Wedtips Premier League en La Liga 26 – 29 november

Nabeschouwing wedtips vorige week

Vorige week is er een kleine winst behaald van ruim 1 unit. Helaas wist West Ham aanvallend zeer weinig te creëren en won Barcelona slechts met 1-0. Newcastle maakte maar liefst 3 goals, maar het was niet genoeg voor de winst: 3-3 tegen Brentford.

Resultatenpremierleaguelaliga

Dit levert de volgende tussenstand op:

Week 1 tot en met 9: +19.15 units
Week 10: -0.26 units
Week 11: -5.54 units
Week 12: +1.57 units
Week 12 EL: +0.20 units
Week 13: -0.30 units
Week 14: +1.04 units. 

Totaal: +15.86 units.

Wedtips Premier League

Dit weekend staat er in de Premier League onder andere de topper Chelsea – Manchester United op het programma. Hoe gaat Manchester het doen onder de nieuwe coach die deze week werd aangesteld.

Verder staat er op papier een interessante wedstrijd op het programma tussen Manchester City en West Ham United, weet West Ham haar hoge verwachtingen wederom waar te maken en kan het zelfs tegen regerend titelhouder Manchester City stunten? Hierbij enkele interessante wedtips.

Wedtip: Chelsea – Manchester United: X2 (Manchester United of gelijkspel) @2.43 op Betcity / Unibet – 1 unit:

Deze voelden jullie vast al wat aankomen na de tips omtrent de nieuwe managers de afgelopen 2 weken. Vaak heeft dit namelijk een positief effect en ook hier acht ik de kans groot. Manchester United heeft op papier namelijk een sterk team met spelers als Ronaldo, Bruno en Rashford. Ondanks dat Chelsea in topvorm is, durf ik deze weddenschap alsnog aan. Door de huidige vorm van Chelsea en de schorsing en blessures die Manchester United achterin heeft, beperk ik de inzet tot 1 unit.

Sinds 2018 is deze wedstrijd 11 keer gespeeld. Van deze 11 wedstrijden won Chelsea er maar 2 en was de X2 dus in 9 gevallen winnend. Hoewel het niet alles zegt, zegt het toch wel iets. Manchester heeft de laatste jaren namelijk niet per se een betere selectie gehad dan wat het dit jaar heeft.

Wedtip: Arsenal – Newcastle United: Arsenal meer dan 16,5 schoten @2.00 op Bet365, Betcity en Unibet – 1 unit:

Arsenal schiet gemiddeld ‘slechts’ 13.3 keer per wedstrijd. Echter valt het op dat dit aantal zo laag ligt door de uitwedstrijden. In thuiswedstrijden komt Arsenal namelijk op maar liefst 16.8 schoten per wedstrijd, een aanzienlijk verschil.

Laatste 3 thuiswedstrijden Arsenal:

  • Watford: 14 schoten
  • Aston Villa 22 schoten  
  • Crystal Palace: 16 schoten.

In twee van de drie laatste wedstrijden werd deze lijn behaald, juist toen Arsenal beter in vorm aan het raken was.

Verder krijgt Arsenal met Newcastle de ploeg op bezoek die gemiddeld de meeste schoten incasseert per wedstrijd van de hele competitie. Gemiddeld krijgt het 17.5 schoten tegen per wedstrijd. Ik verwacht dat Arsenal haar goede vorm door wil zetten en het thuispubliek aanvallend voetbal wil laten zien. Ze verloren wel hun laatste wedstrijd met 4-0 tegen Liverpool. Gezien de status van beide ploegen, is dat ook geen schande.

Wedtip: Liverpool – Southampton: Under 3,5 goals @1.80 op Bet365 – 2 units:

Southampton staat 13e, maar heeft na 12 wedstrijden verassend weinig tegengoals: slechts 14. Liverpool scoort er dit jaar redelijk op los met maar liefst 35 goals in 12 wedstrijden, maar enkele spelers hebben afgelopen woensdag nog gevoetbald tegen Porto. Met de Merseyside derby tegen Everton in het vooruitzicht aanstaande woensdag verwacht ik dat de Reds het wel eens rustig aan zullen gaan doen.

Verder heeft Southampton uit tegen Manchester City en thuis tegen andere topper West Ham United al laten zien dat het dit soort wedstrijden goed op een resultaat kan spelen. Beide wedstrijden eindigden in 0-0. Ook Chelsea had het lange tijd moeilijk met Southampton. Thuis kwam het pas in de 84e en 89e minuut tot de 2-1 en 3-1, na een rode kaart in de 77e minuut van Ward-Prowse. Uiteindelijk verwacht ik dat Liverpool wel zal winnen, maar dus geen dikke overwinning. Voor meer risico kan je de optie Liverpool wint dan ook toevoegen wat de odds op 2.50 brengt.

Wedtips La Liga

In Spanje staan er in de top van de competitie enkele mooie wedstrijden op het programma. Real Madrid sluit de zondag af om 21:00 tegen Sevilla, een wedstrijd tussen de nummer 1 en 2 (Sociedad heeft een wedstrijd meer gespeeld). Villarreal – Barcelona is op papier mooie wedstrijd. Maar weet Barca de stap omhoog dan eindelijk te maken of valt het resultaat wederom tegen?

Wedtip: Real Madrid – Sevilla: Beide teams scoren @1.83 op Bingoal – 2 units:

Een soortgelijke onderbouwing als vorig weekend op de beide scoren tip van Real Madrid. Dit seizoen zag Real Madrid in maar liefst 76.9% van haar wedstrijden beide teams tot scoren komen. De verdediging is nog niet zo stabiel als deze voorheen was en de aanval doet het met de sterk ontwikkelde Vinicius weer beter dan voorheen.

Alaba is doordeweeks geblesseerd uitgevallen, maar lijkt de wedstrijd tegen Sevilla wel te gaan halen. Echter zal hij vermoedelijk nog wat last hebben van de blessure aan de knie. Voor Sevilla is dit de eerste grote kraker die het speelt tegen een ploeg uit de ‘grote 3’. Er is dus nog wat minder van te zeggen maar dat de ploeg 3e staat met slechts twee verliespunten meer dan Real zegt eigenlijk voldoende. Afgelopen twee seizoenen wist Sevilla al een goal te maken bij Real Madrid. Zondagavond verwacht ik dat wederom. Een doelpunt van Real zie ik hier echter als ‘zekerheidje’.

Wedtip: Alaves – Celta Vigo: Over 28,5 fouls conceded @2.00 op Unibet – 3 units:

Deze wedtip is helaas enkel voor Belgische spelers beschikbaar.

Dit is een wedstrijd tussen de nummer 14 en 15 van de competitie. Beide ploegen zijn matig begonnen en mogen eigenlijk niet verliezen om degradatieproblemen te voorkomen. Ik verwacht hier dus een harde wedstrijd, puur doordat de belangen zo groot zijn. Vorig seizoen werd deze wedstrijd 2 keer gespeeld en vielen er beide keren 30 overtredingen.

Misschien wel de belangrijkste reden achter deze wedtip is de scheidsrechter: Fuertes fluit deze wedstrijd en zijn naam hebben jullie in mijn tips al vaker zien vallen. Hij is met 29,14 overtredingen per wedstrijd namelijk 1 van de strengste scheidsrechters van Spanje. Vorig jaar lag zijn gemiddelde maar liefst op 31,19.

Zoek jij dus nog interessante wedtips om te wedden op de Premier League, La Liga of andere competities? In onze Facebook community en het Telegram kanaal vind je heel wat wedtips! Neem dus zeker een kijkje, zodat je niets hoeft te missen!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross