Wedtips speelronde 2: Groep A

Het EK gaat in een razend tempo door en speelronde 2 van het toernooi staat al weer op de rol. In groep A waren de eerste wedstrijden Turkije-Italië en Wales-Zwitserland. Turkije speelde een hele zwakke wedstrijd, de Italianen wonnen met 3-0. Hoewel Zwitserland de betere ploeg was, lukte het Wales om een gelijkspel binnen te slepen.

De tips die in dit artikel gegeven werden voor speelronde 1 in groep A leverden bij inzet van 1 unit per tip een winst op van 5,16 units. De tweede ronde biedt mooie affiches: Turkije-Wales en Italië-Zwitserland. Vanaf vandaag zullen we ook units tippen per tip. De voetbalweddenschappen per wedstrijd op een rijtje:

Wedtips Turkije – Wales

Een zéér belangrijke wedstrijd voor beide ploegen. Aangezien Turkije niet wist te stunten tegen Italië, zullen de punten verdiend moeten worden tegen Wales en Zwitserland. Wales daarentegen zal graag de punten willen verdienen tegen Turkije. Ik ga er vanuit dat zij geen punten gaan halen tegen Italië. We kunnen een passievolle wedstrijd verwachten. De voetbalweddenschappen voor deze interessant affiche zijn als volgt:

Over 4.5 cards bij Unibet @ 2.9: Één van Betmans verified tippers, Jelke, heeft hele mooie odds gevonden voor deze wedstrijd. Hij verwachtte een strijdvaardig Turkije, en mogelijk zou Wales tevreden zijn met een gelijkspel. De scheidsrechter geeft echter ook 5 kaarten gemiddeld. Odds van 2,90 zijn dus interessant om 1 unit op te zetten. WIl je meer tips bekijken van Jelke & co? Bekijk dan zeker de Betmanbegins Facebook groep.

Beide teams over 0.5 cards en totaal aantal kaarten over 3.5 bij WilliamHill @2.30: Om in te haken op het kaartensucces dat Jelke ons zeer regelmatig biedt, kunnen we via de #YourOdds functie bij WilliamHill een leuke voetbalweddenschap maken. Ik verwacht een zware wedstrijd voor beide teams. 4 kaarten waarvan één voor beide teams lijkt me een gegeven in deze strijd. 1 unit.

Kieffer Moore 1+ Shot on target bij Unibet @ 1.95. Moore schiet vaak. Bij zijn club Cardiff schoot hij gemiddeld 1 keer op doel en in totaal schoot hij 2.5 keer gemiddeld. In de wedstrijd tussen Wales en Turkije schoot Wales 2 keer op doel. Beide doelpogingen kwamen van Moore. Het lijkt er dus op dat het gevaar van deze man moet komen bij de Welshmen. 2 units.

Ben je niet goed vertrouwd met de betekenis van units? Bekijk dan zeker onderstaande video!

Wedtips Italië – Zwitserland

En dan de ploegen die op papier de eerste twee plekken moeten verdelen. Italië was heer, meester en nog wel meer tegen Turkije. De Italianen waren oppermachtig en speelden met veel discipline en volwassenheid. Zwitserland was ook veel beter dan Wales, maar een ongeschreven regel in het voetbal luidt: als je het zelf niet afmaakt, dan doet de tegenstander het wel. 1-1 dus. Zwitserland mag zich laten gelden tegen het sterke Italië. Een aantal sportweddenschappen op een rijtje:

Time of 2nd Home Goal over 50 minutes bij Betsson @ 2.96: Italië wist tegen Turkije veel kansen te creëren, maar het lukte niet om voor rust te scoren. Italië scoorde 3 keer na rust. Wales scoorde tegen Zwitserland ook na rust, ook al was dit niet helemaal terecht. Als Italië 2 goals maakt, dan scoren ze deze zeker niet beide voor de 50 minuten. 1 unit.

Italië over 14.5 total shots bij Unibet @ 2.05: Italië kreeg tegen Turkije veel ruimte en schoot 24 keer in totaal. Hoewel ze met Zwitserland wel een taaiere tegenstander treffen, is deze lijn nog steeds interessant. Wales schoot 9 keer tegen Zwitserland, terwijl de Welshmen niet best voetbalden. Ik reken erop dat Italië meer kan bieden. 1 unit.

Italië -1 asian bij Betfirst @ 2.13. Italië zal eerste willen worden in de poule. Hiervoor zullen ze ook Zwitserland aan het spit moeten rijgen. Ik verwacht dat de Italianen met 2 goals verschil winnen, maar om nog iets in te dekken spelen we -1 asian. Deze voetbalweddenschap is raak als Italië met 2 goals wint, void als Italië met 1 goal wint, en fout bij gelijkspel/verlies. Op het moment van schrijven, zijn deze odds ook hoger dan de 2.12 van Pinnacle. 1 unit. Ben je nog niet volledig vertrouwd met Asian Handicap? In onderstaande video leggen we Asian Handicap uit.

Italië -13 Handicap Ball Possession bij Betfirst @ 1.86: Italië zal thuis net als tegen Turkije het spel willen maken. Landen als Spanje en Duitsland haalden deze line ook al tegen Zwitserland dit jaar. Unibet biedt een balbezit line van 59.5%, Betfirst heeft dus mooie value. 2 units.

We mogen ons weer opmaken voor een leuke speelronde in groep A. De krachtsverhoudingen zullen zichtbaar worden. En we gaan al een beetje kunnen speculeren over de verdeling van de plekken in deze poule. Veel plezier!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross