Wedtips speelronde 1: Groep F

Voor de laatste wedstrijden uit de eerste speelronde hebben we moeten wachten op deze poule. Hier zit meteen de mooiste affiche in van de speelronde: Frankrijk – Duitsland. De poule des doods gaat eindelijk van start, met ook een interessante wedstrijd in het oosten van Europa: Hongarije – Portugal.


Wedtips Hongarije – Portugal

Om 18u00 zal het eerste fluitsignaal klinken in het Ferenc Puskas stadion. Hongarije speelt een ‘thuiswedstrijd’ tegen één van de favorieten: Portugal. Vooral voor Portugal is deze wedstrijd meteen van enorm belang. Door de zware poule waar het inzit mag er hier eigenlijk niet gemorst worden. Voor Hongarije zijn alle 3 de wedstrijden wereldwedstrijden. Spelers uit de eigen Hongaarse competitie nemen het op tegen sterspelers als Ronaldo en Mbappé. Hier een aantal interessante voetbalweddenschappen op een rijtje:

Portugal over 6,5 corners op Unibet @2,14: In de kwalificatie richting het EK kreeg Portugal gemiddeld 9 corners per wedstrijd. Ook tegen het ‘goede’ Oekraïne kreeg het 18 en 9 corners. Ik verwacht een aanvallend Portugal en een ingezakt Hongarije. Deze combinatie leidt vaak tot corners.

Over 2,5 shots on target by Cristiano Ronaldo & Bruno Fernandes op Unibet @1,80: Dit zijn de spelers die het toch moeten doen. Beide spelen ze centraal in het veld en hebben ze een belangrijke rol. Portugal zal aanvallend spelen en Hongarije de bus min of meer parkeren. Het afstandsschot van Fernandes is dan een goed wapen.

Number of fouls committed – Home team: over 13,5 op Betsson @1.80: Hongarije heeft veel spelers uit de eigen competitie. Zij zullen vermoedelijk moeite hebben het snelle voetbal bij te benen. Dit zal kunnen leiden tot veel overtredingen. Bij Unibet ligt de lijn dan ook wat hoger.

Cristiano Ronaldo scoort op Unibet @1,87: Dé aanvalsleider van Portugal. Ronaldo is de meest scorende international allertijden van Portugal. Hij is slechts enkele goals verwijderd om meest scorende international ooit te worden. Een wedstrijd tegen het kwalitatief mindere Hongarije is een mooi moment om daar dichterbij te komen. Hongarije lijkt ook één van de beter liggende tegenstanders voor Ronaldo te zijn. In zijn laatste 3 wedstrijden tegen de Hongaren scoorde hij 4 keer.

Portugal -1 Asian handicap op Unibet @1,75: Portugal zal zoals gezegd deze wedstrijd absoluut moeten en winnen willen om dit EK goed van start te gaan. Bij puntverlies worden de wedstrijden tegen Frankrijk en Duitsland misschien wel van een te groot belang. Portugal won al 6 van de 7 eerder ontmoetingen. 4 keer deed het dat met minstens 2 goals verschil. Weet je niet goed hoe de Asian Handicap precies werkt? Bekijk dan de video hieronder!

Wedtips Frankrijk – Duitsland

3 uur later is de aftrap tussen deze 2 Europese grootmachten. De wedstrijd wordt gespeeld in München, waardoor het thuisvoordeel bij de Duitsers ligt. Hierbij enkele interessante weddenschappen tussen deze 2 buurlanden:

Frankrijk Draw No Bet op Betfair (en andere bookmakers) @2,00: Sinds het WK van 2014 is deze wedstrijd 5 keer gespeeld. Opvallend genoeg verloren de Fransen nog nooit en won het 3 keer. Ook schat ik Frankrijk een stuk hoger in. Het elftal is meer op elkaar ingespeeld en won 3 jaar terug nog met vrijwel hetzelfde elftal het WK. Duitsland is in mijn ogen nog meer zoekende.

Müller schiet op goal op Unibet @1,85: Müller wordt in de spits verwacht. Wacht wel even tot de definitieve opstelling. Odds van 1,85 voor een schot op goal van de spits lijkt te hoog. Hij zal gezocht worden en staat vaak op de goede plek.

Frankrijk over 1,5/2,5 offsides op Betsson/Unibet @1,55 / @2,20: Kies hier hoeveel risico je wilt nemen. Tijdens de laatste 3 officiële wedstrijden (WK-Kwalificatie) stond Frankrijk respectievelijk 3, 4 en 6 keer buitenspel. In eerste instantie verwacht ik dat Duitsland meer de bal zal hebben en Frankrijk wat meer loert op de counter. Met de snelheid van vooral Mbappé voorin is het gevaar om buitenspel te staan dan ook zeker aanwezig.

Mbappé scoort op Unibet @3,00: In de competitie voor PSG maakte hij al 27 goals in 31 wedstrijden. Het wondertalent uit Parijs heeft dit seizoen laten zien juist in de grote wedstrijden op te staan. Uit bij Barcelona een hattrick, uit bij Bayern Munchen 2 goals. Cijfers waar je mee thuis kan komen. Laat deze wedstrijd nou net een grote wedstrijd zijn, waar het land het hardst om hem schreeuwt.

Under 2,5 goals op Betsson @1,77: Ik verwacht hier een tactisch schouwspel met niet al te veel goals. Beide ploegen zullen, verwacht ik, rustig aan de wedstrijd beginnen. Beide ploegen zullen vooral niet willen verliezen. Wanneer deze wedstrijd verloren wordt komt de druk er in de resterende poulewedstrijden vol op te staan.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross