Wedtips Premier leaque en La Liga

Wedtips Premier League

Dit weekend staan er weer mooie wedstrijden op het programma in de Premier League. De eerste speelronde zorgde voor enkele verassingen in Engeland. Arsenal verloor van promovendus Brentford en kampioen Manchester City ging onderuit bij ‘the Spurs’.

Wedtip: Southampton – Manchester united: Manchester United asian -1 @ 2.02 op Unibet – 3 units: de ploeg die misschien wel het meest imponeerde de eerste speelronde was Manchester United. Er werd uitgehaald tegen Leeds: 5-1. Bruno Fernandes en Pogba waren enorm op dreef en de selectie wordt op papier alleen maar sterker met Varane en Sancho. Southampton begon matig met een 3-1 nederlaag bij Everton. Het produceerde slechts 6 schoten en Everton was veel dominanter.

Weet jij niet wat de Asian handicap is: hierbij een filmpje.

Wedtip: Arsenal – Chelsea: Chelsea wint @1.83 op Unibet – 2 units: Deze tip is ook terug te zien in de Facebook-groep. Kort samengevat: Chelsea is beter in vorm en Arsenal is enorm zoekende het laatste jaar(en). Chelsea begon goed, terwijl Arsenal verloor van een promovendus. Wil jij dagelijks zulke tips ontvangen: join dan zeker de Facebook-groep.

Wedtip: Aston Villa – Newcastle United: Beide teams scoren @1.75 op Bwin – 1 unit: Aston Villa zag in haar wedstrijd met Watford 5 goals en er werden in totaal 24 schoten gelost. Newcastle zag in haar wedstrijd met West Ham 6 goals en er werden in totaal 35 schoten gelost. Beide wedstrijden waren open wedstrijden die op en neer golfden. Er werd makkelijk gescoord, maar ook makkelijk geïncasseerd. Op het moment van schrijven zijn de odds voor ‘total shots’ nog niet open, maar deze zijn zeker interessant om in de gaten te houden!

Wedtip: West Ham United – Leicester City: Over 2,5 goals @1.78 op Betway – 2 units: Deze wedstrijd is over het algemeen een garantie voor goals. De laatste 5 wedstrijden vielen er steeds minstens 3 goals. West Ham zag in haar eerste wedstrijd al 6 goals en zoals aangegeven was dat een hele open wedstrijd. Vorig seizoen behaalde zowel Leicester als West Ham deze line in 63% van de wedstrijden. Qua coach en speelstijl is er weinig veranderd bij beide ploegen, laten we weer hopen op net zoveel spektakel!

Wedtips La Liga

De tweede competitie waar ik veel van volg is Spanje. Ook hier zou ik mijn licht over laten schijnen over de wedstrijden van dit weekend. Alle 4 de toppers wonnen haar eerste wedstrijd, herhaalt dat kunstje zich dit weekend of staan ons meer verassingen te verwachten?

Wedtip: Levante – Real Madrid: Benzema scoort @2.00 op Betfair – 1 unit: Betfair biedt op moment van schrijven de hoogste odds aan. Andere bookies bieden odds aan rond de 1.80. Benzema is de absolute topschutter van Real Madrid. Hij scoorde afgelopen weekend al 2 keer tegen Deportivo Alavés. Sinds het vertrek van Ronaldo is zijn doelpuntenproductie juist toegenomen. Vorig seizoen scoorde hij al 23 goals en het seizoen daarvoor 21. Benzema neemt na het vertrek van Ramos ook de penalty’s, waardoor odds van 2 te hoog lijken.

Wedtip: Getafe – Sevilla: Getafe under 0,5 goals @2.48 op Unibet – 1 unit: Getafe wist tegen Valencia niet te scoren, terwijl het zo’n 75% van de wedstrijd met een man meer speelde. Sevilla won met 3-0 van Rayo Vallecano. Getafe wist vorig seizoen in 21 van de 38 wedstrijden niet te scoren, terwijl Sevilla in 17 van de 38 de nul hield. Ook wist Getafe in de laatste 4 ontmoetingen met Sevilla geen enkele keer het net te vinden. Er zit wel wat risico aan deze bet, vooral omdat Getafe een nieuwe coach heeft en het in de voorbereiding wel vaak scoorde, vandaar 1 unit.

Wedtip: Athletic Bilbao – Barcelona: Barcelona wint @1.92 op Unibet – 2 units: Zoals Koeman aangaf, vond hij Barcelona afgelopen weekend het beste Barcelona wat hij de afgelopen jaren had gezien. Barcelona speelde dan ook goed en kwam makkelijk op een 3-0 voorsprong. Bilbao daarentegen speelde redelijk teleurstellend gelijk tegen Elche. Barcelona lijkt het gemis van Messi goed op te vangen. De laatste 5 jaar won Barcelona 3 keer op bezoek bij de ploeg uit Bilbao.

Wedtip: Levante – Real Madrid: Real Madrid wint @1,65 op Unibet – 4 units: Real Madrid won overtuigend bij Deportivo Alavés met 1-4. Hazard lijkt (!) voor het eerst echt fit en maakte een goede indruk. Met Alaba heeft het zich defensief ook goed versterkt en Valverde lijkt zijn doorbraak ook te maken. Ik verwacht dat Real geen problemen zal hebben en deze wedstrijd redelijk makkelijk naar zich toetrekt.

Zoek jij dus nog interessante wedtips om te wedden op de Premier League, La Liga of andere competities? In onze Facebook community vind je heel wat wedtips!. Neem dus zeker een kijkje, zodat je niets hoeft te missen!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross