Wedtips speelronde 1: groep C

Amsterdam en Boekarest kunnen zich op gaan maken voor de eerste wedstrijden in groep C. Zij (Nederland, Oostenrijk, oekraine en Noord-Macedonië) trappen zondag 13 juni af om 18:00. De gedoodverfde favoriet is natuurlijk het Nederlands elftal, maar de positiviteit van de bookmakers wordt niet overal gedeeld.

Het Nederlands elftal heeft  in de eerste thuiswedstrijd tegen Oekraïne direct wat te bewijzen. De Oekraïners daarentegen zullen op hun beurt ook voor plaatsing voetballen. Bij Oostenrijk vs Noord-Macedonië staan er meteen belangen op het spel. Lees verder voor een aantal mooie online wedtips voor deze twee wedstrijden.

Wedtips Nederland – Oekraïne

Nederland is de favoriet in deze groep. Oekraïne daarentegen is een kanshebber voor de 2e of 3e plek op basis van de bookmakers. Voor beide ploegen is dit direct een hele belangrijke wedstrijd. Wint Nederland, dan zetten ze direct een grote stap richting de volgende ronde. Speelt men gelijk of wint Oekraïne, dan zit de ploeg uit Oost-Europa op rozen. De odds voor deze wedstrijd staan op 1.70 voor Nederland wint, 3.7 voor een gelijkspel, en 6.00 voor Oekraïne wint. Nederland zal deze wedstrijd waarschijnlijk naar zich toe trekken, maar ze zullen er zeker voor moeten knokken. Een aantal voetbalweddenschappen op een rijtje:

Memphis Depay scoort op Bwin @2,80: Een tip uit onze eigen Facebook groep mag natuurlijk niet ontbreken. Deze tip werd gegeven door Lucas. Depay is de belangrijkste speler van Nederland. Rafael van der Vaart stelde dat de vorm van Depay bepaalt hoe ver het Nederlands elftal kan komen op dit EK. Hij is in bloedvorm. Daarnaast is deze odd ook nog eens aanzienlijk hoger dan pinnacle. Mooie value dus.

Home team second goal after 50:00 op Betsson @3,00: Bookmakers verwachten eerder één dan twee goals voor Nederland. Daarnaast achten de bookmakers de kans groter dat deze goal in de tweede helft valt. Mocht Nederland een tweede goal maken, wat zeker niet onmogelijk is, zal dit dus hoogstwaarschijnlijk gebeuren in de tweede helft. Deze voetbalweddenschap was winnend in de laatste 6 wedstrijden van het Nederlands elftal.

To concede most fouls (De Roon – De Vrij): De Roon op Unibet @2,20: Ik verwacht dat beiden in de basis zullen starten. Marten de Roon begaat voor zijn club Atalanta in Italië aanzienlijk meer overtredingen dan de Vrij voor Inter. Verder reken ik er ook op dat De Roon veel meer in duel zal zijn dan De Vrij, net zoals de wedstrijden tegen Georgië en Schotland.

0 tot 1 minuut blessuretijd op Unibet @ 2,40: Lees in dit artikel de redenering achter deze voetbalweddenschap. In een groot aantal scenario’s kan deze sportweddenschap zeer winstgevend zijn. Online wedden op voetbal is zeer divers, en deze voetbalweddenschap mag zeker niet ontbreken in je lijst

Onlineweddennederland

Wedtips Oostenrijk – Noord-Macedonië

De andere wedstrijd in deze groep wordt gespeeld in Boekarest: Oostenrijk tegen Noord-Macedonië. De Oostenrijkers zullen deze wedstrijd zéker willen winnen. Het is op papier de makkelijkste tegenstander en daar moeten punten tegen gesprokkeld worden. Noord-Macedonië heeft daarentegen een hele sterke voorbereiding van dit EK gedraaid. Ze zullen zich zéker niet zomaar gewonnen geven. De laatste twee wedstrijden tussen deze twee ploegen eindigden in 2-1 en 1-4 voor Oostenrijk. Voor deze wedstrijd zetten we een aantal wedtips op een rijtje:

Oostenrijk over 5.5 corners op Unibet @1,88: Oostenrijk zal het spel moeten gaan maken tegen Noord-Macedonië. Daarnaast is Oekraïne ook een aardige cornerploeg. In 2019 speelden deze twee teams ook tegen elkaar. Sindsdien is er qua selectie weinig veranderd. Oostenrijk won beide wedstrijden, en pakte daarbij ook minstens 6 corners. We ontvangen tevens ook value op deze odds. De odds bij bwin (1,80) en die van andere bookmakers (1,60 – 1,75) zijn aanzienlijk lager.

Beide teams scoren op WilliamHill @2,25: Bookmakers gaan er vanuit dat Oostenrijk scoort. Noord-Macedonië daarentegen verkeerd in hele goede vorm. In hun laatste 50 wedstrijden scoorden ze 4 keer niet. Saillant detail: ze scoorden 2 keer niet tegen Polen, en 2 keer niet tegen Armenië. In 2019 werd deze wedstrijd ook twee keer gespeeld. Het werd 2-1 en 1-4 voor Oostenrijk. 2,25 zijn hele mooie odds voor deze voetbalweddenschap.

0 tot 1 minuut blessuretijd op Unibet @ 2,40: Natuurlijk kan deze bet ook niet ontbreken bij deze wedstrijd. Lees in dit artikel de redenering achter deze voetbalweddenschap. In een groot aantal scenario’s kan deze sportweddenschap zeer winstgevend zijn. Online wedden op voetbal is zeer divers, en deze voetbalweddenschap mag zeker niet ontbreken in je lijst

 Ook bij groep C kunnen we ons weer opmaken voor een paar mooie affiches. Maakt Nederland haar favorietenrol waar? Of is het Oekraïne of Oostenrijk die er met de eerste plek vandoor gaat? Zondag 13 juni gaan we zien hoe de verhoudingen liggen.

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross