Wedtips Premier Leaque en La Liga 17 – 20 sept

Nabeschouwing vorige wedtips

De wedtips van vorige week zijn redelijk gegaan. Mede door wat pech bij de wedstrijd tussen Crystal Palace en Tottenham is er deze week een nipt verlies gedraaid. In de 76e minuut was het nog 0-0. Door een ontketend Palace in de slotfase is deze sportweddenschap in de laatste minuut mis gegaan. Een verlies van 1,6 units dus deze week, levert de volgende tussenstand op:

Tussenstand:

Week 1: -4,3 units
Week 2: +4,76 units
Week 3: -1,6 units 

Totaal: -1,14 units.

Resultaatwedtipspremierleauelaliga

Laten we deze week weer voor winst gaan! Er staan enkele interessante wedstrijden op het programma met onder anere de derby van London tussen Tottenham en Chelsea. In Spanje krijgen de toppers lastige wedstrijden te verduren. Wordt het een weekend vol verassingen of weten de ‘favorieten’ te winnen?

Wedtips Premier Leaque

Voor de Premier Leaque kijk ik het meest uit naar de wedstrijd tussen Tottenham en Chelsea. Beide ploegen zijn qua punten redelijk begonnen aan het nieuwe seizoen. weet Chelsea haar favorietenrol waar te maken? Man Utd gaat op bezoek bij het uitstekend presterende West Ham. Weet de ploeg van Solskjaer zich te herpakken na het verlies bij Young Boys?

Wedtip: Tottenham – Chelsea: Chelsea wint @1.84 op Unibet – 2 units:

Zoals ik al schreef, zijn beide ploegen goed begonnen. Echter schat ik Chelsea toch echt een stuk hoger in. Met de komst van Lukaku speelt de ploeg enorm georganiseerd, geeft het zeer weinig weg en scoort het redelijk eenvoudig. Spurs heeft het een stuk lastiger. Wedstrijden worden moeizaam en vaak met 1-0 gewonnen. Afgelopen week werd er zelfs met 3-0 verloren van Crystal Palace na een rode kaart. Ook heeft Chelsea 2 dagen meer rust. Deze extra rust is zéker in het voordeel van Chelsea. Ook won Chelsea 5 van de laatste 7 officiële wedstrijden met Spurs.

Wedtip: Norwich City – Watford: Watford over 13,5 fouls @2.00 op Unibet – 1 unit:

Watford maakt gemiddeld de meeste overtredingen van alle ploegen in de Premier League. Gemiddeld 13,3 per wedstrijd. In 3 van de 4 wedstrijden die het speelde behaalde het deze lijn vaak redelijk ruim met 14, 15 en 18 overtredingen. Norwich staat 3e als het gaat om het uitlokken van overtredingen. Gemiddeld krijgen zij 11,3 overtredingen mee per wedstrijd. Met de belangen die er op deze kraker onderin op het spel staan, verwacht ik een redelijk harde wedstrijd met de nodige overtredingen.

Wedtip: Wolverhampton – Brentford: Wolverhampton over 1,5 offsides @1.90 op Unibet – 1 unit:

Wolverhampton is de ploeg die gemiddeld veruit het vaakst buitenspel staat de eerste 4 speelrondes. Gemiddeld staat het per wedstrijd maar liefst 3,3 keer buitenspel. Je kijkt dan vast ook niet raar op dat deze lijn in 4 van de 4 wedstrijden werd behaald. De bookies lijken onvoldoende rekening te houden met het nieuwe spel wat de Wolves spelen onder B. Lage.

Wedtips La Liga

In La Liga gaat Real Madrid op bezoek bij medekoploper Valencia. Atletico Madrid ontvangt het sterke, nog ongeslagen A. Bilbao, terwijl Barca op papier een eenvoudige wedstrijd heeft tegen Granada. Ook treffen de nummer 4 en 6, Sociedad en Sevilla elkaar. Interessante wedstrijden dus, waarin duidelijk gaat worden hoe goed iedereen nu daadwerkelijk is.

Wedtip: Real Sociedad – Sevilla: Beide teams scoren @1.87 op Betfair – 1 unit:

Hier verwacht ik een open wedstrijd tussen 2 ploegen die redelijk vermoeid uit de Europese wedstrijden zullen komen. Ook is deze wedstrijd in de H2H vaak een garantie voor de beide scoren optie, met een winner in 4 van de laatste 5 wedstrijden. Beide ploegen hebben voorin makkelijk scorende spelers, die uit het niets een goal kunnen maken.

Wedtip: Atletico Madrid – Athletic Club: Beide teams scoren @2,25 op Betsson – 1 unit:

Atletic Club is in vorm. Het is na 4 wedstrijden nog ongeslagen en scoorde in 3 wedstrijden daarvan. Onder andere tegen Barcelona wist het tot een goal te komen. Atletico Madrid staat normaliter bekend om haar verdedigende kwaliteiten. Toch lijkt de geoliede machine dit jaar wat minder te werken. In 3 wedstrijden kreeg het al een tegengoal. Ook heeft de ploeg uit Madrid een redelijk intensieve wedstrijd achter de rug, wat toch krachten gekost heeft. Als kers op de taart wist Club de laatste 3 wedstrijden tegen de ploeg uit Madrid tot scoren te komen. Dat Madrid hier zelf scoort neem ik eigenlijk als ‘zekerheidje’.

Wedtip: Barcelona – Granada: Barcelona wint + Granada +3 Handicap @2,05 op Unibet – 2 units:

Ik zal hieronder een screenshotje van de Bet Builder weddenschap toevoegen, mocht die onduidelijk zijn. Het principe van de tip is dat Barcelona met 1 of 2 goals verschil zal winnen. Barcelona is namelijk niet meer wat het geweest is, het enige scorende vermogen is eigenlijk nog Memphis. Na het wegvallen van Braithwaite al helemaal.

Tegen Getafe won het al nipt met 2-1. Van de laatste 2 seizoenen won Barcelona er thuis 2 met 1-0, Granada lijkt zich dus redelijk te kunnen verdedigen in Camp Nou. Ook speelde het al gelijk tegen ‘toppers’ Valencia en Villarreal. Ik verwacht dat Barcelona de wedstrijd naar zich toe zal trekken, maar wel met moeite en een uiteindelijk nipte overwinning.

Betslipbarcelonagranada

Zoek jij dus nog interessante wedtips om te wedden op de Premier League, La Liga of andere competities? In onze Facebook community vind je heel wat wedtips!. Neem dus zeker een kijkje, zodat je niets hoeft te missen!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross