Wedtips Premier League en La Liga 17 – 20 december

Nabeschouwing wedtips midweekse Premier League

De wedtips afgelopen week verliepen niet als gewenst. Manchester City had 1,5% ‘te veel’ balbezit en Liverpool wist tegen het zeer matige Newcastle een tegendoelpunt te incasseren. Newcastle had slechts 5 schoten en wist niets in te brengen, maar door een slaperig begin van Liverpool kwam het toch op voorsprong. De wedstrijd Burnley – Watford werd afgelast, waardoor de weddenschap is gevoid. Al met al zijn er 4 units verloren.

Premierleagueresultaten

Dit levert de volgende tussenstand op:

Week 1 tot en met 18: +15.29 units
Week 19: -4 units.

Totaal: +11.29 units

Wedtips Premier League

Dit weekend een leeg programma in Engeland. Door vele Coronabesmettingen worden er slechts 5 wedstrijden gespeeld en zijn er 5 afgelast. In Engeland is men zelfs bang dat de competitie misschien wordt stilgelegd, laten we hopen dat het niet zover komt. Hierbij alsnog enkele sportweddenschappen.

Wedtip: Tottenham – Liverpool: Liverpool wint en beide teams scoren @3.15 op Unibet en BetCity – 1 unit:

Tottenham heeft door Corona-uitbraken al 2 weken geen wedstrijd meer gespeeld. Voor de spelers die niet gespeeld hebben, kan dit worden gezien als extra ‘rust. Echter is er geen groepstraining geweest.

De belangrijkste reden achter deze tip is het ontbreken van van Dijk. Door een positieve coronatest mist hij deze wedstrijd. Afgelopen donderdag werd al duidelijk dat zijn gemis maar zeer moeilijk opgevangen kan worden. Het zeer matige Newcastle wist namelijk tot scoren te komen. Met het gemis van van Dijk acht ik de kans op een goal van Tottenham aardig hoog in. Uiteindelijk verwacht ik wel dat Liverpool hier ‘gewoon’ te sterk is.

Wedtip: Wolverhampton – Chelsea: Chelsea under 1,5 goals @2.02 op Unibet en Betcity – 1 unit:

Chelsea zit duidelijk in de hoek waar de klappen vallen. Havertz, Werner en Lukaku zijn door blessuregevallen onzeker om mee te spelen. Dit is voor Chelsea een groot gemis in aanvallend opzicht. De afgelopen 6 wedstrijden won Chelsea ‘slechts’ 2 keer.

Tegen Manchester United en Everton kwam het maar tot 1 goal. Het treft met Wolves een ploeg die zeer weinig goals incasseert, tot dusver slechts 14 in 17 wedstrijden. Wolves wist West Ham al van scoren af te houden en hield ook topper Liverpool 94 minuten van scoren af. Zelfs uit bij Manchester City incasseerde het maar 1 doelpunt, terwijl het de gehele tweede helft met een man minder speelde.

In de huidige, matige vorm waarin Chelsea verkeert, verwacht ik niet dat Chelsea hier zomaar even twee keer scoort.

Wedtip: Leeds United – Arsenal: Leeds United over 12,5 schoten @2.05 op Unibet en Betcity – 2 units:

Een wedtip die de laatste weken geregeld voorbij gekomen is, maar die ik wederom niet laat liggen. Leeds komt gemiddeld tot 13.6 schoten per wedstrijd, in thuiswedstrijden ligt dit aantal maar liefst op 15.6.

Ook incasseert Arsenal redelijk wat schoten per wedstrijd, zeker voor de subtopper die het de laatste weken weer serieus aan het worden is. Gemiddeld incasseert het 13,4 schoten per wedstrijd en in uitwedstrijden maar liefst 16,5. De laatste 7 uitwedstrijden schoot de thuisploeg in 5 gevallen minstens 13 keer tegen Arsenal. Vaak veel meer zelfs: Burnley kwam bijvoorbeeld al tot 18 schoten. De lijn lijkt hier een stuk te laag te liggen. Zeker omdat het zeer aannemelijk is dat Arsenal hier voorkomt, wat zal zorgen voor een aanvallender Leeds.

Wedtips La Liga

Ook in La Liga is een hoop onzekerheid, Real Madrid heeft namelijk een grote Coronauitbraak. Op deze wedstrijd dus sowieso, uit voorzorg even geen wedtips. Met Sevilla – Atletico Madrid staat ons een mooie kraker op het programma. Hierbij enkele wedtips.

Wedtip: Barcelona – Elche: Barcelona wint + Elche +3 Handicap @2.00 op Unibet en Betcity – 2 units:

Om deze weddenschap winnend te maken, moet Barcelona winnen met maximaal 2 doelpunten verschil. Onderstaand een screenshot toegevoegd, mocht de specifieke bet onduidelijk zijn.

Barcelona presteert de laatste weken, eigenlijk het hele seizoen al, enorm matig. Al 4 wedstrijden op rij wacht het op een overwinning. De laatste keer dat deze weddenschap fout geweest zal zijn bij een overwinning van Barcelona dateert van 26 september. Toen werd er met 3-0 gewonnen van Levante. Barcelona komt enorm moeilijk tot kansen/goals. Maar ook de verdediging oogt geregeld als een zooitje.

Elche is op bezoek geweest bij Real Sociedad en verloor daar ‘slechts’ met 1-0. Ook thuis tegen koploper Real Madrid deed het het verdienstelijk en verloor het uiteindelijk met 1-2. Ik verwacht hier geen ruime overwinning voor Barcelona.

Barcelona–Elchewedtip

Zoek jij dus nog interessante wedtips om te wedden op de Premier League, La Liga of andere competities? In onze Facebook community en het Telegram kanaal vind je heel wat wedtips! Neem dus zeker een kijkje, zodat je niets hoeft te missen!

Andere artikelen
Betmanbegins-app 
nu beschikbaar
Geef in de app aan van welke tippers en sporten je een notificatie wil ontvangen bij een wedtipDownload nu
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Welkom bij Betmanbegins.com
Wanneer ben je geboren?
Antwoord naar waarheid, want anders kunnen we wettelijk gezien geen wedtips meer aanbieden via de website.
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Deze website is helaas niet beschikbaar in België
cross