Wedtips Premier league en La Liga 27-29 aug

Nabeschouwing vorige week

In de Premier Leaque werd winst gemaakt, Chelsea en de voorspelde goals bij West Ham – Leicester bezorgden ons de winst. Helaas werd een penalty van Newcastle door de VAR teruggedraaid, anders hadden beide teams daar vermoedelijk gescoord. Uiteindelijk kwamen we in Engeland op een winst van 1,22 units.

In Spanje ging het een stuk minder. Waar vorige week alle grootmachten wonnen, gingen Barcelona en Real Madrid ditmaal onderuit. Real Madrid scoorde 3 keer, maar helaas was daarvan geen enkele goal van Benzema. Getafe wist het net niet te vinden, wat de enige win in het zuiden van Europa opleverde. Hopelijk wordt dat deze week wat beter.

Resultatenwedtipspremierleaguelaliga

Wedtips Premier Leaque

Er staan enkele interessante affiches op het programma in Engeland. Twee ‘topwedstrijden’. Ik kijk erg uit naar deze wedstrijden en heb hier enkele interessante wedtips klaargezet:

Wedtip: Wolverhampton – Manchester United: Manchester United wint @1.83 op Unibet – 2 units: Wolverhampton is niet goed aan het seizoen begonnen. De nieuwe coach Lage wacht nog op zijn 1e punt(en). Er werd 2 keer verloren met 1-0 van andere ‘toppers’ Spurs en Leicester. Manchester won de 1e wedstrijd overtuigend met 5-1 van Leeds. Tegen Southampton werd teleurstellend 1-1 gespeeld, terwijl het veel beter was en genoeg kansen creëerde. Ik verwacht dat ze dit gelijkspel willen rechtzetten met een overwinning. Ook is de selectie steeds completer aan het worden.

Wedtip: Manchester City – Arsenal: Manchester City -1,5 Asian Handicap @1,70 op Unibet – 2 units: Manchester City won afgelopen week voor eigen publiek met 5-0 van Norwich. Het speelde goed en creëerde genoeg kansen. Arsenal daarentegen begint waardeloos. Het verloor de twee wedstrijden in de Premier League met 2-0, van Chelsea en Brentford. Ik verwacht dat City de scorende lijn wil doorzetten en het heeft gewoon een veel betere, bredere selectie dan Arsenal. Ook won City in competitieverband de laatste 4 thuiswedstrijden steeds van Arsenal en deed het dat 3 keer met minstens 2 goals verschil. Dat is deze weddenschap ook nodig. Mocht je meer willen weten over de Asian Handicap: Betman legt het je hier graag uit. Hieronder vind je ook een filmpje met meer informatie over de Asian Handicap.

Wedtip: Liverpool – Chelsea: gelijkspel @3,50 op Betway – 1 unit: Beide ploegen zijn enorm aan elkaar gewaagd. Chelsea heeft met Lukaku een wereldspits binnen gehaald die meteen zijn waarde bewees met een goal tegen Arsenal. Liverpool heeft van Dijk weer terug, een zeer stabiele factor in de verdediging en misschien wel de belangrijkste speler van dit Liverpool. Beide ploegen staan op 6 punten na 2 wedstrijden. Een indrukwekkende stat van van Dijk: hij verloor nog nooit een wedstrijd op Anfield. Als ik dus een winnaar in de Draw No Bet optie aan zou moeten wijzen, nijg ik naar Liverpool. Puur door het thuisvoordeel wat Anfield met zich mee brengt, DNB Liverpool is te spelen aan odds van 1,83 bij Unibet.

Wedtips La Liga

Na afgelopen weekend kijken Barcelona en Real Madrid al op een achterstand van twee punten aan op huidige kampioen Atletico Madrid. Weten zij deze week hun rug te rechten en de achterstand misschien wat te verkleinen? Ook zijn er 3 ploegen die maar liefst 2 keer zijn begonnen met een brillenstand, zijn daar nog wat interessante weddenschappen te vinden?

Wedtip: Atletico Madrid – Villarreal: Under 2,5 goals @1,72 op Betsson – 2 units: Villarreal is 1 van die 3 ploegen die de eerste 2 wedstrijden 0-0 speelde. Atletico zag in haar eerste wedstrijd 3 doelpunten, terwijl het thuis 1-0 van Elche won. Ik verwacht hier een redelijk tactisch schouwspel, waarbij ik niet veel doelpunten verwacht. Onderling staat deze wedstrijd ook niet bekend om haar vele doelpunten: van de laatste 6 wedstrijden vielen er hier 5 keer maximaal 2 goals en was deze weddenschap winnend.

Wedtip: Barcelona – Getafe: Barcelona wint en beide teams scoren @3,20 op Unibet – 1 units: Barcelona won de laatste 2 ontmoetingen thuis met 5-2 en 2-1 van Getafe. Getafe kwam beide keren dus tot scoren. Ook heeft Barcelona tot nu toe in iedere wedstrijd een tegengoal gekregen en zal het verdediger Pique moeten missen in verband met een blessure. Getafe kwam tegen Valencia en Sevilla niet tot scoren, maar het spel is onder de nieuwe coach Michel een stuk aanvallender en er wordt meer richting het doel van de tegenstander gevoetbald. Ik verwacht dat Barcelona uiteindelijk veel meer kwaliteit heeft en deze wedstrijd naar zich toe zal trekken, maar dat de zwakke verdediging van Barcelona wel een goal zal incasseren.

Wedtip: Real Sociedad – Levante: A. Isak scoort @2,02 op Unibet – 1 units: Isak scoorde vorig seizoen al 17 goals in 34 wedstrijden. Hij eindigde de competitie met 3 goals uit 2 wedstrijden. Vorige week scoorde hij niet, maar miste hij wel een hele grote kans. Levante mist haar keeper, deze kreeg rood tegen Real Madrid afgelopen weekend, er zal dus een ietwat mindere goalie op goal staan. Ook treft Isak een ploeg die hem ligt. Van de laatste 3 goals die Sociedad maakte tegen Levante, maakte hij er twee. In twee van de laatste drie wedstrijden tegen Levante wist hij dan ook het net te vinden.  

Zoek jij dus nog interessante wedtips om te wedden op de Premier League, La Liga of andere competities? In onze Facebook community vind je heel wat wedtips!. Neem dus zeker een kijkje, zodat je niets hoeft te missen!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross