Wedtips Premier League en La Liga 3 – 6 december

Nabeschouwing wedtips Premier League

De wedtips van het doordeweekse programma in Engeland afgelopen week zijn goed uitgepakt. Southampton en Leeds behaalden beide redelijk ruim de lijn omtrent de schoten. Dit zorgde voor twee lekkere wins. Op de overtredingen bij de degradatiekraker tussen Newcastle United en Norwich werd quitte gedraaid, Newcastle behaalde de lijn van minstens 13 overtredingen vrij ruim niet, Norwich behaalde er precies 11. Uiteindelijk is er een winst behaald van 3,90 units.

Fliptipresultatenpremierleague

Dit levert de volgende tussenstand op:

Week 1 tot en met 14: +15.86 units
Week 15: -0.91 units
Week 16: +3.90 units.

Totaal: +18.85 units

Wedtips Premier League

Ook dit weekend staat er weer een speelronde voor ons klaar in Engeland. Enkele ploegen hebben meer rust gehad. Ook zijn de topploegen gewend om doordeweeks Europees te spelen en hebben de kleinere ploegen met minder brede selecties hier wat meer last van. Wie weet valt daar wat interessants te halen. Op papier hebben de topploegen redelijk eenvoudige wedstrijden, weten zij deze naar hun toe te trekken? Hierbij enkele interessante wedtips.

Wedtip: Leeds United – Brentford: Leeds United meer dan 13,5 schoten @1.72 op Betcity / Unibet – 2 units:

Dezelfde tip als afgelopen week op Leeds qua schoten. Gemiddeld is Leeds de ploeg die het vaakst schiet in Engeland. Gemiddeld maar liefst 14,4 keer per wedstrijd. In thuiswedstrijden ligt dit aantal nog hoger: 16.

Brentford incasseert gemiddeld 12,3 schoten per wedstrijd, maar in uitwedstrijden 13,1. Ik verwacht dat Leeds haar goede vorm, met slechts 1 nederlaag in de laatste 5 wedstrijden, door wil zetten en thuis weer aanvallend voetbal wil laten zien. Leeds speelde tot dusver 7 thuiswedstrijden. Hier haalde het de volgende aantal schoten:

Crystal Palace: 15

Leicester City: 18

Wolverhampton: 18

Watford: 20

West Ham United: 15

Liverpool: 9

Everton: 17

In 6 van de 7 wedstrijden werd deze lijn ruim behaald, ik had de lijn aan deze odds rond de 15,5 verwacht. Op het moment van schrijven zijn de odds bij Bet365 nog niet online, houd ze daar ook zeker in de gaten.

Wedtip: West Ham United – Chelsea: Chelsea wint @1.81 op Toto en Bingoal – 2 units:

Bij West Ham is het na de goede seizoenstart wat minder aan het gaan. De afgelopen 3 wedstrijden werd er slechts 1 punt behaald. De ‘break’ door de interlands lijkt de ploeg niet veel goeds gedaan te hebben.

Chelsea daarentegen is in topvorm. Van de laatste 12 wedstrijden werden er 10 gewonnen en slechts 2 gelijkgespeeld. De ploeg ziet ook steeds meer namen terugkeren van blessures, wat meer opties geeft. Ik verwacht dat Chelsea uiteindelijk hier meer kwaliteit heeft en dat het tactisch onder Tuchel sterker is. Vorig seizoen won Chelsea met 0-1, met vrijwel dezelfde selecties als dit jaar.

Wedtip: Manchester United – Crystal Palace: Manchester United -1 Asian Handicap @1.94 op Unibet / Betcity – 2 units:

Manchester United lijkt na het ontslag van Solksjaer weer wat beter te draaien. Het won knap bij Villarreal, pakte een (gestolen) punt bij Chelsea en wist afgelopen donderdag de ‘topper’ tegen Arsenal te winnen. Vooral de overwinning op Arsenal was van groot belang om de aansluiting met de top 4 terug te vinden.

Afgelopen weken heb ik al vaker wedstrijden met nieuwe managers getipt en dat is deze tip niet anders. Dit weekend zit Rangnick namelijk voor het eerst op de bank als nieuwe manager van the Reds. Ook is Palace de laatste weken wat minder in vorm en verloor het de laatste 2 wedstrijden van Leeds en Aston Villa.

Verder is Manchester United het gewend om 3 wedstrijden in de week te spelen en is dat bij Palace minder het geval, Palace zal de doordeweekse wedstrijd toch net iets meer voelen verwacht ik. Wil je meer weten over de Asian Handicap: klik dan hier.

Wedtips La Liga

In Spanje staat er met Real Sociedad – Real Madrid een ware kraker op het programma. Weet de ploeg uit Madrid deze weer te winnen zet het een enorme stap (nu al) richting de titel? Ook staat er met Elche – Cadiz een leuke degradatiekraker op het programma. Hierbij enkele interessante wedtips. In de Facebook en Telegram groep heb ik al een wedtip geplaatst voor de wedstrijd van vrijdagavond, bekijk die ook zeker!

Wedtip: Sevilla – Villarreal: Meer dan 2,5 goals @2.08 op Bingoal – 1 unit:

Sevilla zag in 4 van haar 6 thuiswedstrijden minstens 3 doelpunten vallen. In uitwedstrijden gebeurde dit slechts in 1 van de 8 gevallen, maar wel in een topwedstrijd afgelopen weekend tegen Real Madrid.

Ik zie dit op papier ook als een aardige subtopper waarbij beide ploegen veel kwaliteit hebben om uit het niets een doelpunt te maken. Villarreal zag deze weddenschap in 2 van haar 7 uitwedstrijden winnend worden. Echter was dit wel tegen Atletico Madrid en Atletic Bilbao: 2 soortgelijke tegenstanders als Sevilla. De laatste 5 keer dat beide ploegen elkaar troffen, was deze weddenschap 4 keer winnend.

Wedtip: Real Sociedad – Real Madrid: Beide teams scoren @1.71 op Toto en Bingoal – 2 units:

Real Madrid zag in 7 van haar 8 gespeelde uitwedstrijden beide teams tot scoren komen. Zelf scoren doet het tegenwoordig vrijwel iedere wedstrijd wel met Benzema die in vorm is, maar ook Vinicius Junior die zich sterk aan het ontwikkelen is.

Verder is de verdediging nog niet zo betrouwbaar. Afgelopen week had Bilbao ook zomaar 3 keer kunnen scoren. Sociedad zag nog maar 1 keer in 7 thuiswedstrijden beide teams tot scoren komen. Dit is dan ook de enige goal die het in de Reale Arena tegen kreeg, van Bilbao. Enkel Sevilla wist niet te scoren. Ik zie Sociedad zelf wel een goal maken. Het lukte ze in 5 van de 7 thuiswedstrijden, maar ik acht Real ook in staat om een doelpunt te prikken.

Zoek jij dus nog interessante wedtips om te wedden op de Premier League of andere competities? In onze Facebook community en het Telegram kanaal vind je heel wat wedtips! Neem dus zeker een kijkje, zodat je niets hoeft te missen!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross