn om de wedstrijd te kunnen winnen. Voor deze wedstrijd zijn er ook een aantal interessante voetbalweddenschappen op een rij gezet:

Nederland first to 2 goals bij Betsson @1.88: Nederland scoorde tegen Oekraïne 3 keer. Ze stonden 2-0 voor. Hoewel Oostenrijk van een ander kaliber is dan Oekraïne, reken ik erop dat Nederland twee doelpunten kan maken. De bookmakers verwachten 2 goals van Nederland en maximaal één van Oostenrijk. De odds voor Nederland over 1.5 teamgoals staat bij Betsson aan 1.59. We ontvangen mooie value met deze bet, ik verwacht geen 2 snelle goals van Oostenrijk. 1 unit.

Time of 2nd home goal over 50 minute @2.62: Nederland scoorde tegen Oekraïne maar liefst drie keer na de 50e minuut. Ik verwacht mogelijk wel een goal voor de 50e minuut vandaag, maar zeker niet 2. Deze voetbalweddenschap heeft zeer mooie odds, vooral omdat Nederland vaak in de tweede helft pas scoort.

Frenkie de Jong 70+ passes bij Betsson @1.95: Deze wedtip heeft Flip Tip gegeven in de Facebook-groep. Nederland wordt aan de bal verwacht, net zoals vorige wedstrijd. Frenkie de Jong leverde maar liefst 89 succesvolle passes af. Vandaag zal hij mogelijk iets meer onder druk gezet worden, maar dan nog zou hij 70 passes moeten kunnen geven. De odds bij Pokerstars is slechts 1.80, dus we krijgen ook nog eens mooie value. 2 units.

Under 9.5 corners bij Betfair @2.00. Nederland kreeg tegen Oekraïne 5 corners en Oostenrijk gaf er 0 weg. Nederland kreeg 1 corner tegen, en Oostenrijk kreeg er 4. Over het algemeen vallen er niet extreem veel corners in wedstrijden van beide landen, behalve als ze tegen ‘dwergstaten’ voetballen. Ik verwacht weinig corners van beide kanten. Deze voetbalweddenschap heeft ook nog eens extra value. De odd bij Pinnacle is namelijk slechts 1.85. 1 unit.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross