Wedtips Premier league en La Liga 25-27 september

Nabeschouwing vorige wedtips

Er was een doordeweekse speelronde in Spanje. Enkel de wedtip van Benzema was juist, Atletico incasseerde voor het eerst in 10 jaar een goal van Getafe… Barcelona speelde bloedeloos gelijk uit bij Cadiz. Dit weekend staat de competitie in Engeland weer op het programma, waar tot nu toe beter op wordt gescoord. Laten we weer eens gaan voor winst. Hiervoor heb ik besloten om de tips iets meer te focussen op Engeland en iets minder op Spanje. De tussenstand nu:

Week 1: -4,3 units
Week 2: +4,76 units
Week 3: -1,6 units
Week 4: -0,42 units
Week 5: -3,27 units

Totaal: -4,83 units

Wedtips Premier League

In Engeland staat de absolute kraker op het programma tussen Chelsea en Manchester City. Sinds het aanstellen van Tuchel bij Chelsea hebben beide ploegen elkaar 3 keer getroffen. 3 keer trok Chelsea aan het langste eind. Is dat dit keer weer het geval? Op papier staat er nog een ‘kraker’ op het programma: Arsenal – Tottenham. Hierbij enkele interessante weddenschappen:

Wedtip: Chelsea – Manchester City: Gelijkspel @3,35 op Betsson – 1 unit:

Ik verwacht van de absolute kraker twee ploegen die enorm aan elkaar gewaagd zijn. Ik denk dat beide ploegen zo vroeg in het seizoen niet onnodig veel risico zullen nemen en op zich kunnen leven met een gelijkspel. Chelsea heeft al 1 andere topper gespeeld. Tegen Liverpool werd het 1-1, een uitslag waar ik morgen ook niet raar van opkijk.

Wedtip: Leeds United – West Ham United: Leeds United over 13,5 shots @2,30 op Unibet – 2 units

: Wedstrijden van Leeds staan bekend om open wedstrijden, waarin beide ploegen vaak tot veel kansen / doelpogingen komen. Morgen verwacht ik dit dan ook weer. Op het moment van schrijven zijn de odds voor de ‘total shots’ over de hele wedstrijd nog niet open, maar deze lijken mij hier ook zeer interessant.

Newcastle behaalde deze lijn in haar thuiswedstrijd tegen West Ham al, 17 schoten. Ook Man Utd behaalde deze lijn afgelopen weekend met 17 schoten. Leeds schoot thuis tegen het redelijk sterke Everton 17 keer. Terwijl het tegen topploegen als Liverpool en Man Utd ook tot 9 en 10 schoten kwam. Ik verwacht morgen dan ook zeker 14 schoten van Leeds, zeker met het thuispubliek erachter.

Wedtip: Watford – Newcastle: over 3,5 cards @2,03 op Betsson – 2 units:

Vooral Watford zijn de punten hard nodig. Newcastle mag eigenlijk absoluut niet verliezen, al helemaal niet omdat Watford een directe concurrent is. In wedstrijden van Watford vallen gemiddeld 4,4 kaarten per wedstrijd en in wedstrijden van Newcastle 3,80.

Ook is morgen het debuut op het hoogste niveau van Jarred Gillet. Een scheidsrechter uit Australië, die in zijn thuisland gemiddeld ruim 5 kaarten per wedstrijd geeft. Hij floot al eens in de Championship, daar geeft hij gemiddeld 3,3 gele kaarten per wedstrijd en trekt hij eens in de 6 wedstrijden een rode kaart. 4 kaarten morgen met deze belangen en de kaartenstatistieken van beide ploegen moet dus zeker lukken, statistisch gezien.

Wedtip: Southampton – Wolverhampton: Southampton over 10,5 fouls & Wolverhampton over 10,5 fouls @2,00 & @1,90 op Unibet – beide 2 units:

Op het moment van schrijven zijn de ‘total fouls conceded’ nog niet geopend. Ik raad dus aan om op beide dezelfde inzet te spelen, zodat er bij overtredingen van Southampton al quitte wordt gespeeld en bij Wolves een nipt verlies. Mochten ze beide raak vallen is het mooie kassa. De argumentatie: beide ploegen zijn voor hun doen zeer matig aan het seizoen begonnen. Ze staan op de 15e en 16e plek. De belangen zijn dus enorm en beide ploegen zullen morgen een resultaat willen behalen.

De scheidsrechter is Andy Madley. Hij is de strengste scheidsrechter van de BPL. Dit seizoen floot hij 2 wedstrijden en geeft hij gemiddeld 28,50 overtredingen per wedstrijd. Alle 4 de teams floot hij minstens 11 keer terug. Vorig seizoen lag zijn gemiddelde op 24,94 overtredingen per wedstrijd, over 16 wedstrijden gemeten.

Wedtips La Liga

In Spanje is Barcelona het helemaal kwijt, de doelstelling op het moment is zelfs al bijgesteld naar CL voetbal (top 4). De ploeg creëert weinig kansen en wint haar wedstrijden moeizaam. De andere 2 toppers uit Madrid profiteren hier tot nu toe uitstekend van, lukt dit ze dit weekend weer?  

Wedtip: Sevilla – Espanyol: over 28,5 fouls conceded @2.00 op Unibet – 2 units:

Dit is een wedstrijd waar in de H2H vaak tussen de 25 en 30 overtredingen worden gemaakt. Fuertes is veruit de strengste scheidsrechter van Spanje. Dit seizoen ligt zijn gemiddelde na 3 wedstrijden op maar liefst 35,33. Vorig seizoen was hij de op een na strengste scheidsrechter van Spanje. Hij floot toen gemiddeld 31,19 keer per wedstrijd voor een overtreding, over 21 wedstrijden. Ik heb enkele wedstrijden gekeken waar hij de leiding gaf, dit is enorm vervelend omdat het spel constant stil ligt. Dit is natuurlijk niet vervelend als je hebt ingezet op overtredingen 😉

Wedtip: Real Madrid – Villarreal: Benzema scoort @1,91 op Betfair – 1 unit:

Dezelfde tip als afgelopen week, Benzema scoort. De Fransman is in topvorm. Hij scoorde dit seizoen al 8 keer in 6 wedstrijden. Benzema neemt ook de penalty’s, wat op dit soort weddenschappen extra mooi is meegenomen. Verder wist Benzema het net te vinden in de laatste 2 thuiswedstrijden tegen Villarreal, deze tegenstander ligt hem dus wel.

Zoek jij dus nog interessante wedtips om te wedden op de La Liga of andere competities? In onze Facebook community vind je heel wat wedtips!. Neem dus zeker een kijkje, zodat je niets hoeft te missen!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross